تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 473 از 634 اولاول ... 373423463469470471472473474475476477483523573 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,721 به 4,730 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

ممنون...

یعنی صبر کنم تا ورژن 2.3.4 فارسیش بیاد؟!
    اگه بیاد هم یکم طول میکشه....به نظرمن سرعت توی 2.3.4 نسبت به 2.3.3 اونقدرها هم محسوس نیست....فقط بنچمارک گوشی خیلی بالا میره که به آدم دلگرمی میده...همون jpjv6 رو بنصب...رام خوبیه....

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

اگه بیاد هم یکم طول میکشه....به نظرمن سرعت توی 2.3.4 نسبت به 2.3.3 اونقدرها هم محسوس نیست....فقط بنچمارک گوشی خیلی بالا میره که به آدم دلگرمی میده...همون jpjv6 رو بنصب...رام خوبیه....
    من وقتی از 2.3.3 به 2.3.4 ارتقا دادم اولین چیزی که متوجه شدم این بود که یک قایل ویدئویی توی گوشی بود که قبلا درست پخش نمیشد، یعنی هی گیر میکرد و مثلا هر ثانیه که پخش میکرد یک ثانیه هم می ایستاد، ولی در 2.3.4 خیلی روان پخش میشد!

3. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه borland dariush's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ممنون...

یعنی صبر کنم تا ورژن 2.3.4 فارسیش بیاد؟!
    نه منظورم نبود صبر کنی فعلا 2.3.3 رو نصب کن. البته اگه واست زبان فارسی تو همه گوشی مهم نیست میتونی همون 2.3.4 رو نصب کنی قسمت اصلی (اس / تایپ / اینترنت) فارسی میشه کرد.
    ولی نظر من 2.3.3 نصب کن چند وقت دیگه که 2.3.4 فارسی اومد اونو نصب کن.

---------- Post added at 10:20 AM ---------- Previous post was at 10:19 AM ----------

راستش باهات موافق نیستم!!!!!!!!!!! خیلی فرق میکنه به قول رفیقمون تو پخش فایل های حجیم و کارهایی که سنگین خیلی بهتر عمل میکنه!!!!!!!! بنچمارک که واسه دکور نمیبره بالا!!!!!!!

آخر فروم باز tanatos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

گالگسی اس 8 گیگ در حد آک بدون خط و خش میفروشم 430 تومن.
    رام فارسی 2.3.3 با 7 صفحه برنامه
    فیت بالاست داداش!
    کسی هم اگه بخواد کارکرده بخره بالاتر از یک چهارم قیمت نوش اصلا به صرفه نیست تو بگو اصلا فقط یه بار سیم کارت خورده و درش آوردی!
    چه برسه به گوشی شما که 7 تا صفحه برنامه ریختی و چند بار هم رم عوض کردی!
    ضمنا کسی واسه ی برنامه ی و رم جدید پول اضافه نمیده!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها من حدوده 5 گیگ ویدئو تو گوشیم ریختم و خیلی عادت دارم با گوشی ویدئو ببینم .
    میخاستم ببینم استفاده زیاد از گوشی برای دیدن ویدئو و موزیک گوش کردن مشکلی که برای گوشی به وجود نخواهد آورد ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

میتونی همون 2.3.4 رو نصب کنی قسمت اصلی (اس / تایپ / اینترنت) فارسی میشه کرد.
    البته 2.3.4 تو اینترنت متاسفانه هنوز فارسی نیست !
    بچه ها من حدوده 5 گیگ ویدئو تو گوشیم ریختم و خیلی عادت دارم با گوشی ویدئو ببینم .
    میخاستم ببینم استفاده زیاد از گوشی برای دیدن ویدئو و موزیک گوش کردن مشکلی که برای گوشی به وجود نخواهد آورد ؟
    نه دوست عزیز خیالت راحت
    -----------------------------------------
    راستی بچه ها واسه من مصرف باتری تو 2.3.4 به نسبت 2.3.3 کمتره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

راستی بچه ها واسه من مصرف باتری تو 2.3.4 به نسبت 2.3.3 کمتره
    واسه من خیلی بیش از این ها کمتره ! : دی

راستی یه روش هست که بدون یه کرنل خاص میشه گوشی رو تا 2 GHz اورکلاک کرد ... تستش میکنم ... خبرشو میدم و آموزش !

فعلا با اور تا 1.6 GHz تویه بنچمارک 4000 امتیاز گرفتم !

یعنی 500 تا بیشتر از GS II ... ولی این فرکانس پایدار نیست ... دارم بیشترین فرکانس پایدار رو پیدا میکنم !

9. این کاربر از Majid-6120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان منم خریدم با گارانتی مایکروتل 590 تومن ....
    ای کاش رنگش مشکی می بود ولی خب چاره ای نیست سفیده..... البته خوبی سفیدش اینه که پشتش اثر انگشت اصلا معلوم نیست اما اگه تونستم یه در باتری سیاه واسش گیر میارم.....
    آندورئیدش 2.2 foryo هست....همه چیش رو هم چک کردم.... کاملا سالم بود..made in korea by samsung هم بود....(فارسی هم هست و یه چندتا نرم افزار قرآن هم توشه)
    کلا شگفت انگیز ترین بخش اون سرعت فوق العادش هست....خیلی باحاله....
    دوستان چند تا سوال هم داشتم....

1-این سایت مایکروتل اون قسمت چک کردن imei خرابه؟ من هرچی میزنم میگه معتبر نیست....اما کارت گارانتیش هیچ مشکلی نداره.... شماره سریاله گوشی(توی گوشی) با پشتش با جعبش با کارتش و با اونی که تو فاکتور هست یکسانه.....
    یه کارت طلایی رنگ هست که هلوگرام هم داره و پارس مایکروتل رو هم نوشته.... آدرس و شماره ی تلفن پشتش هم درسته....
    یه کارت ضمانت موبایل سامسونگ دیگه رو هم تو سایتشون امتحان کردم گفت اون هم معتبر نیس(البته این یکی رو از تو اینترنت پیدا کردم)...
    دقیقا شبیه اینه(البته تاریخ و مشخصات گوشی فرق میکنه)

2-سوال دوم اینه که برای نصب بازی هایی مثل doodle jump و اینا نیازی به کار خاصی نیس؟(مثل سیمبین که باید -- یا ساین میشد)
    Last edited by M A M M U T; 28-06-2011 at 13:53.

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

MADE BY SAMSUNG چینیه؟! نکنه سرمونو کلا گذاشتن؟!

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

MADE BY SAMSUNG چینیه؟! نکنه سرمونو کلا گذاشتن؟!
    اون طور که من شنیدم آره...اما کیفیتش خیلی فرق نداره...در واقع اصلا فرق نداره.....
    چون نیروی کار در چین ارزانه سامسونگ در چین هم یه کارخانه زده و تعدادی از گوشی هاش رو اونجا تولید میکنه اما تکنولوژیش ماله کره هست....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •