تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 473 از 1049 اولاول ... 373423463469470471472473474475476477483523573973 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,721 به 4,730 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

Denon 1311xp از طرف فروشگاه آکوستیک بدستم رسید. واقعا عجب سینمای توپی است. حسابی حال کردم
    من فیلم اورجینال و موسیقی DTS نداشتم. فیش های Component رو از ----- استارست X95 وصل کردم به ورودی های جلوی دستگاه.
    چند تا آلبوم موسیقی با کیفیت 320 که خودم از روی CD اورجینال تبدیل کرده بودم رو روی فلش ریختم. زدم به -----.
    صدای آهنگها عجب شفافیتی داشت. خیلی شفاف و نرم بود. وضوح و تفکیک صدا هم خیلی بالا بود.
    با اینکه آلبوم های حمید عسکری و محسن چاوشی و یگانه رو قبلا خیلی روی کامپیوترم با بلندگوهای Edifier 5.1 گوش کرده بودم ولی اینجا انگار باز تازگی برام داشت. یه حال عجیبی داشت.
    کیفیتش تو همه سبک های موسیقی عالیه ولی به نظرم تو آهنگ هایی که صدا ها ریزتره مثلا صدای گیتار یا صدای سنتور و سبک Country آمریکا خیلی لذت بخش تره. قدرت صداش هم خیلی بالاست. صدا که زیاد میشه شفافیتش رو همچنان خیلی خوب حفظ میکنه.
    چیزی که برام جالب بود اینکه اسپیکر سابش زیرش است و اگه صدا زیاد بشه به زمین ضربه میزنه و حس خوبی داره.
    Denon 1311 صدای شبکه های داخل و خارج رو هم برام واضح تر کرده. هم سینماش خوبه هم موزیکش. من که خیلی راضیم.

از جناب رایان و داوود خان که تو این مدت منو راهنمایی کردن خیلی خیلی ممنونم.
    Last edited by poonel; 29-09-2011 at 19:35.

2. 5 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه m365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جنوب غرب

پيش فرض

Denon 1311xp از طرف فروشگاه آکوستیک بدستم رسید. واقعا عجب سینمای توپی است. حسابی حال کردم
    من فیلم اورجینال و موسیقی DTS نداشتم. فیش های Component رو از ----- استارست X95 وصل کردم به ورودی های جلوی دستگاه.
    چند تا آلبوم موسیقی با کیفیت 320 که خودم از روی CD اورجینال تبدیل کرده بودم رو روی فلش ریختم. زدم به -----.
    صدای آهنگها عجب شفافیتی داشت. خیلی شفاف و نرم بود. وضوح و تفکیک صدا هم خیلی بالا بود.
    با اینکه آلبوم های حمید عسکری و محسن چاوشی و یگانه رو قبلا خیلی روی کامپیوترم با بلندگوهای Edifier 5.1 گوش کرده بودم ولی اینجا انگار باز تازگی برام داشت. یه حال عجیبی داشت.
    کیفیتش تو همه سبک های موسیقی عالیه ولی به نظرم تو آهنگ هایی که صدا ها ریزتره مثلا صدای گیتار یا صدای سنتور و سبک Country آمریکا خیلی لذت بخش تره. قدرت صداش هم خیلی بالاست. صدا که زیاد میشه شفافیتش رو همچنان خیلی خوب حفظ میکنه.
    چیزی که برام جالب بود اینکه اسپیکر سابش زیرش است و اگه صدا زیاد بشه به زمین ضربه میزنه و حس خوبی داره.
    Denon 1311 صدای شبکه های داخل و خارج رو هم برام واضح تر کرده. هم سینماش خوبه هم موزیکش. من که خیلی راضیم.

از جناب رایان و داوود خان که تو این مدت منو راهنمایی کردن خیلی خیلی ممنونم.
    مبارک باشه
    ساخت کجاست؟
    چندتا عکس از محتویات جعبه هم بذار لطفآ

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

من امروز رفتم هایپر استار تا سینمای خانگی بگیرم ولی یه نکته ایی باعث شد تا نگیرم و تا فردا صبر کنم .
    راستش ما تلوزیون ال سی دی قدیمی داریم که ورودی HDMI هم نداره . من کنسول xbox360 دارم و با کابل av به تلوزیون وصل میکنم . حالا که سینمای خانگی میخام بگیرم چه جوری باید کنسول و سینما را به هم وصل کنم تا صدای 5.1 کاناله پخش بشه ؟
    منظورم اینه با توجه به اینکه سینما هم فقط خروجی HDMI داره و ورودی نداره چه جوری کنسول به سینما وصل میشه ؟
    اصلا سینما ها باید هم ورودی HDMI داشته باشند هم خروجی یا فقط خروجی کافیه ؟
    سینمای خانگی می تونه هر ورودی ای داشته باشه.بسته به مدل سینماست.
    نمی دونم xbox خروجی صدای optical یا coaxial داره یا نه.اگر یکی از این دو خروجی رو داشته باشه با توجه به اون سینمایی انتخاب کنید که این ورودی صدارو داشته باشه و اینطوری از نظر ساپورت صدای 6 کاناله هیچ مشکلی ندارید و تنظیمات تصویر هم که مثل گذشتست.

5. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

مبارک باشه
    ساخت کجاست؟
    چندتا عکس از محتویات جعبه هم بذار لطفآ
    ممنون.
    Made in China هست. تو اروپا و آمریکا هم که عرضه شده همه Chinaیی بودن.
    محتویات خاصی نداره. آمپلی فایر ، اسپیکرها و سیم هاشون ، کنترل ، دفترچه راهنما(فارسی نداشت) ، آنتن برای رادیو و دو تا باتری برا کنترل. فیش خاصی هم توش نبود.
    Last edited by poonel; 29-09-2011 at 21:43.

7. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

لطفا یکی منو راهنمایی کنه چطور باید دنون رو به ----- و تلویزیون وصل کنم. ----- و تلویزیون هیچ کدوم HDMI ندارن و ورودی و خروجی DVD یا همون سه فیشه ها رو دارن.
    رسیورم X95 است و دو تا خروجی صدا و دو تا برای ویدیو داره که با این فیش های سه تایی به تلویزون وصلش می کردم.
    این فیش ها سه تایی رو به ورودی آمپلی فایر که اونم سه تایی بود زدم و یه سه تایی دیگه خروجی از آمپلی فایر گرفتم به تلویزیون وصل کردم اما نه صدا و تصویری به آمپلی فایر رسید و نه صدا و تصویری به تلویزیون منتقل کرد.
    الآن از طریق ورودی AUX آمپلی فایر دارم از صداش استفاده می کنم.

راه حلش چیه؟ عکس راهنماش که مربوط به اتصال ----- و تلویزیون به آمپلی است یه فیش هایی توش زده که ----- و تلویزیون من نداره. این عکسش است:

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

جناب poonel میشه بگی برات چند در اومد؟ من الان می خوام بگیرم . منظورم با هزینه ارسال و این جور چیزاست
    بعد شما کابل ساب هم ازشون گرفتید؟
    من به ایشون زنگ زدم و ایشون می گن که باید یه کابل ساب هم بگیرم. مارکش Dio هست و قیمت دادن 25
    آیا واقعا این کابل تاثیری توی کیفیت داره یا از همین کابل های معمولی استفاده کنم؟ اگه واقعا کیفیتش تفاوت می کنه حتما می گیرم
    بعد کابل اپیتک هم از همین مارک دارن که میدن 15. اصلا این مارک خوب هست؟ بعد به نظرتون همینا رو بگیرم یا خودم براش کابل بگیرم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

جناب poonel میشه بگی برات چند در اومد؟ من الان می خوام بگیرم . منظورم با هزینه ارسال و این جور چیزاست
    من به ایشون زنگ زدم و ایشون می گن که باید یه کابل ساب هم بگیرم. مارکش Dio هست و قیمت دادن 25
    آیا واقعا این کابل تاثیری توی کیفیت داره یا از همین کابل های معمولی استفاده کنم؟ اگه واقعا کیفیتش تفاوت می کنه حتما می گیرم
    بعد کابل اپیتک هم از همین مارک دارن که میدن 15. اصلا این مارک خوب هست؟ بعد به نظرتون همینا رو بگیرم یا خودم براش کابل بگیرم؟
    820 تومن شد. با باربری آوردن 15 تومن حملش شد.
    کابل ساب دیگه چیه؟ من از این چیزا سر در نمیارم! کابل اپتیک هم چون ----- و تلویزیونم از این مدلهای قدیمیه، به ذهنم خطور نکرده.
    من فعلا تو وصل کردن ----- و تی وی گیر کردمه. حالا کو تا فکرم به ساب و اپتیک برسه.

یکی به من بگه باید ----- و و تی رو حتما با مدلهای جدید HDMI دار عوض کنم. یا میشه همین ها رو وصلشون کرد؟

11. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

820 تومن شد. با باربری آوردن 15 تومن حملش شد.
    کابل ساب دیگه چیه؟ من از این چیزا سر در نمیارم! کابل اپتیک هم چون ----- و تلویزیونم از این مدلهای قدیمیه، به ذهنم خطور نکرده.
    من فعلا تو وصل کردن ----- و تی وی گیر کردمه. حالا کو تا فکرم به ساب و اپتیک برسه.

یکی به من بگه باید ----- و و تی رو حتما با مدلهای جدید HDMI دار عوض کنم. یا میشه همین ها رو وصلشون کرد؟
    شما فقط صدارو به آمپ و تصویر رو هم بده tv .چون tv شما ورودی HDMI نداره نیازی نیست اول تصویر رو بدی به آمپ بعد بدی به TV.

---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------

کابل ساب منظور کابل کواکسیال است.شما می تونی از یک کابل مهمولی هم استفاده کنید ولی ترجیحا از این جنس های چینی بسیار بی کیفیت که توی بازار ریخته استفاده نکن.البته نیازی هم نیست حتما 25 تومن پول کابل بدی.اگر 25 برات زیاده می تونی از یه کابل ارزونتر هم استفاده کنی.

13. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سينمای خانگی که با کمترين قيمت قابليت ساپورت mkv و زيرنويس رو داشته باشه چی هست ؟ و چه قيمتی ؟ ممنون ميشم چند مدل رو بهم معرفی کنيد.
    سینما بلوری 5580 فیلیپس هست با 600 تومن قیمت.شرکت ال جی هم یک مدل dvd پلیر زده که mkv ساپورت می کنه.می تونید یک سینمای ارزونتر بگیرید و این مدل dvd پلیر رو بگیرید و بهش وصل کنید تا ارزونتر بشه.
    البته در کل بهترین روش برای پخش فرمت mkv دستگاه hd پلیر هست.مدل هایی هست که درابو اکسترنال هم پشتیبانی می کنند.

15. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سینمای خانگی می تونه هر ورودی ای داشته باشه.بسته به مدل سینماست.
    نمی دونم xbox خروجی صدای optical یا coaxial داره یا نه.اگر یکی از این دو خروجی رو داشته باشه با توجه به اون سینمایی انتخاب کنید که این ورودی صدارو داشته باشه و اینطوری از نظر ساپورت صدای 6 کاناله هیچ مشکلی ندارید و تنظیمات تصویر هم که مثل گذشتست.
    ممنون .
    شاید من سوالمو خوب نتونستم بگم .
    ببینید مثلا اگه من یه سینمای خانگی بگیرم که فقط یه HDMI output داشته باشه بعد ایکس باکس یا هر دیوایس دیگه ( مثلا HD player ) را با کابل HDMI به سینما وصل کتم و سینما را هم با کابل av به تلوزیون وصل کنم اونوقت صدای 6 کاناله میتونم بگیرم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •