با سلام
من یه مشکل دارم تو become a legend وقتی لود میکنم dont send میده میاد بیرون
چیکار کنم
با سلام
من یه مشکل دارم تو become a legend وقتی لود میکنم dont send میده میاد بیرون
چیکار کنم
هیچکدوم از من بالا تر نیستین تو become a legendچلسی ام دیشب منچستر وآرسنال منو میخواستن نرفتم
آقای گلم هستم![]()
آفرین به تو پسر گلم!! احتمالا ترینرت خیلی خوب بوده.نه؟
na lazem nist patch khode konami ro nasb koni
hamin patche 178 mb kheili khube
az dustemun beauty ke moarefi kard in patcho vaghan mamnon
dar zemn vase patche khode konami ham man ye crack gozashtam chand safhe ghabl ke hamash 5.5 mb bud
(albate zip shodash(
ounam age berizi khode bazit mishe version 1.2 vali vase in patch lazem nist chon khodesh in file exe patche 1.2 konami ro dare
چه فرقی میکنه چطور باشه انصافا خیلینامردیه قدرتهای اولیه ایکه مسده فقط wfنسبتا خوب میذهآفرین به تو پسر گلم!! احتمالا ترینرت خیلی خوب بوده.نه؟
سلام بچه ها
میشه یه نفر لطف کنه یه سری نکات در مورد بهتر شدن گرافیک بازی بگه
مثلا از کارانداختن انتی ویروس بستن پنجره ها اضافی و color quality desktop رو 16 bit گذاشتن و ...
ممکنه به درد بقیه بچه ها هم بخوره
مرسی
عزیز آنتی ویروس و پنجرههای اضافی چه ربطی به گرافیک داره؟؟
شما باید کارت گرافیکت را ارتقا بدی
منم می خواستم برم رئال. (توی ریور پلاته بودم و هافبک نفوذی). از:
1- اینترمیلان
2- چلسی
3- بارسا
4- اتلتیکو مادرید
5- ویارئال
6- والنسیا
7- اوساسونا
8- آژاکس
9- بوکاجونیورز
10- منچستر
11- آرسنال
12- لیورپول
13- رم
14- لاتزیو
15- فنرباغچه
16- میلان
و . . .
پیشنهاد داشتم. (هر نوبت فقط 5 یا 6 تا!) اما رئال اصلاً پیشنهاد نمی داد. منم چون بعد از رئال طرفدار اینتر و
چلسی هستم، رفتم به اینتر، تا اینکه رئال به من پیشنهاد داد و به آرزوم رسیدم. من فقط سرعتم رو 99
کرده بودم. لازم به ذکره که من در حالت تاپ پلیر و فرکانس انتقالات High، بازی میکنم!!!!!!!!!!
حالا نتیجه گیری با خودت!
خوب بازی کرد، دلیلی بر استفاده از ترینر نمیشه. من فقط سرعتم رو 99 کرده بودم و بقیه خودشون اضاف میشن.
درجه بازی هم روی تاپ پلیر هست و فرکانس نقل و انتقالات روی High!
منوی chelsia
لینک دانلود :
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.................................................. ...............کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم برای تغییر تور دروازه !!
لینک دانلود :
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.................................................. .......کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان سلام من یه مشکلی دارم اگه میشه منو راهنمایی کنید.من هم v.5Patch وهم Patch 2.0 - Full Version رو از اینترنت دانلود کردم وتونستم تیمهای کلاسیک رو{ باv.5Patch }ازاد کنم وباهاشون بازی کنم اما هرکاری کردم نتونستم ازبازیکنهای کلاسیک {مثل چیلاورت یامثل اوزه بیو} رو خریداری و تو باشگاها یا تو تیمهای ملی شون ازشون استفاده بکنم درضمن من Patch 2.0 - Full Version رو که نصب کردم نه تیمهای ملی کلاسیک و نه سایر بازیکنهای ملی کلاسیک رو نتونستم ازاد کنم پیشاپیش از راهنماییتون تشکر میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)