حتما ADSL بگیر؛بدترین حالت شاتلی که من ازش شاکیم به مراتب از دایال آپ بهتره،ارزون تر هم هست.اصلا جایه فکر هم نداره!
اگه تونستی با دایال آپ سر کنی احتمالا از هر جا ADSL بگیری زندگیتو متحول کنه![]()
حتما ADSL بگیر؛بدترین حالت شاتلی که من ازش شاکیم به مراتب از دایال آپ بهتره،ارزون تر هم هست.اصلا جایه فکر هم نداره!
اگه تونستی با دایال آپ سر کنی احتمالا از هر جا ADSL بگیری زندگیتو متحول کنه![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیته فعلیه 128 پاری انلاین!
این چه وضعشه؟!
سه روز تمامه همش تایم اوت میده این اینترنته کوفتی!
یه بازی نمیشه کرد باهاش!
هر چی تا حالا از پارس آنلاین تعریف میکردم این چند روزه ریده به هر چی بوده و هست!
پینگش اصلا ثبات نداره و زیر دویست پینگ میده بعدش یهو میرسه به 450 و بعدش تایم اوت پشت سر تایم اوت!
باسلام
کسانی که میخوان از مخابرات Adsl بگیرن "نامحدود نگیرن" و فقط طرح بعثت بگیرن ، قیمت 3 ماهه 37700 تومان است و 15 گیگ ترافیک روزانه دارد و دانلود شبانه اش از ساعت 12 تا 7 صبح است.
سرعت داتلود روز و شب آن برابر و برای سایتهایی مثل مدیا فایر سرعت دانلود تا 370 می رود.
من 4 روزه طرح بعثت گرفتم و هر شب تا 8 گیگ دانلود دارم و چون یوزر نیم و پسورد روزانه و شبانه یکی هست سیستم حساب کاربری نمی تواند حجم مصرفی بین صبح و شب را تفکیک کند به همین دلیل حجم مصرفی شبانه را رو جزء مصرف روزانه در نظر می گیره و مخابرات برای رفع این مشکلشون راهی جز ریست کردن حساب کاربریتون ندارند به همین دلیل من تو این 4 روزه 3 بار حساب کاربریم ریست شده و دوباره همان 15 گیگ رو به من داده اند .
با این حساب هر چه روزانه مصرف کردم به علت ریست شدن چند باره خط هیچی حساب نشده و مثل اینترنت نامحدود با سرعت دانلود 350 دارم ازش استفاده میکنم.
پس اگر میخواهید adsl از مخابرات بگیرید به نظر من طرح بعثت با این شرایط ایده آل است.
بنده شخصا تمامی موارد فوق را تایید مینمایم!
البته 2 روزی هست توی باز کردن سایت ها دچار مشکل شده ولی بازم خوراک دانلوده![]()
توصیه دوستان بعد از مخابرات چیه؟ اخر از کجا بگیرم. کاربردمم :
Last edited by pouyapro; 25-10-2011 at 18:17.
اینکه این همه از طرح 128 بعثت تعریف میکنید تو مرکز انقلاب چجوریه این طرح؟ اخه ماله من مرکزم انقلابه. تو انقلابم سرعت همین جور بالاست؟
و یه سوال دیگه اینکه میگین این طرح دانلود شبانه رو جزء دانلود روزانه حساب میکنه و برای درست شدنش باید حساب کاربری و ریست کنیم یعنی باید مودم رو خاموش روشن کنیم یا نه؟
من الان طرح سحر شبانه نامحدود برداشتم ولی سرعت دانلودش از 50 بیشتر نمیشه، طرح بعثت تو مرکز انقلابم همینجوری سرعتش بالاست؟ یعنی همون سرعت دانلود تا 380 ؟
Last edited by ALender; 26-10-2011 at 13:15.
منم حرف اين دوست عزيز رو تاييد ميكنم ماله منم همينطوريه![]()
من فکر میکنم درسته که همچین سرعت باورنکردنی رو میده اما مطمئن باش اگه زیاد بگیری مثل شرکت ها محدود میکنن، البته این نظر من بودش
بچه ها سلام
كسايي كه از طرح بعثت استفاده ميكنن لطف كنن بگن ماكسيمم سرعتش چنده؟
من بين بعثت و 256 شاتل مخير موندم
راستي امروز رفتم مخابرات گفت طرح نامحدود كلا جمع شده
كسي خبري داره؟
من مركز صابري وحيدم
سلام
دوستان من adsl مخابرات 512 نامحدود روی فیبر نوری دارم.تا 4 روز دیگه هم تموم میشه.
میخواستم ببینم این طرح بعثت رو هم به اونایی که رو فیبرن هم میدن یا نه؟
بعد یگ سوال دیگه . الان ADSL ما که رو فیبریم فقط با وی پ ی ان میشه وصل شی.(یعنی خود مخابرات گفته فقط وی پ ی ان)
حالا میخوام بدونم این طرح بعثت چطوریه میشه رو pppoe کانفیگ کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)