اسیاتک نامحدود نداره بجز cra
احتمالا منظورتون ماتریکس هست
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
اسیاتک نامحدود نداره بجز cra
احتمالا منظورتون ماتریکس هست
یعنی بجز اون شیر 1 به 10، کلا سرعت نصف میشه؟ بجای 256 سرویس 128 میدن و اونو هم بین 10 نفر شیر میکنن؟
این خلاف قوانین جمهوری اسلامیست.
فکر نکنم دیگه اینجوری باشه..
میتونید زنگ بزنیدئ دقیق بپرسید
WOW
صبح ساعت 5 بیدار شدم بازم سرعت خوب بود متوسط=125 ک ب
نه. ببینید. سرعت خط 256 یعنی 32 کیلوبایت دانلود. OK ؟ . حالا سرعت این خطوط نامحدود با اعمال شیرینگ 10 به 1 می شود = حدود 3 کیلوبایت دانلود. یعنی در عمل برای اینکه سرعت خوبی در این نوع سرویس های داشته باشید بهتر است خطوط 1024 سا 2048 نامحدود را بگیرید مگر اینکه نیازی به سرعت های بالا نداشته باشید.
برعکس ! این دقیقا مطابق قوانین سازمان تنظیم مقررات جمهوری اسلامی و بخشنامه است. با توجه به نرخ پهنای باندی که شرکت زیرساخت به شرکت ها می دهد فقط با شیرینگ 1 به 10 امکان ارائه سرویس با این قیمت وجود دارد. از نظر فنی مسخره است اما این یک واقعیت است مگر اینکه قیمت پهنای باند اینترنت ، مشابه قیمت های جهانی به دست شرکت ها رسانده شود.
سلام
لطفا راهنمایی کنید.
دوستان من به تازگی از ماتریکس adsl گرفتم اونم سرویس 512 با 9 گیگ حجم سه ماهه و این ماتریکس نمایندگی داتک هست و ساعات دانلود شبانش گفتن از 1.30 تا 7.30 هست و حالا من میخوام بدونم برای استفاده از ساعات رایگان چیکار باید کرد و ایا باید در ساعات فوق تنظیماتی در مودم انجام بدم یا خودش اتوماتیک وصل میشه و تو سایتش نوشته برای دانلود رایگان شبانه باید 4 گیگ حجم داشته باشی و این رو هم اگه کسی میدونه توضیح بده.با تشکر فراوان
پست قبلی من کو؟
سلام
تا جائی که بنده اطلاع دارم اگر سرویس خریداری شده شما بالای 4گیگ ترافیک داشته باشد امکان استفاده از ساعات رایگان وجود دارد در غیر این صورت خیر.
بصورت اتوماتیک به ترافیک رایگان سوئیچ میشه.
اگر مجموع ترافیک شما 9گیگ هست شب رایگان نیست.
اگر قصد استفاده از شب را داشتید در آینده لطفا سرعت دانلود نسبت به اکانت خریداری شده رو اینجا ذکر کنید.
بنده هم قصد دارم برای تست از ماتریکس سرویس بگیرم اما به مشکل مخابرات فارس برخوردیم فعلا...
سلام
ممنون از پاسختون و من متوجه نشدم و من که 9 گیگ حجم دارم چرا نمیتونم از دانلود شبانه داشته باشم؟
من الان ماتریکس دارم.شما نمیتونی شبانه ماتریکس استفاده کنی.شما باید ماهی 4 گیگ خریداری کنی یعنی شما باید 3 ماه 12 گیگ خریداری میکردی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)