تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 473 از 2199 اولاول ... 3734234634694704714724734744754764774835235739731473 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,721 به 4,730 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با سلام و خسته نبشید

یه سوال فوری.

من می خواستم ببینم که کدوم یکی از شرکت های مبین نت یا ایرانسل بهتره. بهتر بگم می خوام وایمکس بگیرم. می خواستمک ببینم ایرانسل بهتره یا مبین نت.
    برای مثال مبین نت مودم غیر یو اس بی نداره و مودمشم باید از طریق برق باشه. در صورتیکه مودم ایرانسل یو اسبی داره و میشه همه جا ازش استفاده کرد
    دوستان اگه می تونند سریع راهنمایی کنند. چون من می خوام خیلی سریع اقدام کنم. با تشکر از شما

2. این کاربر از MAZIARDM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من از ساعت 5 صبح تا حالا چندتا فیلم و یسری آهنگ دانلود کردم ... 1 میگ هم نه کم کرد نه چیزی و همش رایگان بوده... سرعتم هم 128 .اما بیش از اینها دارم میکشم ... در کل همه چیز عالیه
    دوست عزیز شما فیلم هایی که دانلود میکنی حجمش چقدره؟؟؟ من هم 128 دارم ولی یه فیلم 700 مگ رو 2روزه دانلود میکنه حالا شما چطوری چند تا فیلم و با یه سری آهنگ رو 24 ساعت نشده چطوری دانلود کری واقعا جای سوال داره. میشه به ما هم یاد بدی سرعت 2 مگابیت هم داشته باشی نمیشه چند تا فیلم و یه سری موزیک رو به این سریعی دانلود کرد؟!!

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

با سلام و خسته نبشید

یه سوال فوری.

من می خواستم ببینم که کدوم یکی از شرکت های مبین نت یا ایرانسل بهتره. بهتر بگم می خوام وایمکس بگیرم. می خواستمک ببینم ایرانسل بهتره یا مبین نت.
    برای مثال مبین نت مودم غیر یو اس بی نداره و مودمشم باید از طریق برق باشه. در صورتیکه مودم ایرانسل یو اسبی داره و میشه همه جا ازش استفاده کرد
    دوستان اگه می تونند سریع راهنمایی کنند. چون من می خوام خیلی سریع اقدام کنم. با تشکر از شما
    با توجه به گستردگی پوشش مبین نت که من هر هفته یک جای کشورم واقعا ایده ال و عالیه
    سرعت من هم کمتر از 128 کیلو در ثانیه نشده هیچوقت در هیچ شهری.
    توصیه شدید من مبیننت هستش
    تهران وایمکس ایرانسل یکی از دوستان رو میدیدم با اینکه سیگنال 3 عدد پر بود ولی تایم اوت و پینگ بسیار بالایی داشت یک هفته که من بودم ادامه داشت این روند در حالی که مبین نتی که من داشتم بسیار خوب سریع و روان کار میکرد

---------- Post added at 02:13 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------

دوست عزیز شما فیلم هایی که دانلود میکنی حجمش چقدره؟؟؟ من هم 128 دارم ولی یه فیلم 700 مگ رو 2روزه دانلود میکنه حالا شما چطوری چند تا فیلم و با یه سری آهنگ رو 24 ساعت نشده چطوری دانلود کری واقعا جای سوال داره. میشه به ما هم یاد بدی سرعت 2 مگابیت هم داشته باشی نمیشه چند تا فیلم و یه سری موزیک رو به این سریعی دانلود کرد؟!!
    برای منم جاهای مختلف کشور که بودم چنین سرعتی بود 1 مگابیت
    128 کیلو در ثانیه و لحظه ای افزایش سرعت داریم رو به 180 کیلو.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

مشکلی که من گفتم ربطی به DNS نداره. چون پینگ و کیفیت ارتباط با خارج کشور پایینه این اتفاق میفته.
    در مورد DNS هم
    اینها به صورت پیش‌فرض دو تا DNS خارجی گذاشتن که جدیداً در ایران پینگشون خیلی بد شده. تقریباً تمام DNS های خارجی یا تایم آوت میدن یا پینگشون بد و غیر قابل استفاده شده و فقط ایرانی ها قابل استفاده هستند.
    اتفاقا جایی که من هستم ربطش مستقیم به دی ان اس سرورشون داشت
    پینگ بسیار عالی
    و به سرورهام خیلی خوب میتونستم وصل بشم به جز ادرس سایت ها .دی ان اس های گوگل رو گذاشتند به صورت پیش فرض 8.8.8.8 و که یادم نیست پینگش اصلا بد نبود بلکه تایم اوت میداد این دی ان اس !
    من تنظیمات روتر رو تغییر دادم به دی ان اس های دیفالتم و در حالی که همه مینالیدند مشکل دارن ! من مشکلی نداشتم
    و در حال حاضر پینگ من به این دی ان اس خود مبین نت:

C:\Users\Tornado>ping 8.8.8.8

Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=483ms TTL=49
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=412ms TTL=49
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=418ms TTL=49
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=424ms TTL=49

دوستان دی ان اس های ایران رو بزارن مشکل حل میشه البته برای امروز
    موفق باشید.

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اتفاقا جایی که من هستم ربطش مستقیم به دی ان اس سرورشون داشت
    پینگ بسیار عالی
    و به سرورهام خیلی خوب میتونستم وصل بشم به جز ادرس سایت ها .دی ان اس های گوگل رو گذاشتند به صورت پیش فرض 8.8.8.8 و که یادم نیست پینگش اصلا بد نبود بلکه تایم اوت میداد این دی ان اس !
    من تنظیمات روتر رو تغییر دادم به دی ان اس های دیفالتم و در حالی که همه مینالیدند مشکل دارن ! من مشکلی نداشتم
    و در حال حاضر پینگ من به این دی ان اس خود مبین نت:

C:\Users\Tornado>ping 8.8.8.8

Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=483ms TTL=49
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=412ms TTL=49
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=418ms TTL=49
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=424ms TTL=49

دوستان دی ان اس های ایران رو بزارن مشکل حل میشه البته برای امروز
    موفق باشید.
    من DNS ها رو عوض کرده بودم و با این حال مشکل داشتم و همونطور که گفتم مشکل به DNS ربطی نداره و هر جمعه همین وضعه. اما لازم نیست از توی روتر این کار رو بکنی. با ویندوز هم میشه.
    این هم دو تا DNS ایرانی برای دوستانی که میخوان استفاده کنن. اولی جدید تره.
    217.218.127.127
    217.218.155.155
    Last edited by adcomputer; 21-10-2011 at 19:12.

7. این کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

من DNS ها رو عوض کرده بودم و با این حال مشکل داشتم و همونطور که گفتم مشکل به DNS ربطی نداره و هر جمعه همین وضعه. اما لازم نیست از توی روتر این کار رو بکنی. با ویندوز هم میشه.
    این هم دو تا DNS ایرانی برای دوستانی که میخوان استفاده کنن. اولی جدید تره.
    217.218.127.127
    217.218.155.155
    من
    تهران
    زنجان
    بندرعباس طی 3 هفته بودم
    هیچ وقت مثل این جمعه مشکلی نداشتم و و با تغییر دی ان اس مشکل حل شد !
    پینگ عالی بود
    به ایپی ها وصل میشد
    به سایت وصل نمیشد !
    معنیش : مشکل دی ان اس بوده.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

در حال حاضر وضعیت مبین نت خوبه یا مثل قبل داغونه؟؟؟ در منطقه طرشت- آزادی کسی استفاده میکنه؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

در حال حاضر وضعیت مبین نت خوبه یا مثل قبل داغونه؟؟؟ در منطقه طرشت- آزادی کسی استفاده میکنه؟؟؟
    به جز امروز بقیه خوب بود
    البته باید در نظر داشته باشیم که در این هفته 2 بار فکر میکنم نصف شب قطع شد به دلیل مشکل فنی
    باز هم میگم این موارد پیش میاد در این چنین اموری.

داره خودمونی میشه a.0611's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    0311-0611

پيش فرض

عزیزم خوب به عکسی که گذاشتم نگاه کن و در ضمن گفتم سرعتم فقط اسمی 128 و بیش از این حرفا داره سرویس میده و از روزی که گرفتم از 512 کمتر نشده و من هنوز سرعت 128 رو ندیدم...بعدم از پشت کوه نیومدم و میدونم که 128 نمیشه به این راحتی ها دانلود کرد .... 4 تا فیلم گرفتم با کیفیت دیویدی و حجمشونم کمتر 500 نبود ...

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

به جز امروز بقیه خوب بود
    البته باید در نظر داشته باشیم که در این هفته 2 بار فکر میکنم نصف شب قطع شد به دلیل مشکل فنی
    باز هم میگم این موارد پیش میاد در این چنین اموری.
    دوست عزیز من بین ایرانسل و مبین نت موندم. البته من دیدم مبین نت خیلی ناراضی داره ایارنسل بیشتر متقاضی داره و راضی هستن میخوام ایارنسل بگیرم. الان برای دوستم که پیروزی هست سرویس 512 ایرانسل گرفتم سرعتش خوبه و روی 70 دانلود میکنه. نمیخوام چیزی بگیرم پشیمون بشم. برای همین در منطقه آزادی- طرشت میخوام بدونم چه کسی مبین نت داره؟؟ و از کل 1 ماه چقدرش خوبه و راضی هستش؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •