تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 473 از 905 اولاول ... 373423463469470471472473474475476477483523573 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,721 به 4,730 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

داره خودمونی میشه profMan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

جواب ما رو کسی نمیده ؟
    سلام
    ماشین سمتد EF7 که تازه 1100 تا کار کرده احساس میکنم صدای موتورش زیاد شده
    امروز بردم نمایندگی گفتن واسعه واتر پمپ هست که مشکلی نداره
    واقعا مشکلی نداره ؟ صدای ماشین زیاد تر شده . گفت شامل گارانتی هم نیمشه تا نشئی نداشته باشه
    گفتن اگر عوض هم کنی بعد از یک ماه بازم صداش در میاد کهواسعه بلبرینگشه . آره ؟

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست گرامی
    اینطور که گفته به شما واتر پمپه و نوع صدا رو بیان نکردید
    واتر پمپ های جدید مشکل زیاد دارن و عجیبه چون xu7 واقعا مشکل کم داشت از واتر پمپ
    در هر حال خیلی حساسه و خراب شدنش خرج سنگینی به همراه داره پس رسیدگی کنید
    شامل گارانتی نشدن در صورت عدم نشتی رو راست میگه ولی همیشه بی راه نیست و به روش هایی میتونن این کارو انجام بدن ولی دیگه شمایی که باید واداریش کنی
    از لحاظ جنس هم واقعا معلوم نیست بعد از عوض کردن چه مقدار خوب شه
    می تونید به یک تعمیر کار بیرون نشون بدین و مطمئن شید اون موقع از هر روشی برای قانع کردن نمایندگی ها استفاده کنید

3. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام .
    اگر فقط در دور آرام اینجوری میشد احتمال زیاد داشت که از استپر باشه .
    اما اگر با گاز دادن و در حرکت هم موتور خاموش میشه احتمال زیاد داره که سیستم کولر اتصالی داره و باعث افت شدید برق موتور و خاموش شدنش میشه .
    باید از چک کردنهای ساده شروع کنین تا برسید به چیزهای بزرگ و هزینه دار مثل کمپرسور تا عیب رو پیدا کنید
    اگر در موقع گاز دادن و کولر زدن موتور با صدای جیغ تسمه ی کولر خاموش میشه پس کمپرسور جام شده و سیستم ماشین خودش موتور رو خاموش میکنه .
    اما اگر با زدن کولر یکدفعه انگار سوئیچ رو ببندین , پس برق سیستم کولر ایراد داره .

این کارها رو انجام بدین :
    اول از همه اگر این اواخر تعمیری چیزی انجام دادین باید دوباره بررسی بشه چون بعضی از مکانیکها یه چیزی رو تعمیر میکنند یه چیز دیگه رو خراب میکنند .
    تمام سیمها و فیشهای اطراف موتور رو چک کنین که سیمی به بدنه اتصالی نکرده باشه .
    بعدش باید برید سراغ چک کردن فیوزهای فن و کولر
    چک کردن رله های فنِ کولر و کلاچ کمپروسور کولر که توی جعبه فیوز هست .
    بهتره جای رله های شبیه به هم رو در جعبه فیوز با هم عوض کنین به طوری که هیچ رله ای سر جای خودش نباشه . بعدش کولر رو امتحان کنین . اگر درست شد پس رله ی کولر مشکل داره یا رله ی فن کولر .

آیا فن بدونِ زدن AC کار میکنه ؟ اگر بله , پس مدار فن مشکلی نداره و مشکل از مدار کولر هست .
    فیش کلاچ کمپرسور کولر رو بکشید
    کولر و فن رو روشن کنین الان کمپرسور از مدار خارج هست چون کلاچ کمپرسور برق نداره .
    اگر ماشین خاموش نشد پس مدار کلاچ کولر مشکل داره .
    حالا با موتور روشن کلید AC رو خاموش کنین و با یک سیم از باتری به کلاچ کولر برق بدین . بايد کمپرسور به کار بیافته . اگر به کار افتاد بیش از 15 ثانیه نباید کار کنه .

اگر کار نکرد پس کلاچ کمپرسور سوخته یا مشکل دیگه ای داره
    اگر کمپرسور کار کرد و ماشین خاموش نشد پس مدار کلید کولر مشکل داره و باید قدم به قدم از کلید تا کمپرسور چک بشه و عیب یابی بشه .
    اقا خیلی ممنونم که انقدر با حوصله جوابمو دادید
    شدیدا حال ما گرفتس فقط خدا کنه مشکل جدی و پر هزینه نباشه وگرنه مجبور به فروش ماشین با همین وضعیت میشم

حالا شما جایی تعمیرکار متخصص خوبی برای مگان میشناسید که معرفی کنید
    راستی اصلا پیش تعمیرکار باید ببرم یا برق کار یا کولر ساز بازم ممنونم ازتون
    Last edited by micc; 27-05-2014 at 15:01.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

اقا خیلی ممنونم که انقدر با حوصله جوابمو دادید
    شدیدا حال ما گرفتس فقط خدا کنه مشکل جدی و پر هزینه نباشه وگرنه مجبور به فروش ماشین با همین وضعیت میشم

حالا شما جایی تعمیرکار متخصص خوبی برای مگان میشناسید که معرفی کنید
    راستی اصلا پیش تعمیرکار باید ببرم یا برق کار یا کولر ساز بازم ممنونم ازتون
    سلام .
    بنده این چیزهائی رو که خدمتتون عرض کردم برای این بود که اگر تا حدی دست به آچار هستین خودتون بدون هیچ هزینه ای اقدام به عیب یابی کنین .
    چه بسا مشکل فقط از یک رله ی معیوب یا اتصالی سیم باشه و خودتون بتونین درستش کنین چون مکانیکهائی که وجدانِ درستی ندارند نونِ عیب و ایرادهای ساده و جزئی رو میخورند تا با وانمود کردن به تعمیر پیچیده کلی پولِ مفت بگیرند از مشتریهای ناوارد .
    اما اگر اصلاً دست به آچار نیستین دیگه چاره ای ندارین جز مراجعه به مکانیک .
    البته باز هم دانستن اطلاعات کافی از طرز کار قسمتهای مختلف ماشین یا هر دستگاه یا وسیله ی دیگه باعث میشه که کمتر سرتون کلاه بره یا اصلاً سرتون کلاه نره چون بالای سر مکانیک وایمیسین و به کارش نظارت میکنین و تا حد زیادی میدونین که داره چکار میکنه .
    ========================================
    در مورد مکانیک خوب متاسفانه اطلاعی ندارم اما بهتره پیش کولر ساز برین چون کولر ساز اگر وارد باشه به مدار قسمتهای مختلف کولر هم آشنائی داره .
    شاید دوستان دیگه بدونند و راهنمائیون کنند البته دانستن شهر محل سکونتتون لازم هست .

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان کم شدن روغن علت چیه ؟؟؟؟؟
    تقریبا از وقتی که روغن عوض کردم حدودا 3 هزار کار کردم ( من هر 5000 هزار عوض میکنم ) ، روغن هم بهران سوپر پیشتاز میریزم
    معمولا از 4000 هزار کارکرد به بعد یکم کار میکرد که از تعویض روغنیه پرسیدم گفت چون ماشین گازسوز هست یکم کم کردن عادی هست
    امروز نگاه کردم کم تز از نصف بود ، روغن روشن بود ، تیره نشده
    علتش چی میتونه باشه ؟؟؟
    روغن ریزی هم نداره احتمالا ، چون چیزی زیر ماشین نمیریزه ، حتی اگه چندین ساعت پارک باشه
    امکان داره بریزه رو سینی ماشین ؟؟؟

+

یه سوال دیگه ، علت حرارت زیاد ماشین وقتی که روشنه چی میتونه باشه ؟؟؟؟؟
    حرارتش وقتی که در رو باز میکنم میخوام پیاده شم میخوره تو صورتم ( زیاده ) در حالی شاید 5 دقیقه هم نباشه که ماشین روشنه ؟؟؟؟

405glx
    Last edited by Abdolreza2012; 27-05-2014 at 19:17.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان کم شدن روغن علت چیه ؟؟؟؟؟
    تقریبا از وقتی که روغن عوض کردم حدودا 3 هزار کار کردم ( من هر 5000 هزار عوض میکنم ) ، روغن هم بهران سوپر پیشتاز میریزم
    معمولا از 4000 هزار کارکرد به بعد یکم کار میکرد که از تعویض روغنیه پرسیدم گفت چون ماشین گازسوز هست یکم کم کردن عادی هست
    امروز نگاه کردم کم تز از نصف بود ، روغن روشن بود ، تیره نشده
    علتش چی میتونه باشه ؟؟؟
    روغن ریزی هم نداره احتمالا ، چون چیزی زیر ماشین نمیریزه ، حتی اگه چندین ساعت پارک باشه
    امکان داره بریزه رو سینی ماشین ؟؟؟

+

یه سوال دیگه ، علت حرارت زیاد ماشین وقتی که روشنه چی میتونه باشه ؟؟؟؟؟
    حرارتش وقتی که در رو باز میکنم میخوام پیاده شم میخوره تو صورتم ( زیاده ) در حالی شاید 5 دقیقه هم نباشه که ماشین روشنه ؟؟؟؟

405glx
    دوست عزیز یکی اینکه شما روغن رو ساکشن عوض می کنید یا با پیچ کارتلل
    دو اینکه روی گود یا با خوابیدن زیر ماشین میشه تشخیص داد که روغن میریزه یا نه
    سه اینکه برخی از خانواده پژو مخصوصا اگه نو باشه تا حدودی روغن کم میکنه ولی شما دهانه اگزوز رو چک کنید که چرب نباشه
    آب رو هم چک کنید که روغن بدرونش نرفته باشه
    چهار اینکه نصف شدن خط گیج روغن نشان دهنده نصف شدن روغن نیست
    سعی کنید از بنزین هم استفاده کنید بصورت متناوب
    و اینکه خود من روغن سو تر پیشتاز رو هر 9500 ولی بصورت کامل و با فیل بر هوا و روغن عوض می کنم و بسیار راضیم

8. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست عزیز یکی اینکه شما روغن رو ساکشن عوض می کنید یا با پیچ کارتلل
    دو اینکه روی گود یا با خوابیدن زیر ماشین میشه تشخیص داد که روغن میریزه یا نه
    سه اینکه برخی از خانواده پژو مخصوصا اگه نو باشه تا حدودی روغن کم میکنه ولی شما دهانه اگزوز رو چک کنید که چرب نباشه
    آب رو هم چک کنید که روغن بدرونش نرفته باشه
    چهار اینکه نصف شدن خط گیج روغن نشان دهنده نصف شدن روغن نیست
    سعی کنید از بنزین هم استفاده کنید بصورت متناوب
    و اینکه خود من روغن سو تر پیشتاز رو هر 9500 ولی بصورت کامل و با فیل بر هوا و روغن عوض می کنم و بسیار راضیم
    ممنون

در مورد عوض کردن روغن به صورت ساکشن یا پیچ کارتلل ، من دقیق نمیدونم چون طرف خودش عوض میکنه و من دقت نمیکنم ، ولی فکر کنم پیچ کارتل باشه چون میره زیر ماشین یه یه کاری میکنی ( فقط همینو دیدم ) به نظر یه پیچ رو باز میکنه
    برای مورد دوم و سوم چک میکنم
    برای مورد چهارم = میدونم نشونه ی نصف شدن نیست ولی خب نشون میده کم شده
    از بنزین و گاز با هم استفاده میکنم و شاید از بنزین بیشتر ، کلا زیاد ماشین کار نکرده ، تقریبا تو سه سال 38 هزار راه رفتم
    من از همین سوپر پیشتاز میریزم ولی مرتب رو 5000 هزار عوض میکنم به همراه فیلترها ، البته یه فیلتر هست که یه بار در میان عوض میکنم ، اونم بخاطر اینکه خود تعویض روغنی گفت اینکار رو بکن ( اگه اشتباه نکنم فیلتر روغن هست )

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون

در مورد عوض کردن روغن به صورت ساکشن یا پیچ کارتلل ، من دقیق نمیدونم چون طرف خودش عوض میکنه و من دقت نمیکنم ، ولی فکر کنم پیچ کارتل باشه چون میره زیر ماشین یه یه کاری میکنی ( فقط همینو دیدم ) به نظر یه پیچ رو باز میکنه
    برای مورد دوم و سوم چک میکنم
    برای مورد چهارم = میدونم نشونه ی نصف شدن نیست ولی خب نشون میده کم شده
    از بنزین و گاز با هم استفاده میکنم و شاید از بنزین بیشتر ، کلا زیاد ماشین کار نکرده ، تقریبا تو سه سال 38 هزار راه رفتم
    من از همین سوپر پیشتاز میریزم ولی مرتب رو 5000 هزار عوض میکنم به همراه فیلترها ، البته یه فیلتر هست که یه بار در میان عوض میکنم ، اونم بخاطر اینکه خود تعویض روغنی گفت اینکار رو بکن ( اگه اشتباه نکنم فیلتر روغن هست )
    این مورد تعویض روغن سلیقه ای هست
    اما با اینکه روی روغن ها عدد 20000 یا 12000 کیلومتر رو می نویسند با توجه به شرایط اب و هوا و ترافیک شهری
    به نظرم برای روغنی مثل سوتر پیشتاز 9500 عدد مناسبی باشه که در صورت گرفتاری تا 10000 عوض شه و باز اینکه فکر می کنم هر سری فیل پر هم عوض شه بهتر باشه
    روغن های نیمه یا تمام سنتتیک و روغن cng هم هست که برای موتور 8 سوپاپ xu7 همون سوتر پیشتاز از همه بهتر و مناسب تره
    نکته بعدی اینکه در صورتی که از سطح شیب دار استفاده کنه و دستگاه ساکشنش خوب باشه به نظر من خیلی بهتر از باز کردن پیچ کارتل با توجه به جنس و احتمال نشتی اون باشه

11. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام
    دوستان من یه 405 کاربراتوری دارم مدل 81. اخیرا واشر زد و مجبور شدم کل سرسیلندر رو تعویض کنم. سرسیلندر الدورا با تمام متعلقات نو انداختم که هزینه اش با اجرت شد 1400. الان 1 ماه گذشته و موتور آببندی هم شده ولی بازم آب کم میکنه. تقریبا روزی یه لیوان آب کم میکنه. صبحا هم یه خورده دیر روشن میشه و موتور بخصوص تو دنده 2و3 یه وقتای صدای خاصی مثل خرت خرت میده. چشمی که بررسی کردم سیستم آب نشتی نداره. مکانیکا هم که تا میگی میگن موتور باید باز شه گند میزنن میره. کسی از دوستان متخصص خوب واسه پژو 2000 سراغ نداره؟ بخدا خسته شدم. دلم نمیاد بفروشم ماشینو هی خرجش میکنم.

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من پراید131EXمهر پارسال تحویل گرفتم.
    فرصت نشد کولرشو تا بحال تست کنم الان که خوردیم به گرما وقتی ازش کولر میگیرم سرمای زیادی ندارم درصورتی که من شنید بودم پرایدهای جدید کولرههاشون شده مثل 206.
    ماانتظار206نداریم ولی با ماشین دوستام که مقایسه میکنم میبینم که واقعا سرماش کمتره تازه الان که هوار خیلی گرم نشده اینطوریه وای به حال گرمای مرداد ماه.
    دلیلش چی میتونه باشه به نظرتون؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •