تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 473 از 1135 اولاول ... 373423463469470471472473474475476477483523573973 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,721 به 4,730 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

داره خودمونی میشه زادمهر...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

من تا حالا فقط يك بار افتخار ديدن ريويرا رو داشتم كه اونهم مدل دهه 60 بود و سالها از اون موقع ميگذره..كاپوت ريويرا رو هم اصلا فكر نكنم بشه اينجوري گير آورد، اهواز كه اصلا، چون آمار خيلي از اوراقيها رو دارم و تقريبا محاله يه ريويرا اينجا اوراق بشه و كاپوتش سر از اوراقي در بياره، البته من دنبال دم قايقي هستم و مدلهاي پايينترش هم باشه كه خوبه، به هر حال فكر كنم توي تهران و شهرهايي كه ماشينهاي بكر بيشتر توي اون پيدا ميشه، بشه اينجور چيزها رو گير آورد.
    حالا شما ريويرا داري؟؟؟!!

واقعا تميز كار كرديد، تبريك ميگم..
    مشكل اساسي هم همين صافكار و نقاشه كه بايد ماشين پيشش بمونه و صد جور آدمهاي جور واجور ناباب ميان دور و بر ماشين و هزارتا داستان ازش در مياد.
    هميشه بايد دنبال اين چيزا بود و مراقب رفت و آمدهاي مشكوك دور و بر ماشين..خود اون نقاش مسئوليت رو قبول نكرد؟ چون اين چيزي نيست كه بشه به اين راحتي پيدا كرد، فكر ميكنم بهتره كه از آمريكا سفارش بديد.
    والا تو شمال 2تا75 کاردار سراغ دارم
    یکیش رو بالا میگه(البته از نظر من) که البته سندش و مدارکش جوره/اتاقش الان صافکاری شده
    یکی دیگه سند داره ولی مشکل داره ولی اتاقش خیلی کارداره(داخلش بدک نیست)نیاز به کاپوت و یه سری لوازم داره/من این یکی رو برای موتورش دارم میگیرم ولی دلم نمیاد اوراق شه
    مشکل سندم که سرم درد میکنه واسه دادگاه پاسگاه
    میگم اگه بشه نجاتش بدم
    یه آبی سند مشکل دار هم بچه های تی تی عکسش رو گذاشتن که آخرش نفهمیدیم ایلامه یا خاوران
    اگه بشه آبیه رو به قیمت بگیرم 2تا یکیش میکنم

2. 5 کاربر از زادمهر... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اگر مشكل سندي، منع قانوني نداشته باشه( مثل يك جرم جنايي يا سرقت) فكر نميكنم براي سند گرفتنش مشكلي باشه. اتفاقا امروز صحبت يه وانت شد كه مال يك شركت كانادايي حفاري چاه نفت توي اهواز بود،فكر كنم اسمش C.T.I بود. چند سالي اون وانت رو ميديدم كه دست كانادايها توي شهر اينور و اونور ميرفت تا اينكه رفتن و ماشين رو يه پيمانكار خريد..ازش كار كشيد و بعد هم بدون سند فروخت تنها كارت ماشين رو داد. خريدار هم دنبال سند رو از راهنمايي رانندگي گرفت و براش جور كرد.
    اگر كاپوت گير نياوردي شايد بشه براش بسازي، كسايي هستند كه اين كار رو ميكنن و قطعات بدنه رو با پرس و دستگاه خم و برش درست ميكنند البته اين براي ماشينهايي خوبه كه واقعا نتونيم قطعات سالم اون رو گير بياريم.
    اون آبي كه گفتيد من نديدم اما اگر 74 باشه احتمالا بشه يه جورايي با كاپوت مدلهاي ديگه بيوك كه تشابه دارند را براش جور كرد، البته كمي تغييرات لازمه كه اينهم كار يه استاد كار وارده.

4. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام! ممنون از نظرات دوستان! اکانت قبلیمو ریکاور کردم و با اون اومدم!محمد جان من خودم هم حرف شما رو قبول دارم و واقعاً عاشق ایمپالای 64 هستم و انصافاً هم تو بازسازیش کم نذاشتم و به خاطر همین هم هست که 2 سال وقت و هزینه روش گذاشتم، از شما چه پنهون این ماشین مال خودم نیست و با یه نفر شراکتی جمعش کردیم، حالا گیر داده میگه بفروشیمش پولشو لازم دارم، منم راستیاتش دلم نمیاد بفروشمش ولی چاره ای هم ندارم، الآن هم که اینجا بحث فروشش رو مطرح کردم به خاطر اینه که همه بچه های این فروم قدر این ماشینا رو می دونند و می تونند لذت واقعی داشتنش رو تجربه کنن!

6. 5 کاربر از saeed_Bel_Air بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

پس امیدوارم که تو اصفهان فروش بره.

8. 2 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

درسته یه سری ها بهش میخوره ولی دردسر داره
    صافکار های مام که مشخصا
    قدیما از اینکارها مثل ساخت گلگیر انجام میدادن ولی الان اقلا تو تهران و شمال من سراغ ندارم مگر اینکه پای یه پول تپل در میون باشه
    مثلا گاها از عهده ساختن یه فیلر ساده بر نمیان و آخرش باب دلت در نمیاد
    کاپوت74 با75به احتمال99%یکیه
    ولی اون آبی75
    اینم عکساش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این ماشین ظاهرا روشن و روپا اومده پارک کرده بعدش این بلاها رو سرش آوردن
    آدم میمونه به ملت چی بگه
    -----------------
    اون75ی که میخام بگیرم کاپوتش روش هست منتها آبکش شده
    صافکارها ناز میکنن
    بجز اینکه خودم با سره بیفتم به جونش
    ----------------------
    در مورد سند هم بهرحال میشه یه راهی واسش پیدا کرد تا نتیجه گرفت منتها نیاز به صبر ایوب داره که ما داریم

10. 6 کاربر از زادمهر... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

زادمهر میخوای 75 بازسازی کنی؟؟؟
    از لوازم همینی که عکسشو گذاشتی نمیتونی استفاده کنی؟؟؟
    اینی که عکساشو گذاشتی ترکیده هست و بعید میدونم امیدی به زنده شدنش باشه.

اون مونت کارلو که میگفتی چقدر هزینه داشت؟؟؟

12. 3 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

این ماشین واسه کسی خوبه که یدونه ازش داشته باشه
    مثلا سینی پشت شیشه عقبش(آقادزده میدونسته چی رو باید برداره)/شیشه ها(البته جلو ایمپالا بهش میخوره/غربیلک/صندلی/جلو پنجره و علی الخصوص راهنماهای جلو سخت گیر میاد
    اگه من آبیه رو بگیرم چون یدونه ازش سراغ دارم توش نمیمونم
    والا من برای موتورش دارم این ریویرا رو میخرم چون 455 و بهش نیاز دارم حالا موتور این ریویرا 10/12سال پیش تعمیر اساسی شد و خوشبختانه جایی بوده که کسی نتونسته زیاد انگولکش کنه
    پارسال با یکی از دوستان مکانیک روشنش کردیم و5دقیقه ای کار کرده دوستم گفت ظاهراکه باید سالم باشه
    بهرحال بگیرمش یاموتورش برام کار میکنه یا باید باز شه/ببینیم چی میشه
    ---------------------------
    اون منتی77 بود و کاردار بود
    قیمتشم حدود700بود اگه اشتباه نکنم
    در همون برهه از زمان تو خاوران تو گاراژ جواد زارع(نمیدونم در اصل مال کیه)7/8تا رو هم انداخته بود/فکر کنم هنوزم باشه)
    بین 5تا7تا یه چیز خوب ازش در میومد
    ---------------------

14. 6 کاربر از زادمهر... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Abbas.V's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Моята любов в сърцето ми

پيش فرض

سعید آقا ماشینتونو چه قیمتی واسش در نظر گرفتید ؟
    قضیه پلاک نکردن چیه ؟ یعنی مثلا بر فرض یک پیکان یکی بخواد بخره مدل 65 پلاک قدیمی باشه پلاک نمیشه ؟با این وضعیت باید قیمتها هم افت کرده باشه . درست میگم ؟(البته منظورم بازم همین پیکان و BMW و آریا و اینجور ماشین ها بود نه آمریکایی)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام عباس آقا! اولاً که قابل شما رو نداره، من تا حالا حدود 16-15 تومنی برام آب خورده، چون چیزی کم نذاشتم واسش و همه چیزاشو در حد امکان نو کردم مگه اون چیزاییش که نو گیرم نیومده! 2 سال هم هست که درگیرشم، حالا هم اگه یه چیزی برام داشته باشه که حداقل یه گوشه این همه وقتی رو که روش گذاشتم بگیره، می فروشمش!

17. 3 کاربر از saeed_Bel_Air بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ولی اون آبی75
    اینم عکساش
    خيلي صدمه ديده، در واقع برداشتن قطعه ها كار رو سخت كرده..اين ريويرا هم چيزي نيست كه مثل بيوك و نوا و كامارو بشه راحت وسائلش رو گير آورد( تزئيناتي بيشتر)
    اگر اشتباه نكرده باشم چند ماه قبل يكي توي بهبهان براي فروش گذاشته بودند و تميز هم بود، قيمت گويا حدود 8 داده بود( البته دقيق يادم نيست)
    فكر كنم بگرديد بازهم تميز پيدا كنين يا يكي كه كمتر از اين كار داشته باشه، ولي اين براي دوتا يكي كردن خوبه.

19. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •