نمیدونی چطوری ورک گروپ را باید تغییر داد؟؟؟؟
من برم حالا تغییر بدم باز میام....
(تو بخش شبکه فعلا جواب نگرفتم)
نمیدونی چطوری ورک گروپ را باید تغییر داد؟؟؟؟
من برم حالا تغییر بدم باز میام....
(تو بخش شبکه فعلا جواب نگرفتم)
مشکل بالا حل شد.....باید ورک گروپ را یکی میکردم...از control panel<system
فقط در share کردن فایل وقتی یه فایل را در 7 شیر میکنم در ویندوز xp وقتی میخام وارد بشم میگه accec denid....
در قسمت change advanced sharing setting گزینه های turn on sharing را انتخاب کردم و فایر وال هم خاموشه ...بازم نمیشه....مشکل از کجاست؟؟؟
دوستان من ویندوز 7 دارم
الان که ویندوز ایکس پی نصب کردم به هیچ عنوان ایکس پی رو نمیتونم استفاده کنم در صورتی که کاملا هم نصب شده
منظورم اینه که اون گذینه انتخاب ویندوز که اولش باید بیاد رو من ندارم
میشه کمکم کنید
مرسی
ممنون ولی می خواهم همین پارت رو فعلا از زیپ خارج کنم مثل xp که بدون مشکل این کار رو می کردم
اما توی 7 این مشکل رو دارم برای برطرف شدنش چی کار کنم
نرم افزار زير رو دانلود و نصب كن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر بخش Add/Remove Enteries میتونی تنظیمش کنی.
---------- Post added at 06:04 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------
در XP چطوري اينكار رو انجام ميدادي؟
در 7 هم همون كار رو كن؟ نميشه؟
آقا پیدا نشد!!!
اصلا پاک هم نمیشه
سلام بچه ها.
چطور ميشه پنجره اي كه بعد از نصب يه نرم افزار كه ميگه آيا اين برنامه كامل نصبه يا دوباره ميخواهيد نصبش كنيد رو كلآ از بين برد و ديگه نپرسه؟
ممنون.
با سلام
من روی لپ تاپ dell vostro 1520 با cpu 2.66 و ram 4 ویندوز 7 ultimate نصب کردم مشکلی پیش نیومد و تقریبا تمام دراورها رو شناخته و کار میکنه و اپدیت هم میشه .
مشکل اصلی اینه که وبکم من کار نمی کنه یعنی یه برنامه شبیه قفل کودک داره و اصلا جای ورود user ,pass نداره و از parental control هم قفلی گذاشته نشده .لطفا اگه کسی با این مشکل برخوردکرده و حل شده به من کمک کنه
سلام، من هم مشکلی شبیه saeed2157 دارم، روی لپتاپم (فوجیتسو زیمنس) ویندوز xp نصب بود و وقتی وارد my computer میشدم، پائین پنجره، آیکن مربوط به وبکم لپتاپم مشخص بود ولی از وقتی 7 را نصب کردم این آیکن نیست و هیچجوری بهش دسترسی ندارم، با هیچ درایوری در 7 مشکل ندارم بجز همین!!! لطفا راهنمایی ام کنید که چطور آیکن وبکم رو دوباره فعال کنم و بتونم باهاش عکس و فیلم بگیرم. ممنون
Last edited by hraa; 18-04-2010 at 11:37.
دوستان یکی کمک کنه.....
1---من 7 را نصب کردم ..مودم من هم tplink 8811 هستش ....حالا هر چی گشتم درایورش فقط برای xp هستش , و برا 7 نیست...چی کار باید کرد؟ ....
به سایت خود TP LINK هم نمیتونم وارد بشم!!!!
Last edited by Amin.P30; 18-04-2010 at 14:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)