تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 473 از 1635 اولاول ... 3734234634694704714724734744754764774835235739731473 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,721 به 4,730 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خب اساتید گرامی امشب بالاخره در لحظه آخر SX20 رو انتخاب کردم و خریدم. که در همینجا جا داره از همه استاتیدی که با حوصله منو راهنمایی کردن تشکر کنم.
    قیمت خود دوربین با گارانتی آهونگار [?!?] 445 تومان.

راستی جاش اینجا نیست و منم هنوز زیاد با دوربین ور نرفتم , ولی میخواستم ببینم گزینه لرزشگیر اسم انگلیسیش چی هست تو دوربین و از کجا فعال میشه؟
    سلام دوست عزیز .

مبارک باشه و انشالله همیشه در شادی ها ازش لذت ببری و یار همراهت باشه.

منظور شما image stabilizer نیست ؟

کامیاب و پاینده باشید

V

2. 3 کاربر از ali_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hadi h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    فک کنم بهش می گفتن طهران

پيش فرض

من تا حالا با این مدل ها کار نکردم. نظراتم بر اساس مشخصات و ریویوهایی هست که در اینترنت خوندم.

چرا که نه؟

اگه فیلمبرداری HD تا این اندازه براتون مهمه که انتخابتون محدود میشه به SX200 و H20. که البته من سونی رو پیشنهاد نمیکنم. کنان هم کیفیتش تعریفی نداره و از H20 و ZS3 پایین تره. ZS3 هم هست البته که قیمتش بالاتره و تنظیمات دستی نداره. ولی فیلمبرداریش و کیفیت عکسش بهتره.

حقیقتش من خودم از نیکون و الیمپوس قطع امید کردم. تو این سطح از بازار اصلا خوب عمل نکرده اند.
    اون مدل فوجی به نظرم از همه نظر عالیه و خیلی هوس انگیزه. کیفیت دوربین های فوجی هم که به طور کلی خوبه.

به نظر من دوربین ایده آل برای شما G11 کنان هست.

1. این که سنسورهای کنان بهتره همونطور که خودتون گفتید نظر شخصی شما هست و لزوما دلیل بر بهتر بودن نیست.
    2. محدوده ی حساسیت دلیل بر بهتر بودن از نظر نویز یا کیفیت یا حساسیت نیست. مهم عملکرد دوربین هست.
    3. درسته که هر دو لرزشگیر دارند ولی باید دید لرزشگیر کدوم بهتر عمل میکنه و تاثیرش بیشتره.
    4. پاناسونیک هم فوکوس بسیار خوبی داره و در عمل کنان بهتر نیست. ضمنا کنان در محیط کم نور فوکوسش به مشکل بر میخوره.
    5. راستش نمیدونم این یکی رو بر چه اساسی میگین. با توجه به این که فکر نمیکنم با FZ35 کار کرده باشید. من خودم FZ28 دارم و ماکروش تعریفی نداره. ولی با چند مدل دوربین های کنان که کار کردم ماکروشون فوق العاده بوده.
    6. اتفاقا وایت بالانس پاناسونیک بسیار پیشرفته و حرفه ای هست و یک حالت تنظیم دقیق وایت بالانس داره که کنان نداره.
    7. دو عدد محدوده ی دیافراگم هر چی کمتر باشند بهتره. با این حساب محدوده ی دیافراگم پاناسونیک بهتره و نه کنان.
    8. این دوربین ها حالت B ندارند.
    9. من یه جا نظرات یکی از یوزرها رو می خوندم که گفته بود FZ35 برای افزایش برد فلاش حساسیت رو بالا می بره که اگه این تفاسیر درست باشه نسبت به FZ28 قدرت فلاشش افت کرده. باید مشخص بشه این بردهایی که تعیین شده روی چه حساسیتی هست.
    10. به نظر من عکاسی پیاپی کمتر از 1 فریم در ثانیه اصلا ارزشی نداره. تفاوت 0.7 و 2.3 خیلی زیاده. خصوصا با توجه به این که پاناسونیک روی رزولوشن پایین تا 13 فریم در ثانیه عکس میگیره.
    11. پاناسونیک فیلمبرداری AVCHD داره.
    12. پاناسونیک یک حالت self timer داره که میتونه بعد از 10 ثانیه 3 تا عکس بگیره که اگه یکیش خوب نشد از اون یکی استفاده بشه. پس قاعدتا پاناسونیک از این جهت باید بهتر باشه.
    13. با توجه به این که اکثریت از کارت های SD استفاده میکنند به نظر من اهمیتی نداره که کنان MMC ساپورت کنه.
    14. حافظه ی داخلی هم به نظرم اهمیتی نداره.
    15. درسته که این یک نقص برای کنان محسوب میشه ولی بسیاری از کسانی که این دوربین ها رو خریداری میکنند از این قابلیت استفاده نمیکنند پس باز هم به نظر من اون قدرها اهمیتش زیاد نیست. ضمن این که روی همچین دوربینی نتیجه ای که عکس RAW میده چندان تفاوتی با JPEG نداره.
    16. تفاوت اندازه شون قابل بحث نیست.
    17. قابلیت live view برای دوربین های SLR هست. این قابلیت اصلا برای دوربین های کامپکت و سوپرزوم معنی نداره چون در حالت عادی همیشه تصویر از طریق LCD قابل مشاهده هست.
    18. این موضوع به نظر من هم حیاتی نیست. دوستانی که پاناسونیک گرفته اند با هیچ مشکلی مواجه نشده اند و البته کنان هم که به قول شما نمایندگی داره چندان سرویس اضافه ای به مشتری نمیده.
    19. که البته این ها قیمت های آمازون و در خارج از کشور هست.
    20. دوربین های SLR جدید تقریبا همگی قابلیت فیلمبرداری دارند و به همراه خود دوربین یک لنز کیت هم وجود داره و ضمنا دوربین های 1000D و 450D کیفیت بسیار خوبی دارند و به طور کلی دوربین های خوبی هستند.

به نظر منم بهتره بیشتر به کیفیت عکاسی فکر کنید تا به فیلمبرداری. البته این اشتباه نیست که به قابلیت فیلمبرداری هم توجه بشه. اتفاقا خود من هم با دوربینم زیاد فیلم میگیرم. ولی مهمترین چیز کیفیت عکس هست. بنده خودم FZ28 دارم و روی حساسیت های بالا نویزش اصلا قابل تحمل نیست. FZ35 وضعش خراب تر از اینه (به دلیل 2 مگاپیکسل رزولوشن بیشتر). حالا شما حساب کن این مدل نسبت به مدل های رقیب نویزش کمتره پس ببین بقیه چطورین.
    G11 کیفیت عکسش عالیه. ولی اگه فیلمبرداری براتون اهمیت داره انتخاباتون بهتره بین FZ35 و SX20 باشه. البته این مدل جدید فوجی هم که معرفی شده خیلی عالیه و فیلمبرداری Full HD هم داره. ولی نمیدونم قیمتش قراره چند باشه یا این که دقیقا کیفیتش چطوریه.
    بله شاید شما درست بگویید
    من گفتم که با پاناسونیک عکس نگرفتم !
    ولی با کانن گرفتم !
    من این نقد رو از روی مشخصات دادم نه تست عملی !

4. 2 کاربر از hadi h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ram1600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    BMW

پيش فرض

یا سلام و خسته نباشید به همه
    دوستتون دارم و بازگشتم
    با نبودنم شرمنده

6. 2 کاربر از ram1600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام دوست عزیز .

مبارک باشه و انشالله همیشه در شادی ها ازش لذت ببری و یار همراهت باشه.

منظور شما image stabilizer نیست ؟

کامیاب و پاینده باشید

V
    دقیقا خودشه. ولی تو منوی دوربین همچین چیزی نیست!
    ضمنا دو تا چیز دیگه:
    دفترچه راهنمای این دوربین چقدر کوچیک و کمه! دفتر راهنمای موبایل از این کاملتره که
    دیگه اینکه برا قسمتی که فلاش اکسترنال بهش وصل میشه یک درپوشی چیزی در نظر نگرفتن و اینجوری زشته!

پروفشنال syamak790's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

دقیقا خودشه. ولی تو منوی دوربین همچین چیزی نیست!
    ضمنا دو تا چیز دیگه:
    دفترچه راهنمای این دوربین چقدر کوچیک و کمه! دفتر راهنمای موبایل از این کاملتره که
    دیگه اینکه برا قسمتی که فلاش اکسترنال بهش وصل میشه یک درپوشی چیزی در نظر نگرفتن و اینجوری زشته!

سلام
    مبارکه

الان راضی هستین ؟
    میشه از فیلمبرداریش بگین ؟ خوبه ؟اصلا این HD بودنش فرقی داره ؟
    منم امروز فردا میخوام برم بگیرم همین دوربینو
    ممنون

راستی اینم دفترچه فارسی , توی کامپیوتر هم داشته باشی بد نیست
    حجم 12 مگ
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. 3 کاربر از syamak790 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ممنون دوستان.
    والا هنوز درست حسابی باهاش عکس نگرفتم و البته همینطور فیلم.چون دیشب که همینجوری با منوهاش ور میرفتم و صبح هم که سر کار بودم.
    قبلش FZ35 رو هم بگیر دستت یک تستی بکن. شاید وزن کمتر اون نظرت رو عوض کنه. ولی از بقیه لحاظ که الان مشکلی نداره.

11. این کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

سلام دوستان
    من يه دوربين كانون sx200 براي داداشم گرفتم كه چند روز دست من بود به نظر من دوربين خوبيه
    حالا ميخوام يدونه هم واسه خودم بگيرم به نظر شما دوربين خوبي هست يا نه
    و تو رنج قيمت اين دوربينه بهتري هست كه پيشنهاد بديد
    در ضمن من زياد از دوربين سررشته ندارم
    باتشكر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    من هم می خوام یه دوربین بگیرم ،
    توی سایت ها دیدم که قیمت sony A200 و fujifilm s200 نزدیکن ، نظر شما راجع به این دو دوربین چیه؟
    کلا ارزش داره که با پول کمتر از 500 تومن دوربین حرفه ای خرید یا نه؟
    با این قیمت چه دوربینی رو پیشنهاد میدید؟

داره خودمونی میشه ''EHSAN'''s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام دوستان
    من يه دوربين كانون sx200 براي داداشم گرفتم كه چند روز دست من بود به نظر من دوربين خوبيه
    حالا ميخوام يدونه هم واسه خودم بگيرم به نظر شما دوربين خوبي هست يا نه
    و تو رنج قيمت اين دوربينه بهتري هست كه پيشنهاد بديد
    در ضمن من زياد از دوربين سررشته ندارم
    باتشكر
    به نظر من دوربین خویبه تو این رنج و اگر بهترین نباشه _که به نظر من هست_ جز بهترین هاست
    اتفاقا مدتیه تو کارشم برای یکی از رفقا

داره خودمونی میشه ''EHSAN'''s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام
    من هم می خوام یه دوربین بگیرم ،
    توی سایت ها دیدم که قیمت sony A200 و fujifilm s200 نزدیکن ، نظر شما راجع به این دو دوربین چیه؟
    کلا ارزش داره که با پول کمتر از 500 تومن دوربین حرفه ای خرید یا نه؟
    با این قیمت چه دوربینی رو پیشنهاد میدید؟
    سلام
    در مورد این دو مدل اطلاعات زیادی ندارم ولی به طور کلی Canon رو بیشتر می پسندم هر چند شاید در مورد دوربین های SLR این امر صادق نباشه!!
    البته فکر نکنم Canon دوربین حرنه ای تو این رنج قیمت داشته باشه.
    در ضمن خرید دوربین حرفه حتما مستلزم عکاسی حرفه ایست و عکاسی حرفه ای هم مستلزم خرید لوازم جانبی مثل انواع لنز و فیلتر و ... که هر کدام از این ها برای خود قیمت حدودا بالایی دارد پس پیشنهاد می کنم اگر نمی خواهید عکاسی حرفه ای انجام دهید دوربین حرفه ای را بی خیال شوید.
    و به نظر بنده خرید دوربین حرفه ای با این بودجه نمی تواند عملی کاملا موفقیت امیز باشد.

16. این کاربر از ''EHSAN'' بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •