مطمئنید، یوروگیمر نقدش کرده؟ بیشتر شبیه به پیش نمایش می مونه. هیچ امتیازی هم نداده.
در آخرش هم نوشته شده :
PES 2010: Pro Evolution Soccer is due out on 23rd October and reviewed on Eurogamer tomorrow morning.
مطمئنید، یوروگیمر نقدش کرده؟ بیشتر شبیه به پیش نمایش می مونه. هیچ امتیازی هم نداده.
در آخرش هم نوشته شده :
PES 2010: Pro Evolution Soccer is due out on 23rd October and reviewed on Eurogamer tomorrow morning.
نقد که نکرده اصلا الان نقد نمیکنن چون اجازه افشاء اطلاعات بازیو ندارن . این یک ریویو از بازیه که میشه حدس زد این سایت توی نقد بازی نمره خوبی به این بازی میده .
اگه هر سایتی نمره ای کمتر از 9.5 به گرافیک بازی بده من یکی شک نمیکنم که کارشون جهت داره . یا تخصص لازمه رو ندارن که به نظر نمیرسه اینجوری باشه و یا اینکه پشت قضیه داستانی خوابیده .
Last edited by 4039; 14-10-2009 at 22:09.
locker جان سایت متریک محک مناسبی نیست چون میانگینی که میده مال سایت های معتبر نیست همونطور که قبلا گفتم بهترین سنگ محک سایت:
هست. اگه یه سر بزنی می بینی که نمره فیفا PC از PES 2009 چند دهم درصد بیشتر هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
PES
FIFAکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Spaniuly; 14-10-2009 at 22:21.
اقا جان هر کی دوست دارین این بحث مقایسه ای فیفا و PES رو بزارین کنار....هر روز خدا توی این تاپیک بحث مقایسه این دو بازی رو باید ببینیم...
این خبرها از قرنطینه خارج نشد؟!امروز قرار بود اخبار منتشر بشه یا فردا؟!
چند روز پیش همکار همین انجمن گفت بهترین سایت نمره هست ، من روی حساب حرف ایشون این دو لینک رو گذاشتمسایت متریک محک مناسبی نیست چون میانگینی که میده مال سایت های معتبر نیست
در ضمن اگه به پایین صفحه می رفتید اسامی سایتهای معتبر رو می تونستید ببینید
Last edited by Locker; 14-10-2009 at 22:27.
حسین جان محبت کن آموزش بذار راستی برای ps3 نداری؟
آره هومان هم خیلی این سایت رو دوست داره کشته ما رو با این متریکش
در هر صورت مهم نمرات بازی های 2010 هست اینش برام مهم هست...
یه نکته هم یادم رفت بگم در مورد چمن بازی صحبت شده بود... به نظر من چمن کنونی خیلی عالیه فقط چون توی دمو بازی ها فقط توی روز روشن برگزار میشه اونطوری روشن هست اگه توی نسخه فول بازی چمن بازی رو ببینید همگی کف می کنید. چون نورپردازی خیلی عالی شده فقط چون روز هست یکم زیبایی کار به چشم نمیاد.
یه موضوع دیگه من وقتی بازی می کنم وقتی تعداد نفرات توی یه منطقه (جلو دروازه زیاد میشه) دچار افت فریم میشم توی ستینگ همه چیز Good هست به غیر از RAM که البته بگم RAM من 2گیگ هست ولی چون صرف گرافیک اینا شده احتمالا اینطوریه باید فردا پس فردا برم یه رم 2 گیگ دیگه بخرم بندازم کنار این بشه 4 تا بهونه بازی بریده بشه. واسه شما ها هم این افت فریم توی این مولقع پیش میاد؟
سلام
عزیزم من خودم صفحه قبل توضیح دادم
ولی همه این کار ها رو که میکنم بازم نمیشه
ممنون میشم کمک کنید
در ضمن نباید یه راست توی محل بازی سیو کنید چون به مشکل بر می خورید
باید یه جای دیگه سیو کرد به کپی کرد محل نصب
موفق باشید
Last edited by mamadosein; 14-10-2009 at 22:40.
آقا نقل و انتقالات درست ميشه يا نه؟ تو اين کليپ آخری از کد نهايي که هنوز sneijder تو رئال بود
خیرواسه شما ها هم این افت فریم توی این مولقع پیش میاد؟
واسه من مشکلی پیش نمیاد
بنده هم رم 2 گیگ دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)