خب حمید جان پاسختون رو دادن دیگه
ESP ...
خب حمید جان پاسختون رو دادن دیگه
ESP ...
دوست گرامی فیلم سینمایی را که نمی گویم فیلم های خود کتاب
از همین فیلم های که برای هر درس هست حدود 4 یا 5 دقیقه هم هستند و بحث شون در
مورد مضوع درس است
Last edited by alone_son; 01-04-2011 at 19:20.
دوست گلم، تو مدیا پلیر اگه اسکرین شات بگیری، چیزی که تو داری میبینی، تو عکس نمیافته!
قبل از اینکه دکمهی Print Screen رو بزنی، باید از Tools به قسمت Options رفته و در تب Performance گزینهی Advanced رو بزنی ...
حالا تیک دوم، یعنی Use Overlays رو بردارید ... و اوکی کنید
حالا میتونید عکس بگیرید ...
ممنون درست شد
اینم عکسش
حالا بهتر میشه منظورم را بگم متن یا زیر نویس این فیلمها را می خواهم
Last edited by alone_son; 01-04-2011 at 19:35.
مرسی
اما نمیتونم درست بفهممش.
من اینا رو نوشتم. شما اصلاح کنید لطفا.
مطلب دکتر کالیگاری
در سال 1703 شخص مرموزی بنام دکتر کالیگاری نمایشهایی را به صورت تور در برخی شهرهای کوچک شمال ایتالیا، به همراهی خوابگردی بنام سزار برگزار کرد و برای چند ماهی در یک شهر ماند سپس چنگال وحشت مجموعه ای از قتلها که در شرایط تقریباً یکسانی رخ دادند. برای اینکه او خوابگردیست که در خواب چیزهایی را برای انجام نقشه های خیالی خود جابجا میکند. با قیافه عروسکهای خیمه شب بازی، دقیقا شبیه سزار طراحی شده. او در صندوق میخوابد زمانی که سزار بیرون میرود. دکتر کالیگاری قادر به برطرف کردن هرگونه سوء ظنی نسبت به خوابگرد است.
دوازدهم مارس
سرانجام آنها پذیرش تیمارستان یک خوابگرد را گزارش کردند!
اشتیاق بی حد و حصر من نسبت به زندگی داره برآورده میشه. حالا من باید از اسرار روانشناختی این کالیگاری سردربیارم. اگر خوابگرد مجبور به انجام اعمالی میشه، این براش عذاب آوره. هرقدر اون بتونه رانده بشه اون مرکتب قتل خواهد شد.
Last edited by Nocturne; 01-04-2011 at 22:38.
آهان! منم گفتم یه جای کار میلنگه! آخه همچین پروژهای اصلا ممکن نیست! این همه وقت و زمان برای نوشتن اون همه دیالوگ روی کاغذ! اصلا شاید فیلمی که شما میبینی در دسترس استاد نباشه! بعدشم استاد تا بیاد تک تک نوشتههای هر کسی رو با فیلمهاشون تطبیق بده هفت کفن پوسونده!!!
//
چقدر افت آی کیو پیدا کردم... پیریه و هزار دردسر دیگه...![]()
حالا نپیچون دیگه یک راه حل بده
دوستان خدایشش بهش نیاز دارم باید همین 2شنبه تحویل بدم
دوستان کسی نیست خودش این ترم را بخونه یا خونده باشه متن هاش را داشته باشه؟؟؟؟؟
خیلی ممنون از شما
این جور که شما گفتین و من فهمیدم Modal Verb ها زیر مجموعه Auxiliary Verb ها هستند.حالا یه سوال دارم:
من Auxiliary Verb رو تو دیکشنری Longman Dictionary of Contemporary English 5th Edition زدم>
A verb that is used with another verb to show its tens,mood, person etc.In English auxiliary verb are 'be','do',have and all the modalخب از این تعریف برمیاد که Auxiliary Verb ها برای نشان دادن زمان به کار میرن،Modal Verb ها هم که جزو Auxilary verb ها هستن،خب آخه Modal ها که زمان رو نشون نمیدن که؟مثلا persent perfect با can که نمیتونیم بسازیم،میتونیم؟
من این جاشو ابهام دارم!!!
خب، نکتهاش اینجاست که ما دو نوع فعل کمکی داریم:
Modal Auxiliary مثل can و should و ...
و Non-Modal Auxiliary مثل do و be و have
در تعریفی که گفتید، منظور از Auxiliary همون Non-Modal Auxiliary هست ...
در واقع، تعریف مذکور فقط شامل Non-modal ها میشه ...
در موسیقی برای لغت Compilation چه ترجمه ای مناسبه؟
این لغت را مثلا برای آلبوم هایی بکار میبرند که یا بهترین آهنگها هستند یا به هرحال مخلوطی از آهنگهای سابق هستن یا آلبوم ریمیکس هستن.
ترجمه گوگل میگه: تالیف - همگردانی - تلفیق - گرد اوری
ضمناً من یه پست بی پاسخ دارم صفحه پیش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)