شک نکن که خش میندازه . بعدشم تا دلت بخواد تو بازار انواع مختلف کاور گیر میاد که بسته به سلیقه ی جنابعالی داره . . .![]()
شک نکن که خش میندازه . بعدشم تا دلت بخواد تو بازار انواع مختلف کاور گیر میاد که بسته به سلیقه ی جنابعالی داره . . .![]()
این طور که تو سایت نوشته این گوشی حالت استریو نداره یعنی تک اسپیکره هست ولی 5800 دو اسپیکره هست و حالت استریو داره حالا باید ببینی اونی که داره چی می گه من 5800 دارم صداش عالیه!!!!
کاور اصلیش اینه
یک کاور دیگه هست به همین شکل و شمایل ولی کوچیکتر.گوشی به زور داخل و بیرون میاد.دیروز توی یک سایت روسی یک ورژن از هلوکس رو گذاشته بودند نوشته بود قابلیت هک ورژن 40 رو داره،خیلی امیدوار شدم که از دست ساین کردن راحت بشم ولی......
آهان مرسی برادر
منم همین رو دارم
ولی پایینش روش نوکیا هک شده
یعنی وسطه همین تور توریا
خوبه حالا؟
مال من وسط توری ها آرم نوکیا رو نداره.از خوب بودن که خوبه، بعضی اوقات واقعا به درد میخوره.خش هم تا به حال ننداخته.
دوستان!
من میخواستم اول رنوار الجی بگیرم ولی هر چقدر میخواستم بی خیال سیمبین شم، نشد.
ملاک اصلی انتخابم هم همیشه صدای با کیفیت چه در هندزفری و چه در اسپیکر هستش.
الان موندم بین 5800 و 5730.
از طرفی 5730 کیبورد کامل داره ...
از طرفی هم میشنوم که سرعت خیلی کمی داره و صدای خوبی نداره.
ولی 5800 همونطور که شما فرمودید صدای عالی داره.
فقط نکته ای که هست اینه که صدای 5800 در حد 5700 هستش؟؟؟(یا حالا بالاتر از اون؟؟)
چون من 5700 دارم و میتونم مقایسه کنم با اون!
ممنونم از پاسخهاتون.
![]()
دوست من،منم مثل شما 5700 داشتم ،الانم 4 ماه 5800 دارم، صدای اسپیکرش با کیفیت بالاتر و بلندتری هستش شک نکن.از 5700 راضی بودم از این خیلی بیشتر![]()
برادر منم 5730 میخواستم بگیرم ولی 5800 رو دیدم کلا بی خیالش شدم
کیبورد که هیچ همه چی داره این 5800
بله دوست عزیز اگر 5800 بگیری کاملا راضی خواهی بود از نظر صدا و سرعت و ...![]()
برادران کشفیات و سوالات و توصیه ها!!! و .. ی جدید رو مطرح کردم در اینجا
ممنون میشم یه سر بزنید راهنمایی کنید مخصوصا جناب لولو خان عزیز که همش زحمت داریم میدیم بهشون:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)