تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 473 از 1291 اولاول ... 373423463469470471472473474475476477483523573973 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,721 به 4,730 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

عزيز كي با شما بود؟ منظوري نداشتم ببخشيد ... بحث سر اينه كه دوستمون ميكن مودم usb بهتره

---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------

اينجوري بايد كفت مودم wifi بهتره اما اكه بيرون رفتن خيلي براتون مهمه usb بكيرين نه بكيم فلان جيزو بخرين
    حميدرضا جان شما الان اينترنتت وايمكس ايارنسل هستش؟؟؟ اگه هست چه سرويسي؟ كدوم منتطقه هستي؟ راضي هستي خوبه؟ من بين مبين نت و ايارنسل موندم واقعا نميدونم چيكار كنم از ايارنسل هم يه سري بد ميگن ميگن دزده البته الان همشون دزدن. ممنون ميشم يه راهنمايي كني.

داره خودمونی میشه milad.vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

عزيز كي با شما بود؟ منظوري نداشتم ببخشيد ... بحث سر اينه كه دوستمون ميكن مودم usb بهتره

---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------

اينجوري بايد كفت مودم wifi بهتره اما اكه بيرون رفتن خيلي براتون مهمه usb بكيرين نه بكيم فلان جيزو بخرين

من نگفتم یو اس بی بهتر از وای فای هستش گفتم واسه مسافرت بهتره الکی جو سازی نکن

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ميلاد جان من كه الان ميخوام با پي سي استفاده كنم و خواهرم همزمان از نوت بوك استفاده ميكنه مجبورم كه واي فاي بگيرم اگه با مودم usb ميشد اين كار رو كرد عالي ميشد. ولي من تبليغ مودم usb ديده بودم كه يه جا ميزاشت چند نفر استفاده ميكردن. شايدم واي فاي بوده.
    در مورد مبين نت هم داخل تاپيكش سوال كردم ميگن نصب درست CPE خیلی در سرعت تاثیر داره كه مبين نت خوب انجام ميده - پينگ بالايي داره و سرويس رايگان داره و سرويس 1 ساله رو ميده با مودم رايگان 200 هزار ولي ايرانسل يكي اينكه نامحدود ميده و اينكه به اجبار حتما بايد ماه بعد همون سرويس رو بگيري شايد من بخوام محدود بگيرم. مبين نت اونجوري كه ديدم پوشش بهتره و خيلي از نظر مالي قوي هستش. من چون مستاجر هستم فعلا امكان داره سال ديگه برم جاي ديگه براي همين برام مهمه چيزي بخرم كه آنتن دهي خوبي داشته باشه و كيفيتش خوب باشه. در ضمن ميگن سرويس هاي محدود خيلي با كيفيت تر از نامحدود هستن. الان من سرويس 512 رو بگيرم سرعتش روي چند هست؟؟ بعد بخوام همون 512 نامحدود رو بگيرم ماهي چند ميشه؟ ماهيانه به صرفه تره يا چند ماهه؟ 512 محدود چقدره؟ ممنونم ار راهنماييتون.

سلام عزیزم خوبی عیدت مبارک ، برادر عزیز اول اینکه مبین نت فعلا اعصاب خورد کن شده باور نداری یه سری به تاپیک مبین نت بزن دوم اینکه شما بدون وایمکس سیاره اگه خونه شما عوض بشه تو هر منطقه تهران فرقی نداره چون انتن دهی داره و میتونی استفاده کنی مثل ای دس اس ال نیست که مثلا من خونم تهرانسر هستش بالاتر از آزادی سمت جاده مخصوص ولی مودم وایمکس رو بردم خونه عموم در خیابان خاوران و به اینترنت رفتم رفتم سمت پیروزی به اینترنت رفتم باید نقشه ایرانسلو ببینی که ایا منطقه شما تو منطقه تحت پوشش هستش
    512 بگیری سرعت دانلودد معمولا 64 کیلوبایته
    2- نامحدود 512 قیمت ماهیانش 60 هزار تومنه
    3- چند ماهه اگه پول داری به صرفه تره چون 24 تا فکر کنم 30 درصد تخفیف میدن
    سوال دیگه ای داشتی بپرس در خدمتت هستم

پروفشنال hamidrezavictor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

بله ايرانسل دارم... 128 بايه ... مشهد و تهران بيروزي.... راضي هستم جون يا 2 تا انتن سرعت دانلودم 15 ... اول ماه انكاري بيشتر حجم ميندازه اما نه دزد نيستن.... شايد براي من خوب باشه شايد شما بكيرين راضي نباشين..... اكه ميتوني با يك مودم كار كن... دليل انتخاب من به خاطر شركت mtn بود نه اين جيزاي ديكه ..... از مبين نتم خبري ندارم

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ميلاد جان من كه الان ميخوام با پي سي استفاده كنم و خواهرم همزمان از نوت بوك استفاده ميكنه مجبورم كه واي فاي بگيرم اگه با مودم usb ميشد اين كار رو كرد عالي ميشد. ولي من تبليغ مودم usb ديده بودم كه يه جا ميزاشت چند نفر استفاده ميكردن. شايدم واي فاي بوده.
    در مورد مبين نت هم داخل تاپيكش سوال كردم ميگن نصب درست CPE خیلی در سرعت تاثیر داره كه مبين نت خوب انجام ميده - پينگ بالايي داره و سرويس رايگان داره و سرويس 1 ساله رو ميده با مودم رايگان 200 هزار ولي ايرانسل يكي اينكه نامحدود ميده و اينكه به اجبار حتما بايد ماه بعد همون سرويس رو بگيري شايد من بخوام محدود بگيرم. مبين نت اونجوري كه ديدم پوشش بهتره و خيلي از نظر مالي قوي هستش. من چون مستاجر هستم فعلا امكان داره سال ديگه برم جاي ديگه براي همين برام مهمه چيزي بخرم كه آنتن دهي خوبي داشته باشه و كيفيتش خوب باشه. در ضمن ميگن سرويس هاي محدود خيلي با كيفيت تر از نامحدود هستن. الان من سرويس 512 رو بگيرم سرعتش روي چند هست؟؟ بعد بخوام همون 512 نامحدود رو بگيرم ماهي چند ميشه؟ ماهيانه به صرفه تره يا چند ماهه؟ 512 محدود چقدره؟ ممنونم ار راهنماييتون.
    ميلاد زحمت جواب اين پست من رو هم بكش. مرسي

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من نگفتم یو اس بی بهتر از وای فای هستش گفتم واسه مسافرت بهتره الکی جو سازی نکن
    عجب ادمي هستيااااااااا

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ميلاد زحمت جواب اين پست من رو هم بكش. مرسي

عزیز من جوابتو اولش پیش فرستادم اما توسط مدیر تاثید نشد باشه اینم جواب شما

سلام عزیزم خوبی عیدت مبارک ، برادر عزیز اول اینکه مبین نت فعلا اعصاب خورد کن شده باور نداری یه سری به تاپیک مبین نت بزن دوم اینکه شما بدون وایمکس سیاره اگه خونه شما عوض بشه تو هر منطقه تهران فرقی نداره چون انتن دهی داره و میتونی استفاده کنی مثل ای دس اس ال نیست که مثلا من خونم تهرانسر هستش بالاتر از آزادی سمت جاده مخصوص ولی مودم وایمکس رو بردم خونه عموم در خیابان خاوران و به اینترنت رفتم رفتم سمت پیروزی به اینترنت رفتم باید نقشه ایرانسلو ببینی که ایا منطقه شما تو منطقه تحت پوشش هستش

---------- Post added at 02:24 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------

عجب ادمي هستيااااااااا

مگه چی گفتم وقتی جوابتو میدم ادم بدی میشم ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

---------- Post added at 02:24 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------

مگه چی گفتم وقتی جوابتو میدم ادم بدی میشم ؟
    كفتي usb بهتره من كفتم به جاي usb براي رفتن بيرون ميشه اين كارارو كرد

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سوال دیگه ای داشتی بپرس در خدمتت هستم [COLOR="Silver"]
    ممنونم. خوب من بخوام بگيرم 512 ميخوام ولي ميتونم بعدش 512 نامحدود نگيرم ميخوام 512 محدود بگيرم چون ماهي 60 هزار زياده واسه من 512 محدودش قيمتش چنده؟؟؟ چون قيمت مبين نت رو ديدم خوب بود. داخل نقشه ديدم ولي يه سر تاسري رنگي هست دقيق متوجه نشدم كجا ها خوب آنتن داره. مبين نت هم نميدونم مشكلش حل شدني هست يا نه وگرنه همين ايرانسل روميگيرم. چون سرويس 1 ساله 512 با حجم 20 گيگ براي من خيلي خوبه. ممنونم از راهنماييت

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ممنونم. خوب من بخوام بگيرم 512 ميخوام ولي ميتونم بعدش 512 نامحدود نگيرم ميخوام 512 محدود بگيرم چون ماهي 60 هزار زياده واسه من 512 محدودش قيمتش چنده؟؟؟ چون قيمت مبين نت رو ديدم خوب بود. داخل نقشه ديدم ولي يه سر تاسري رنگي هست دقيق متوجه نشدم كجا ها خوب آنتن داره. مبين نت هم نميدونم مشكلش حل شدني هست يا نه وگرنه همين ايرانسل روميگيرم. چون سرويس 1 ساله 512 با حجم 20 گيگ براي من خيلي خوبه. ممنونم از راهنماييت

عزیز 512 با 4 گیگ محدودیت ماهی 20800 تومنه
    هیچ موقع بخاطر مقداری پول خرج مردن کارتو به دردسر ننداز من به شما توصیه میکنم ایرانسل بگیر چون خودم دارم استفاده میکنم مبین نت سرعتش افت کرده حالا هر جور خودت مایلی چون دوست عزیزم هستی بهت پیشنهاد دادم تا بعدا اگه از مبین نت گرفتی و پشیمون شدی ناراحت نشی که من بهت نگفتم

11. این کاربر از milad.vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •