اقا!بخشید لطفا بگید ipod touch تو دبی چنده ؟ بخرم خوبه؟بیارم تو ایران مشکل نداره؟
اقا!بخشید لطفا بگید ipod touch تو دبی چنده ؟ بخرم خوبه؟بیارم تو ایران مشکل نداره؟
نه دوست عزیز چه مشکلی پیش بیاد ؟
برای خرید خود اپل این سایتو داده
برید سایت زیز ادرس فروشگاه هاشو با تلفوناشو دادهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام چنتا سوال
1.یک فایل منیجر توپ برای ایپاد میخوام
2.میشه کاری کرد که ایپاد که وصل میکنی به پی سی مثل فلش مموری بشناسه یعنی تو مای کامپیوتر بیاد بشه راحت فایل ریخت روش؟؟
3.یک پلیر قوی میخوام که mkv avi mp4 3gp wmv و خلاصه همشو پخش کنه
ممنون
دوستان سلام
من ipod touch دارم اما version ۲.۱ بود من کردم به version۴.۲ اما مشکل باتری پیدا کرده زود باتری کم میکنه از طرف دیگه برنامهای قبلیم همش پرید اگه من restore کنم به نظرتون برنامه ها برمیگرده و باتری عمرش بیشتر میشه ؟
آیا با restore به version قبل برمیگرده ؟
لطفآ راهنمایی کنید
1. از سیدیا iFile رو نصب کن..
2. آموزشش هست بگرد پیدا میکنی
3. از سیدیا VLC رو بریز... Buzz Player هم خوبه ولی یه باگی داره اعصاب خورد کن : دی
سلام.
برا برنامه ها که وقتی ریستور کنی انگار فرمت کردی.. باید بکاپ میگرفتی که الان Restore From Backup میزدی درست میشد... مصرف باتری هم میتونه از برنامه های سیدیا باشه !
شما چه آیپادی داره که ورژنش 2.1 بوده ؟
ریستور به ورژن قبل هم SHSH میخواد.. اگه داری میتونی برگردی !
برادر شما خیلی کم طاقت هستی هاا توی هر انجمن پست مشابه زدی...!
1.ifile.
2.نوچ.
3.av player.
زود تموم شدن باتری به فاکتور های زیادی بستگی داره.
خیر برنامه ها بر نمیگرده...شما اگه shsh همون ورژن رو داشته باشی میتونی دانگرید کنی با tinyumbrella.
3. از سیدیا VLC رو بریز... Buzz Player هم خوبه ولی یه باگی داره اعصاب خورد کن : دیمیشه بگید کدوم پلیر بهتره ؟ اپ استور که گشتم vlc نداشت . Buzz player هم میگید باگ داره3.av player.
همین av player رو بریزم تو پخش فرمتای صوتی تصویری کم نمیارم که ؟
من که استفاده میکنم تا حالا کم نیورده و توی ورژن جدیدش مشکلاتش برطرف شده....
این باگی که میگید توی Buzz player هست همینه ؟
![]()
من تست نکردم.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)