درسته من دیونگی کردن 6 ماهه گرفتم . ولی 10 ماه !در ضمن آره .
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
درسته من دیونگی کردن 6 ماهه گرفتم . ولی 10 ماه !در ضمن آره .
![]()
آرررررررره
آقا من کی گفتم دیوانگی کردی چرا حرف میگذاری تو دهنمن . من گفتم شما میگی 100 بده دانگل بگیر من میگم 100 تومن پول 10 ماه سرویس مخابراته که با مودم خود آدم کار میکنه پول نصب هم نمی خواد. ولی در کل اشتباهه سرویس بالای 3 ماه گرفتن . شانس آوردم من خریت نکردم نزدیک بود اون زمان قبل شاشتل 160 تومن بدم آسیاتک واسه 512 با 36 گیگ حجم واسه 12 ماه اگر اینکار رو میکردم تا حالا سکته زده بودم چون شبانه رایگان هم نداشت.
میگم یکم تکون خوردن بد نیست ولی نه اینکه مثل AB از چاله بریم تو چاه. الان من که از تغییر سرویس از شاشتل به پارس آنلاین تو تهران خیلی راضیم چون این رو با چشم خودم دیدم. رو سرویس دوستم یک شب رفتم خونشچتر باز کردم
تا صبح با سرویسش حال کردم .
سلام
منم ماکس نت 128 نا محدود دارم
می خواستم بپرسم اگه پورت بسته باشه چی میشه ؟
اصلا تورنت دانلود نمیشه یا سرعت کم میشه ؟
---------- Post added at 12:17 PM ---------- Previous post was at 12:15 PM ----------
درسته ماکس نت هم مشکلاتی داره ولی رکورد دار پینگ تو تبریزه
من که همارا بودم توی کانتر پینگ از 100 پایین نمیومد
ولی با ماکس نت دوره بره 60 هست
بچه ها میگم این "ای نت و فن آوا" تو تبریز شرکت دارن؟ شرکتشون کجاست؟
دیدم اصلا رای نیوردن گفتم چجوری میشه!!؟
من میگم تو که بن هستی چجوری پست دادی اینجا ؟
اون فیلمه هم که گفته بودی رو پیدا کردم از رپید![]()
سلام دوستان
من از ماکس 512 دارم هفته بعد تموم میشه بنظر شما تمدید کنم؟ منطقه میرداماد هستم بیشتر استفاده ام وبگردی هست و کمتر دانلود میکنم البته گاهی فیلمی بخواهم از رایگان شبانه استفاده میکنم.
آیا همارا بهتره از ماکس؟
قضیه مخابرات چیه من فکر میکردم تبریز نداشته باشیم.
متشکرم
تایپک خوابیده بود D:
UP
UP
UP
من هکرم!!!
باگ سایت رو گرفتم واس همین با بن شدن پست دادم!!! ولی بعد ویثم و سینا فهمیدن و...
کدوم فیلم رو پیدا کردی؟
دوستان یه سوال دارم؟
من تازگی از همارا سرویس 128 نامحدود گرفتم.
دیروز زنگ زدن گفتن سرویس شما وصل شده. اما گفتن باید مودمتون تنظیم بشه، حالا میشه کمکم کنید خودم مودم رو تنظیم کنم.
مودم: Fast Link
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)