128 شیراز ساعت 12:45
![]()
تو كه طرف ما هستي
اين 256 هست شما 128 داري بنابراين به دل نگير![]()
دوستان دیروز از ساعت 1تا7 سرعت دانلودم 10-12 شد با 256
کاری نمیشه کرد؟
من پریشب دانلود نکردم دیشب رکورد دانلود شبانه رو توی 2 ماهی که پارس دارم داشتم
یعنی پارس محدود میکنه آدمو اگه هر شب دانلود داشته باشیم؟و اگه 3 شب دانلود نکنیم به اوج سرعت شبانه میرسیم؟
من تاحالا 2-3 بار اینی که میگم برام پیش اومده که دانلود نکنم و بعد......
Last edited by ali_disslove; 14-03-2011 at 15:37.
1 تا 7 صبح؟
شبانه ها رو معمولا اوایلش یکم محدودیت میزارن ولی دم دم های صبح سرعت ها بالا میره
اگر از لینک هاتون مطمئن هستید که مشکلی نداشتند و سرورهاشون دچار اسشکال نشدند امشب هم بررسی کنید ببینید اگر تکرار شد با پشتیبانی تماس بگیرید و موضوع رو مطرح کنید
دوستان عزیز پارس آنلاینی ...
الان دو سه هفته ای هست که همه دارن حال میکنن و سرعت های فوق العاده توپ پارس آنلاین رو به شاتلی ها و صبانتی ها بقیه پز میدن ...... حالا یه خبر خیلی توپ دارم! شاید دست اول توی ایران! از یه منبع مطمئن (از طریق دوستم که سرپرست کل فنی مشهده دارم میگم) البته این خبر قرار توی سایت و به صورت پیام و ایمیل برای همه ارسال بشه. حالا اون خبر چیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییه؟
از روز اول عید تا روز سیزدهم هر کسی که هر نوع سرویسی داره! به شرطی که هنوز سرویسش تموم نشده باشه و هنوز گیگ داشته باشه و هنوز به قولی اکانتش فعال باشه میتونی ناااااااااااااااااااامحدو د دانلود کنه!!هیچ فرقی نمیکنه از کدوم شهر، با کدوم سرویس، با کدوم سرعت هستین! سیزده رو دانلود نامحدود! یعنی بروحالشو ببر! این خبر تا این لحظه قطعی قطعی بید! باز هم منتظر خبرای بهتر باشین
اون کسایی که سرویس نامحدود داشتن چون این طرح ویژه توفیری براشون نداره! رو این حساب بهشون یکسال اکانت اورجینال با نرم افزار اورجینال یه آنتی ویروس رو میدن! احتمالاً بیتدیفندر باشه!![]()
omraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnn
---------- Post added at 06:29 PM ---------- Previous post was at 06:26 PM ----------
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینترنتم رکورد شکوند محمد
![]()
ای کاش که واقعیت داشته باشه..
اگه بشه چی میشهههههههه!![]()
سلام دوستان کسی از این هدیه که میگن اگه تا آخر اسفند 3ماهه تمدید کنید 1ماه رایگان میگیرید استفاده کرده؟ یا این سرویس برای کاربرای جدید هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)