سلام دوستان عزیز. آقا ما یه مشکل پیدا کردیم با ترینر اویل 5.(اگه اینجا جاش نیست به بزرگی خودتون ببخشید) من با لپ تاپ بازی می کنم . لپ تاپ من کیبوردش کامل نیست قسمت numpad نداره.
ترینر هم فعال کردن کدش با numpad هست. من باید چیکار کنم؟![]()
سلام دوستان عزیز. آقا ما یه مشکل پیدا کردیم با ترینر اویل 5.(اگه اینجا جاش نیست به بزرگی خودتون ببخشید) من با لپ تاپ بازی می کنم . لپ تاپ من کیبوردش کامل نیست قسمت numpad نداره.
ترینر هم فعال کردن کدش با numpad هست. من باید چیکار کنم؟![]()
خب مگه با دکمه های عددی بالای حروف نمیشه اعمل کرد...اون هارو امتحانی بکن.
خواستم دوباره بازي رو برم گير كردم
chapter دوم فكر كنم باشم
اونجايي كه اون پرنده مياد و دور و برش هم مين افتاده ، چجوري بزنمش ؟
يادمه با ترينر رفته بودم اين يه تيكه رو و آر پي جي داشتم
اينم عكس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از کاشت مین, زمانی که روی مین رفت (یا زمانی که نزدیک مین شد, مین رو با تیر منفجر کردید) اون برای مدتی بیحال میشه. تو این زمان شما باید به منطقه حساس بدنش که قرمز رنگ بوده و در زیر شکمش هست شلیک کنید (چند بار که این کار رو تکرار کنید, میمیره)chapter دوم فكر كنم باشم
اونجايي كه اون پرنده مياد و دور و برش هم مين افتاده ، چجوري بزنمش ؟
Last edited by G.D.ragon.Ir; 22-02-2010 at 08:52.
اقا این یاروها که اره برقی دستشونه و با یه اره میکشه چطوری باید بزنیمشون
من اون قسمتم که باید اون اتش هارو خاموش کنی راه باز شه
از مناسبترین سلاحاتون استفاده کنید همچنین سعی کنید به سرشون شلیک کنید و وقتی گیج شدن برید جلوشون و دکمه ای که میگه رو بزنید (تا تو خشاب ها هم صرفه جویی کرده باشید)اقا این یاروها که اره برقی دستشونه و با یه اره میکشه چطوری باید بزنیمشون
من اون قسمتم که باید اون اتش هارو خاموش کنی راه باز شه
دقیق یادم نیست اما فکر کنم اجباری برای زدنشون نبود (فقط آیتم میدادن) و درصورت تمایل میتونستید بپیچونیدشون و اون قسمت رو رد کنید
اين غول آخر رو چجوري بكشم ؟
همونجام كه هواپيما سقوط ميكنه تو مدا مذاب
يه بار زدمش ولي بار دوم فقط دور خودمون ميچرخم و هر چي ميزنم چيزيش نميشه انگار
اين عكسش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به همون نقطه قرمز شلیک کن وقتی یک بار زدیش حالا اون قرمزه از پشتش در میاد دوباره برو از پشت بزنش.
ای بابا یه کاری میکنید ادم به هوس میفته دوباره نصبش کنه.ما که رفتیم از اول بازی کنیم.
Last edited by sir payman; 24-02-2010 at 01:05.
اقا این یارو مرده که با جیل میاد باید بزنیشون چیکار کنیم؟؟
حجیل رو که نمیشه زد وقتی میکشیش گیم اور میشه
اون یارو هم میخوای تیر بزنی غیب میشه! غیر ممکنه زدنش چیکار کنیم پس؟؟
باید تا مدتی که خودش در ابتدا میگه, ازش فرار کنید (اگه درست یادم باشه باید 7 دقیقه باهاش بازی کنید) بیخودی تیراتون رو حروم نکنید. میتونید اطراف رو بگردید و ایتمهای مختلف رو پیدا کنید (مگنوم هم اونجا پیدا میکنید) البته میشه زدش اما...اقا این یارو مرده که با جیل میاد باید بزنیشون چیکار کنیم؟؟
حجیل رو که نمیشه زد وقتی میکشیش گیم اور میشه
اون یارو هم میخوای تیر بزنی غیب میشه! غیر ممکنه زدنش چیکار کنیم پس؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)