سلام دوستان یه سوال مهم لطفا پاسخ صحیح بدید
ممنون
تراز رشته های دانشگاه آزاد در چه صورتی بالا و پایین می شود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثلا چرا تراز نجف آباد پزشکی پارسال 69000 بود و لی مسال 72000 شد چه عاملی باعث این افزایش تراز شد ؟؟؟؟
سلام دوستان یه سوال مهم لطفا پاسخ صحیح بدید
ممنون
تراز رشته های دانشگاه آزاد در چه صورتی بالا و پایین می شود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثلا چرا تراز نجف آباد پزشکی پارسال 69000 بود و لی مسال 72000 شد چه عاملی باعث این افزایش تراز شد ؟؟؟؟
عموما این موضوع باعث میشه که تراز یه رشته بره که افراد تراز سال پیش نگاه میکنن مثلا میبینن که تراز خوبیه میتونن این تراز بیارن برا همین میزنن اونجا در نتیجه ترازش میره بالا واسه رشته هایی هم که ترازشون بالا هست بعضی مواقع ترازشون سال بعد میاد پایین
یه سوال برام پیش اومده:
مداد و پاک کن خوب برای آژمون چیه
خیلی تاثیر داره ها
اگه تو یه آژمون 200 تا سوال باشه و هر سوال رو تو 5 ثانیه علامت بزنین 1000 ثانیه برای این کار اختصاص داده میشه (چیزی حدود 17 دقیقه از وقت آژمون)
پاک کنم که بدرد نخور باشه گند میزنه به پاسخ نامه
کسی اگه مارک خاصی داره و راضیه بگه ممنون میشم
منبعی برای دیدن تراز رشته ها در سالهای قبل هست ؟عموما این موضوع باعث میشه که تراز یه رشته بره که افراد تراز سال پیش نگاه میکنن مثلا میبینن که تراز خوبیه میتونن این تراز بیارن برا همین میزنن اونجا در نتیجه ترازش میره بالا واسه رشته هایی هم که ترازشون بالا هست بعضی مواقع ترازشون سال بعد میاد پایین
قلمچی هر سال نزدیک دانشگاه ازاد دفترچه تراز های سال قبل میده بیرون مبتکران هم همینطور
در مورد اون سوال بالاییتون در مورد مداد پاک کن هم من نظر خاصی ندارم مداد مداد هست دیگه یه سری از بچه ها پارسال از این مداد ازمون گاج استفاده میکردن و راضی نبودن
يه مداد مداد هاش.بي معمولي . ( استدلر خيلي خوب و مناسبه ) . پاك كن هم پليكان خوبه
راستي ؛ شما اين 5 ثانيه رو از كجا آورديد ؟ من با كرنومتر تايم گرفتم كه با مداد معمولي حدود 2.5 الي 3.0 ثانيه طول ميكشه ( تازه اونم دقيق و ظريفكارانه وگرنه من خودم 2 ثانيه ميزدم نهايتا ) 5 ثانيه حتي براي مداد مغزي ( با نوك 0.7) هم زياده .
در ضمن شما مگه قراره به همه اون 200 تا سوال جواب بدين ؟
Last edited by Alamate Soal; 17-12-2009 at 16:02.
این عکس رتبه ها که تو صفحه قبل اومده واسه کشوره یا کانون؟؟؟؟؟
Last edited by vahid0801; 17-12-2009 at 16:21.
به نظر من که مداد آزمون گاج برای پر کردن و پاک کردن گزینه بی نظیره.ولی برای حل کردن ریاضی و فیزیکو درکل نوشتن خیلی بده
![]()
کسایی که تو کانون بودنو تو کشور رتبه آوردن
یعنی درصداشون تو کشور هموناس؟کسایی که تو کانون بودنو تو کشور رتبه آوردن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)