مگه امیدوار دیف هم داره؟
مگه امیدوار دیف هم داره؟
یه سوال داشتم؟؟
این کتاب آرایه های ادبی مصور که خریدی خوبه؟ ارزش خریدن و خوندن داره ؟ چون من تو آرایه ها خیلی ضعیفم!
---------- Post added at 05:49 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------
دوستم یه کتاب به من داده اسمش اینه : " ریاضی به روش یه رقمی ها" خیلی شبیه اندیشه فائقه . ( حتی فونت و قطع کتاب) فقط یه فرقی که داره درسنامه داره + بعد هر مبحث یه آزمون که نوشته برای یه رقمی ها. کسی با این کتاب کار کرده؟ ارزش وقت گذاشتن داره؟
دوست گرامی کتاب هندسه تحلیلی که اتفاقا دکتر پورنکی که نویسنده خود کتاب هست استاد هندسه ی ما در دوران دبیرستان بود برای خواندن و فهم مطالب کافیه... شما ابتدا کتاب درسیتون رو مطالعه کنید و سپس در صورت لزوم میتونید کتاب تست هندسه تحلیلی چاپ دبیرستان انرژی اتمی رو که جناب بیگی نوشتند( که باز هم استاد بنده هم بودند) تهیه کنید .. البته کتاب ایشون رو من به شخصه نمیپسندم اما برای شما که مدرسه میرید و درس میخونید و وقت کافی ندارید گزِینه ی خوبیه .. اگر پشت کنکوری هستید بفرمایید تا کتاب دیگه ای بهتون معرفی کنم.البته یک کتاب هم ازآقای حاجی زاده دیدم تو بازار که کتاب خوبی بود
Last edited by Amin.M.1986; 06-08-2010 at 17:18.
واسه آموزش ریاضی من کتاب مهر و ماه رو پیشنهاد میدم.چون خیلی ساده و به اندازه توضیح داده.
واسه فیزیکم اگه وقت داری هم واسه پایه هم پیش گاج سفید رو بگیر مطمئن باش دیگه فیزیک کامل حله. حجمش زیاده ولی ارزش داره.
بفرمایید در چه سطحی از فیزیک هستید تا راهنماییتون کنم
ببخشید من در مورد کتاب های رمزینه دچار سردرگمی شدم لطفا به این چند تا سوال پاسخ دهید.
1 - رمزینه کتابی جدا واسه ریاضی پایه داره ؟ تسته یا اموزش ؟
2- کتاب " دیفرانسیل و حسابان و ریاضی پایه " رمزینه چند جلده ؟ همه جلداش منتشر شده ؟ و ایا هر جلدش به بحثی اختصاص داره مثلا اینطوریه که جلد اولش دیفرانسیل و جلو دومش حسابان و سوم پایه یا نه هر جلدی باشه مختلطه 3 بحثه؟
3- لطفا در مورد همین کتاب بگید که تسته یا اموزش ؟ ممنون
1 کتاب جدا نداره تو همون سه جلد هست
2 سه جلده تا پارسال دو جلدش بود الان نمیدونم که مبحثی هستش مثلا جلد دو پیوستگی و..... که میشه گفت دیفرانسیل و حسابانش هستش
3 واسه دیف دو جلد دیگم داره اموزش اما این سه جلد تست
خریدم اما حرفه ای توضیp نداده کلک بگیری بهتره تاریخ ادبیات مصور خوبه معلممون گفت فاثق بگیر ارایه رو گرفتم بد نیست فقط بدیش اینه که تمریناش جواب نداره حالا می خوای اونم ببینین کتاب آرایه های ادبی مصور که خریدی خوبه؟ ارزش خریدن و خوندن داره ؟ چون من تو آرایه ها خیلی ضعیفم!
بیگی الان فقط اموزشش هست تستش واسه 3 سال پیشهدوست گرامی کتاب هندسه تحلیلی که اتفاقا دکتر پورنکی که نویسنده خود کتاب هست استاد هندسه ی ما در دوران دبیرستان بود برای خواندن و فهم مطالب کافیه... شما ابتدا کتاب درسیتون رو مطالعه کنید و سپس در صورت لزوم میتونید کتاب تست هندسه تحلیلی چاپ دبیرستان انرژی اتمی رو که جناب بیگی نوشتند( که باز هم استاد بنده هم بودند) تهیه کنید .. البته کتاب ایشون رو من به شخصه نمیپسندم اما برای شما که مدرسه میرید و درس میخونید و وقت کافی ندارید گزِینه ی خوبیه .. اگر پشت کنکوری هستید بفرمایید تا کتاب دیگه ای بهتون معرفی کنم.البته یک کتاب هم ازآقای حاجی زاده دیدم تو بازار که کتاب خوبی بود __________________
یکی از رفیقام روش کار میکنه که خودش با این کتاب خیلی حال میکنه اما دیفرانسیل رمزینه گرفتمدوستم یه کتاب به من داده اسمش اینه : " ریاضی به روش یه رقمی ها" خیلی شبیه اندیشه فائقه . ( حتی فونت و قطع کتاب) فقط یه فرقی که داره درسنامه داره + بعد هر مبحث یه آزمون که نوشته برای یه رقمی ها. کسی با این کتاب کار کرده؟ ارزش وقت گذاشتن داره؟
میخوام واسه تست شاید برم خوشخوانو بگیرم میگن خوبه
تست تحلیلی شاید برم کمانگر فردا بگیرم چاپ جدیدش قدیمیش رو دارم![]()
Last edited by mamadalmani; 06-08-2010 at 18:24.
کفایت میکنه .. با تست هایی که بعد از عید به صورت جامع میزنید تمام سوالات پوشش داده خواهد شد
در سطح خيلي ضعيف!
خيلي وقته ديپلمم رو گرفتم.
سلام
پس رمزینه سه جلدی رو بگیرم دیگه؟آموزش نداره؟؟؟
تحلیلی غیر بیگی چی خوبه؟؟؟؟
شیمی پیش سبز خوبه؟؟ مسایل خوبی داره یا نه؟؟؟
کسی فیزیک پیش سبز رو دیده؟؟؟ چه جوره؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)