کسی نبود جواب مارو بده
کسی نبود جواب مارو بده
مزدا کمی سخت پیدا میشه!farshad bugatti جان زانتیا چی؟
از بین زانتیا مگان و آوانته کدو بهترن؟
مزدا 3 تمیز و سالم میشه با این قیمت گیر آورد؟
مگان خودش ماشین خوبیه و فوق العاده نرم و راحته!
اوانته هم ماشین خوبیه و قدرت موتورش تو رنج خودش خوبه!
زانتیا هم ماشین خوبیه اما خب کنار مگان و اوانته اصلال هیچ حرفی برای گفتن نداره! (کلا ارزش خرید نداره!)
كسي نيست راهنمايي كنه؟!
دوست عزیز این ماشین مربوط میشه به سمند که موتورش محصول مشترک ایران والمان هست که با حجم 1700 سی سی و 113 اسب با 155 گشتاور وتو بنزین و 103 اسب با 136 گشتاور تو حالت گاز هست که قدر تش تو گاز از سمند قبلی تو بنزین باز بیشتر هست از لحاظ ایمنی هم 4چرخ ABSوEBD داره اوتاقشم مال سمند LX هست که به تازگی فکر کنم روی سورن هم این موتور EF7 رو می زارن.این ماشین چون پایه گاز سوز هست تو گاز نسبت به سایر ماشین ها خوب عمل می کنه اما اگه باز تونستی با مشکل بنزین کنار بیای 206 حرف نداره.
اگه به راحتی و نرمی و امنیت ماشین بیشتر اهمیت میدی وبه شتاب و قدرت در حد متوسط اهمیت میدی و دنبل رانندگی هیجان انگیز نیستی (البته تو رنج خودش یعنی مگان قدرت و شتاب خوبی داره اما نسبت به اوانته ضعیف هست) مگان بهتره و اگه به قدرت و شتاب بیشتر اهمیت میدی و طراحی ساده واست مهم نیست اوانته بگیر.
سلام
206 تیپ 2 مدل 87 (برج 11) که تقریبا 19000 کیلومتر کار کرده چقدر میارزه؟ ماشین ظاهرا سالم و بدون خط و خش هست. فروشنده حدود 12 میلیون قیمت گذاشته. لطفا راهنمایی کنید.
Last edited by Hamid4777; 17-11-2010 at 08:14.
سلام دوستان
من میخواستم بین پراید 111 و 132 یکیو انتخاب کنم، کدوم بهتره؟ فکر کنم 111 قابلیت دوگانه سوز شدن نداره، آیا 132 دوگانه از 111 بهتره؟ ممنون
قیمتش خوبه اگه واقعا تمیز باشه خوبه!سلام
206 تیپ 2 مدل 87 (برج 11) که تقریبا 19000 کیلومتر کار کرده چقدر میارزه؟ ماشین ظاهرا سالم و بدون خط و خش هست. فروشنده حدود 12 میلیون قیمت گذاشته. لطفا راهنمایی کنید.
خوب 132 حداقل یه صندوق عقب داره که 111 نداره پس 111 نمیتونه گاز سوز بشه 132 خوبه.
سلام
مزدا 3 جدید تیپ 1 با بقیه تیپ ها جه فرقی داره؟؟؟؟
مزدا 3 بهتره یا سوزوکی (ویتارا) تو یک منطقه کوهستانی؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)