تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.

راي دهنده
434. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 473 از 551 اولاول ... 373423463469470471472473474475476477483523 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,721 به 4,730 از 5503

نام تاپيک: Adsl/ شهر مشهد

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouyapro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بالخره چی کار کنیم ای دی اس ال بگیریم یا نه؟ من از دیال اپ استفاده میکنم اما روزی 2 تا 3 ساعت و کارم بیشتر وبگردی است از بس از شرکتها و خدماتشون بد میگید چرات نمیکنم با شرکتی قرار داد ببندم ولی چون سرعت دیال کمه شاید مجبور باشم . دوستان نظر و پیشنهاد شما چیه؟ و خلا صه کدوم شرکت تو این اوضاع بلبشو هی کمی میتونه بهتر باشه؟
    حتما ADSL بگیر؛بدترین حالت شاتلی که من ازش شاکیم به مراتب از دایال آپ بهتره،ارزون تر هم هست.اصلا جایه فکر هم نداره!
    اگه تونستی با دایال آپ سر کنی احتمالا از هر جا ADSL بگیری زندگیتو متحول کنه

داره خودمونی میشه Hearse's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    خونه ی بابام

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    وضعیته فعلیه 128 پاری انلاین!

این چه وضعشه؟!
    سه روز تمامه همش تایم اوت میده این اینترنته کوفتی!
    یه بازی نمیشه کرد باهاش!
    هر چی تا حالا از پارس آنلاین تعریف میکردم این چند روزه ریده به هر چی بوده و هست!
    پینگش اصلا ثبات نداره و زیر دویست پینگ میده بعدش یهو میرسه به 450 و بعدش تایم اوت پشت سر تایم اوت!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

6 بشتابید به طرح بعثت

باسلام
    کسانی که میخوان از مخابرات Adsl بگیرن "نامحدود نگیرن" و فقط طرح بعثت بگیرن ، قیمت 3 ماهه 37700 تومان است و 15 گیگ ترافیک روزانه دارد و دانلود شبانه اش از ساعت 12 تا 7 صبح است.
    سرعت داتلود روز و شب آن برابر و برای سایتهایی مثل مدیا فایر سرعت دانلود تا 370 می رود.
    من 4 روزه طرح بعثت گرفتم و هر شب تا 8 گیگ دانلود دارم و چون یوزر نیم و پسورد روزانه و شبانه یکی هست سیستم حساب کاربری نمی تواند حجم مصرفی بین صبح و شب را تفکیک کند به همین دلیل حجم مصرفی شبانه را رو جزء مصرف روزانه در نظر می گیره و مخابرات برای رفع این مشکلشون راهی جز ریست کردن حساب کاربریتون ندارند به همین دلیل من تو این 4 روزه 3 بار حساب کاربریم ریست شده و دوباره همان 15 گیگ رو به من داده اند .
    با این حساب هر چه روزانه مصرف کردم به علت ریست شدن چند باره خط هیچی حساب نشده و مثل اینترنت نامحدود با سرعت دانلود 350 دارم ازش استفاده میکنم.
    پس اگر میخواهید adsl از مخابرات بگیرید به نظر من طرح بعثت با این شرایط ایده آل است.

4. 3 کاربر از ma8397 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تبلت IceLord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

باسلام
    کسانی که میخوان از مخابرات Adsl بگیرن "نامحدود نگیرن" و فقط طرح بعثت بگیرن ، قیمت 3 ماهه 37700 تومان است و 15 گیگ ترافیک روزانه دارد و دانلود شبانه اش از ساعت 12 تا 7 صبح است.
    سرعت داتلود روز و شب آن برابر و برای سایتهایی مثل مدیا فایر سرعت دانلود تا 370 می رود.
    من 4 روزه طرح بعثت گرفتم و هر شب تا 8 گیگ دانلود دارم و چون یوزر نیم و پسورد روزانه و شبانه یکی هست سیستم حساب کاربری نمی تواند حجم مصرفی بین صبح و شب را تفکیک کند به همین دلیل حجم مصرفی شبانه را رو جزء مصرف روزانه در نظر می گیره و مخابرات برای رفع این مشکلشون راهی جز ریست کردن حساب کاربریتون ندارند به همین دلیل من تو این 4 روزه 3 بار حساب کاربریم ریست شده و دوباره همان 15 گیگ رو به من داده اند .
    با این حساب هر چه روزانه مصرف کردم به علت ریست شدن چند باره خط هیچی حساب نشده و مثل اینترنت نامحدود با سرعت دانلود 350 دارم ازش استفاده میکنم.
    پس اگر میخواهید adsl از مخابرات بگیرید به نظر من طرح بعثت با این شرایط ایده آل است.
    بنده شخصا تمامی موارد فوق را تایید مینمایم!
    البته 2 روزی هست توی باز کردن سایت ها دچار مشکل شده ولی بازم خوراک دانلوده

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouyapro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

توصیه دوستان بعد از مخابرات چیه؟ اخر از کجا بگیرم. کاربردمم :
    وبگردی با سرعت خوب و معقول و دانلود.شاتل که شبانش تعطیله روزانشم که باید همه زندگیتو بدی ترافیک بخری!
    Last edited by pouyapro; 25-10-2011 at 18:17.

داره خودمونی میشه ALender's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینکه این همه از طرح 128 بعثت تعریف میکنید تو مرکز انقلاب چجوریه این طرح؟ اخه ماله من مرکزم انقلابه. تو انقلابم سرعت همین جور بالاست؟
    و یه سوال دیگه اینکه میگین این طرح دانلود شبانه رو جزء دانلود روزانه حساب میکنه و برای درست شدنش باید حساب کاربری و ریست کنیم یعنی باید مودم رو خاموش روشن کنیم یا نه؟
    من الان طرح سحر شبانه نامحدود برداشتم ولی سرعت دانلودش از 50 بیشتر نمیشه، طرح بعثت تو مرکز انقلابم همینجوری سرعتش بالاست؟ یعنی همون سرعت دانلود تا 380 ؟
    Last edited by ALender; 26-10-2011 at 13:15.

داره خودمونی میشه s_m_t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    مشهد الرضا شهر دلهاي عاشق

پيش فرض

باسلام
    منم حرف اين دوست عزيز رو تاييد ميكنم ماله منم همينطوريه

داره خودمونی میشه ALender's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

باسلام

من فکر میکنم درسته که همچین سرعت باورنکردنی رو میده اما مطمئن باش اگه زیاد بگیری مثل شرکت ها محدود میکنن، البته این نظر من بودش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بچه ها سلام
    كسايي كه از طرح بعثت استفاده ميكنن لطف كنن بگن ماكسيمم سرعتش چنده؟
    من بين بعثت و 256 شاتل مخير موندم
    راستي امروز رفتم مخابرات گفت طرح نامحدود كلا جمع شده
    كسي خبري داره؟
    من مركز صابري وحيدم

داره خودمونی میشه en8800gt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    دوستان من adsl مخابرات 512 نامحدود روی فیبر نوری دارم.تا 4 روز دیگه هم تموم میشه.
    میخواستم ببینم این طرح بعثت رو هم به اونایی که رو فیبرن هم میدن یا نه؟
    بعد یگ سوال دیگه . الان ADSL ما که رو فیبریم فقط با وی پ ی ان میشه وصل شی.(یعنی خود مخابرات گفته فقط وی پ ی ان)
    حالا میخوام بدونم این طرح بعثت چطوریه میشه رو pppoe کانفیگ کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •