ببین واسه من تا به حال اینطوری نبوده و قطعی و کاهش پهنای باند هم نداشته
می خوام ببینم اگه چنین کاری واقعا میکنن بعد از چه مدت میکنن؟
هر چند که هنوزم نتایج نظرسنجی چیز دیگه ای رو نشون میده.
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
ببین واسه من تا به حال اینطوری نبوده و قطعی و کاهش پهنای باند هم نداشته
می خوام ببینم اگه چنین کاری واقعا میکنن بعد از چه مدت میکنن؟
هر چند که هنوزم نتایج نظرسنجی چیز دیگه ای رو نشون میده.
من که چیزی احساس نکردم.احتمال داره این مشکل برای منطقه شما بوده باشه.
دوست عزیزم من به شما اطمینان میدم سپنتا یکی از بی دردسرترین سرویسها رو به مشترکین خودش میده.کل این تاپیک رو بگرد ببین چند نفر رو میتونی پیدا کنی که از شرکتهایی مثل سپنتا و یا لایزر ناراضی باشند.
من که همین امروز 199900 تومان دادم 3 ماهه 384 شارژ کردم.
البته 6% تخفیف گرفتم.![]()
يعني اينقدر ارزش نداشت كه حتي با اين نظر مخالفت كنيد!!!
دلیل نمیشه. هر منطقه فرق میکنه
من میگم این جا نمودنم شما میگوید بمون بیش از 20 پست من پاک شده بدون اطلاع به من یقه کی رو بگیریم.
دوستان من در فروم irantk.org در خدمتتون هستم. دوستان تشریف بیارن اونجا.
یک بچه ..... شده مدیر سایت.
دوستان من چندین صفحه آخر این تاپیک رو خوندم .اما متوجه نشدم کدوم شرکت بهتره !
حالا چند تا سوال ابتدایی میکنم :
من اینترنت نامحدود میخوام.سرعت دانلود حدود 10-12 برام کافیه.(فکر کنم 128 جواب بده).قطعی هم نداشته باشه.قیمتش هم ماکزیمم حدود ماهی 30 تومن باشه.
از این صفحاتی که خوندم فکر کنم بیشتر دوستان از سپنتا تعریف کرده بودند.
حالا نظر شما چیه؟
جریان مودم چیه ؟
من از هر شرکتی بخوام اشتراک بگیرم باید مودم هم از خودشون بخرم یانه ؟
اقا حالا با اين اوصاف بهترين سرويس ارايه كننده Adsl+2 در اصفهان چيه(منطقه مدرس)؟
خيلي مهم هست
دوستان من حدود 14 ماه adsl پارس ان لاین دارم البته در اهواز
6ماه اول سرویسش خوب بود اما الان حدود 3ماه روزانه حداقل 2ساعت قطع میشه یا سرعتش به 4/1 میرسه ماهیانه هم 25 تومن پول میگیره.پشتیبانیشم که افتضاحه خلیلی راحت میپیچونن یا میگن از مخابراته.
از دوستان کسی اطلاع داره به جز پارس چه شرکتهاییی دیگه تو اهواز هست؟
در مورد سرعت دانلود سپنتا يكي دوستمون رو راهنمايي كنه. ولي من اين نكته رو بگم كه اگه سرعت دانلود سپنتا واقعي باشه (يعني بيشتر از معمول نباشه) من شاتل رو به شما هم پيشنهاد مي كنمچون 64 شاتل سرعت دانلودش 14 هست كه با توجه به يكي بودن هزينه هاي شاتل و سپنتا و فرض اينكه سرعت سپنتا كمتر باشه (يكي از بچه ها بايد بگه) شاتل مورد بهتري هست.
در مورد مودم هم بگم هيچ قانوني نيست كه بايد از خودشون مودم خريد. من خودم از بازار مودم wireless مارك 3COM خريدم.
قربان شما.![]()
البته اگه توی تبریز بودی همارا سیستم رو بهت پیشنهاد میکردم نمیدونم توی تهران هم شرکت داشته باشهدوستان من چندین صفحه آخر این تاپیک رو خوندم .اما متوجه نشدم کدوم شرکت بهتره !
حالا چند تا سوال ابتدایی میکنم :
من اینترنت نامحدود میخوام.سرعت دانلود حدود 10-12 برام کافیه.(فکر کنم 128 جواب بده).قطعی هم نداشته باشه.قیمتش هم ماکزیمم حدود ماهی 30 تومن باشه.
از این صفحاتی که خوندم فکر کنم بیشتر دوستان از سپنتا تعریف کرده بودند.
حالا نظر شما چیه؟
جریان مودم چیه ؟
من از هر شرکتی بخوام اشتراک بگیرم باید مودم هم از خودشون بخرم یانه ؟
ولی این شرکت 128 رو سه ماهه بدون محدودیت میده 39 تومان
تو هر زمانی که فکر کنن بتونن سر ملتو کلاه بزارن یه ترفندی بکار می برن اصلا ممکنه این روشهایی که گفتم و قبلا سر ملت آوردن سر شما نیارن هر روش بعد از مدتی کهنه میشه و بعد از زیاد شدن شاکی قبل از کشیده شدن کار به دادگاه کنار گذاشته میشه مدیر عامل پارس انلاین آقای عبدا... فاتح شخصیتا یه ادم کثیفه که فقط به سود خودش فکر می کنن راستشو بخای من توی دوتا از جلسات هیات مدیره لجنش بودم.
در ضمن از تعریفی که از پارس انلاین کردی میشه حدث زد که تا حلا از جای دیگه سرویس نگرفتی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)