سلام
بین این شرکتا کدوم از نظر قیمت،سرعت و پشتیبانی بهتره؟
سپنتا
لایزر
صبا نت
سلام
بین این شرکتا کدوم از نظر قیمت،سرعت و پشتیبانی بهتره؟
سپنتا
لایزر
صبا نت
از نظر پشتیبانی معلومه سپنتا و لایزر.
محدود لایزر!
نا محدود سپنتا!
صبانت هم از نظر کیفیت شانسیه!هم خوبه و هم خیلی بد!
Last edited by Sajad2006; 27-07-2009 at 18:52.
دوست عزيز من از لايزر گرفتم . بله خوبه راضيم . قطعي به جز يه مورد ( حدودا نيم ساعت ) نداشتم . در مورد انتظار عرفش كه يه هفته هست ولي شانس ما خورد به تعطيلات الودگي هوا و آخر هفته شد 12 روز !!!
ولي در كل مشكلي مثل من پيش نياد يه هفته اي وصل ميكنن . من سه ماهه دارم 256 با 5 گيگ ترافيك كه كلا 30 هزار تومن شد . براي 128 به بالا هم كپي كارت دانشجويي بدي حله . در ضمن اون برنامه اي كه تو صفحه پيش در خواست دادم رو كسي نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
سلام
دوستان عزیز یه چند تا سوال داشتم خواهش می کنم بی پاسخ نذارین من توی یه شهرک تقریبا کوچیک زندگی می کنم و تو شهر ما هم سرویس دهنده (ISP) یکی بیشتر نیست (هست ولی دور از منطقه ی ما حدود 50 کیلو متر باید برای اتصال به سرور کد شهری بگیریم ) سرعت اینترنت ما هم حدود kbsp19 تا 26 ست تا حالا از این بالاتر هم نرفته انگاری تراکتور خدایی باید 5 دقیقه صبر کرد تا سایتی مانند یاهو باز بشه
سوال من : برای نصب ADSL مخابرات گیر نمیده یعنی شرایط خاصی نمی خواد (یعنی بگه واسه شهر های بزرگه یا اینکه باید سرویس دهنده این شرایط رو داشته باشه )
دوستان من الان نزدیک به دو سال با همین سرعت ( نهایتن 27 کیلو بایت ) وصل میشم و تغیری هم نمی کنه حالا یه مودمی می خوام که سرعتش حداقل از 35kbsp بالا باشه
ممنون
سلام دوستان......
اگر لطف کنید و به بهترین وجه ممکن منو راهنمایی کنید ممنون میشم.
به نظر شما بهترین سرویس ADSL کدومه؟؟؟
مرکز تلفن توحید هستم.
حدود 2-3 گیگ هم در ماه میخوام دانلود کنم.
اگر قیمت معقول باشه ترجیح میدم سرعت 256 داشته باشم (اگر به کاربران خانگی تعلق بگیره)
راستش حوصله ی قطع شدن و دنگ و فنگ و هی زنگ زدن به پشتیبانی رو ندارم... میخوام یک سرویسی باشه که دغدغه قطع شدن نداشته باشه و زود هم وصلش کنن... قول الکی نده.... از این سرویس های رایگان نیم بها و شبانه هم داشته باشه که چه بهتر.... لطفا پارس آنلاین رو از لیست پیشنهاداتتون به من حذف کنید چون بیخودی گرونه.... سبانت هم خیلی ادا در میاره.... منتظر راهنمائیتون هستم... ممنون.
Last edited by Taraneh935; 28-07-2009 at 17:05.
ممنون اما صبانت که نامحدود نداره.
همه شرکتا محدود رو به همه میدن.
من یه بار از داتک پرسیدم مدارک چی می خواد اما زنه تند تند گفت همش یادم رفت.
به دانشجوها میدن؟
ببخشید!!!
حواسم نبود. فکر کردم شاتلی هستیبازهم دستت درد نکنه. لایزر هم خوبه. ولی تنها بدیش اینه که فعلا زیر 3 ماهه کاربری رو ثبت نام نمی کنه (منظور برای بار اول هست)
درباره برنامه هم Bandwith Meter Pro هست که خودم هم دانلودش کردم؛ ولی بلد نیستم ازش استفاده کنم
ببین اگه چیزی ازش فهمیدی بهم بگو. نیاز دارم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سوال فوری ؟؟؟؟؟؟؟؟
چقدر طول میکشه که انتقال خط داده بشه ؟
خونمونو عوض کردیم گفت باید انتقال خط بدین...
هزینه هم داره ؟
اتفاقاً منم خونمو عوض کردم اومدم مرکز سعادتمند .... مگه انتقال خط هم میدن ..؟
.
من دارم در به در دنباله یه شرکت خوب میگردم ..
.
راستی تعرفه لایزر برای 512 چنده ...؟
سرویستو انتقال میدن رو خط دیگه... اگر اونجارو ساپورت کننs
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)