عزیز شما برو Microsoft flight simulator x معمولیو بگیر بعدشم اگر خواستی میتونی بری یه ورژن دیگه بازی با نام Microsoft flight simulator acceleration میگیرید که یه سری هواپیما و mission به بازی اضافه می شه همین .
عزیز شما برو Microsoft flight simulator x معمولیو بگیر بعدشم اگر خواستی میتونی بری یه ورژن دیگه بازی با نام Microsoft flight simulator acceleration میگیرید که یه سری هواپیما و mission به بازی اضافه می شه همین .
ممنون دوست عزیز یعنی فقط همین دو نسخه رو بگیرم کافی هست و بازی کامل هست؟![]()
کامله کامله زودی بگیر تا با هم بریم جلوممنون دوست عزیز یعنی فقط همین دو نسخه رو بگیرم کافی هست و بازی کامل هست؟![]()
ممنون دوست عزیز باشه همین امروز میرم میخرم چون اینقدر دوستان از بازی تعریف کردند دلم آب افتاد![]()
Last edited by iCe m@n; 21-02-2011 at 16:47.
لطفا لینک های پست دوم و سوم رو دوباره بررسی کنین و لینک ها و عکس های خراب رو درست کنین چون الان من نه می تونم آموزش مورد علاقم یعنی FSP رو دانلود کنم و نه shockwavelight 3d
ممنون
راهی نیست بشه پسوند فایل پروازهای ضبط شده رو تغییر داد؟چون اینجوری اگه بخوام تماشاش کنم حتما باید FSX رو اجرا کنم.اصلا کجا ذخیره میشه ؟
من تو تکرار(replay) پروازم موقع فرود اومدن میبینم چرخهای هواپیمام موقع تماس با زمین میره تو زمین حالا نمیدونم من بد فرود میام وبخاطر شدت ضربه اینجوری میشه یا یه باگ کوچولو بید!؟
در ضمن من این shockwave light 3d رو از جای دیگه ای دانلود کردم اطراف چراغ های هواپیما یه مربع سیاه بود (یعنی چراغ وسط یه مربع سیاه بود) کسی این مشکل رو داشته یا نه؟
Last edited by hamed30; 21-02-2011 at 17:49.
دوستان من هرجا گشتم این دو تا نسخه رو نداشتند باهم فقط یک پک بود که همه این نسخه ها رو داشت با دفترچه و تمام اضافات که فارسی هم هست که مجبور شدم این رو بخرم به قیمت 12 تومان ولی کامله کامله.
خوبه؟
آره خوبه فقط از این شرکتایی نباشه که صد جاش تبلیغ زده و نصب فارسی داره و از این جور چیزا چون ممکنه دست برده باشن داخل بازی
برای شرکت NPSHOP هست فروشنده هم میگفت بعضی از جاهاش فارسی هست بیشترش انگلیسیی هست
اها پس نسخه ی نوین پندار هست
اگر پست اول رو می خوندین متوجه می شدین که :
نکته: نسخه ی نوین پندار هیچ مزیت خاصی ندارد به جز اینکه آموزشهای فارسی همراه آن عرضه میشود و در کل این نسخه سنگین تر است، مشکل کدهای رجیستری دارد، هواپیماهای اضافی بر روی این نسخه نصب نمیشوند، اضافات و حتی FS Passenger بر روی این نسخه نصب نمیشود.
حالا بازیو نصب کنین ببینین مشکلی نداره
راستی بازی فارسیه ؟ یعنی حرف ها و نوشته ها فارسیه؟ آخه داخل فروشگاه اینترنتی نوین پندار نوشته کل مکالمات فارسیه و شما تحت خلبان فارسی زبان آموزش می بینید و اینکه دی وی دیه چهارمم حدود 50 تا هواپیمای جدید داره = اضافات که این با گفته دوستمون که گفتن اضافات نصب نمیشه تناقض داره
اگر واقعا اینجوری باشه حرف نداره !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by camry; 21-02-2011 at 19:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)