سلام من به مشكل خورم.تقريبا 30%اول بازي روون بود ولي الان كه ميخام بازي كنم 2دقيه روون 2دقيقه كند كند دوباره 2دقيقه روون بهد 2 دقيقه كند چي كار كنم ؟
پچ 1.4 gta Iv
سلام من به مشكل خورم.تقريبا 30%اول بازي روون بود ولي الان كه ميخام بازي كنم 2دقيه روون 2دقيقه كند كند دوباره 2دقيقه روون بهد 2 دقيقه كند چي كار كنم ؟
پچ 1.4 gta Iv
اگه رم سیستم شما 2 گیگ باشه با این مشکل رو به رو میشید. ماله من هم 10 ثانیه (کند) بود رم 4 انداختم روووون شد.(شاید از پچ ی که نصب کردی باشه)((2 دقیقه کند میشه))
البته اگه از نرم افزار های پاک کننده ی رم استفاده کنید و تعییر نکنید که هر نیم ساعت رم رو پاک کنن دیگه این مشکلتون حل میشه
ميشه راهنمايي كنيد ؟ يعني نرم افزاري كه خوب ج ميده...در ضمن 1.تغييرات ايجاد شده در پچ 1.06 با 1.41 ميدونيد؟
لينك اموزش مربوط به طريقه نصب مدهارو برام ميزاريد
خيلي خيلي ممنون
کسی نیست جواب ما رو بده؟؟
گرافیکت onboard ؟؟؟؟
با این گرافیک نمیتونی بازی کنی (اگه انبرد باشه)![]()
راستش لب تاپ دارم و گرافیک لب تاپها هم On Board هست.
یعنی هیچ راهی نداره که بتونم بازی کنم با لب تاپم؟ گرافیک که 256 هست
بايد از نرم افزار super ram استفاده كني مشكلت حل ميشه .
.
با درود
گرامی من gta iv /Grand Theft Auto 4 Episodes From Liberty City رو نصب کردم ولی موقع اجرا وقتی یه خورده میرم تو بازی منو میندازه بیرون و این ارورر رو میده
من وdirectx_feb2010_redist_2
PhysX_9.10.0129_SystemSoftware
کرکRazor1911
رو نصب کردم متاسفانه این ارور رو میده
چیکار کنم ؟
ممنون
اینم اررورری که میده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با این سیستم احتمالا نمی تونین بازی کنین
چون cpu شما ضعیف تر از حد minimum هست
گرافیک و رم هم مناسب نیست - اگر هم بتونین بازی رو ران کنید روی تنظیمات low باید باشه و احتمالا از 15 فریم بیشتر نمیشه
کدوم ارور؟؟؟
اگر منظورتون PhysX هست که باید نرمافزار فیزیکس بازی رو بریزین تا درست بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)