تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 473 از 1174 اولاول ... 373423463469470471472473474475476477483523573973 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,721 به 4,730 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

مهم نیست بچه ها از نظر روحی مشکل دارن تو این ورزشگاه ولی بارسا چی که تو خونه خودش به تیم تازه واردی که از دست دو اومد ه باخت در ضمن سامان جان من ساعت بازی رو از سایت رئال دیدم ولی اگه میخوای مطمئن چی صبح بازی بری تو سایت گل ساعتشو زده البته به زمان محلی حالا اختلاف اسپانیا با ایران فک کنم 1:30 باشه ولی اگه مثله اینکه میخوان ساعتو به خاطر روزه دارا از فردا 1 ساعت بکشن عقب که اختلاف میشه نیم ساعت ولی اروپا هم بعد تابستون 1 ساعت میره جلو پس دو هفته دیگه میشه همون 1:30 حالا این شبکه 3 چرا بازی رو این ساعت نشون داد نکنه اختلاف ساعتی بیشتره؟؟؟
    شبکه سه خیلی با تاخیر نشون داد.ترکیه کامل نشون داد.درست سر وقت.

پروفشنال iammahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

شبکه 3 تازه افکت صدای تماشاچیارو ام گذاشته بود و صدای اصلیش نبود... از یه جهت خوب بود چون که اگه اون گزارشگره عربی باشه 5 دقیقه یه ضرب می ره و با صدای گزارشگره ایرانی قاطی می شه و نمی شه فهمید چی می گند اما از یه جهتم بد شد چون اون احساساته تماشگران هنگام زدن گل شنیده نمی شد...

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

واقعا دستتون درد نکنه.تو این 4.5 روز 3 بار پرسیدم که بازی ساعت چنده؟خودم رو کشتم تا گفتین 10:30.منم خیالم راحت بود که بازی ساعت 10:30 هست.ولی چی؟بازی ساعت 10 شروع شد و من 30 دقیقه اول رو از دست دادم.
    اگه جای این همه خبرهای تکراری در مورد نقل و انتقال ساعت دقیق بازی ها رو بگین خیلی ممنون میشیم
    یا حداقل یه سایت بگین که ساعت بازی ها رو دقیق نوشته باشه
    دوستان از حرفم ناراحت نشنا.من نوکر همه رئالی ها هستم و بابت همه خبرهاتون هم ممنونآخه 2 ماه منتظر این بازی بودم آخرش هم 30 دقیقش رو از دست دادمهرچند باختیم.ولی خب.دور از انتظار نبود...رئال ببری.ببازی.بازم دوستتتتتتتتتتتتتتتتتتتت دارم
    سامان جون مثل اینکه حواست نیستااااا....
    ما 50 بار گفتیم ساعت 11:30 بازیه و بازی هم ساعت 11:30 بود....اگر هم از شبکه 3 بازی رو دیدی باید بگم که خود شبکه 3 بازی رو با نیم ساعت تاخیر داد...دیگه من نمیدونم شما از کجا میگی بازی ساعت 10 شروع شد؟!؟!!!!!

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض

بايد براي پيروزي در بازي هاي آينده تلاش كنيم

پس بازي ديشب و باخت 2-1 رئال به دپورتيوو نيستلروي-راموس-هيگواين-روبن و مارسلو صحبت هايي داشتند كه با هم آن ها را مرور مي كنيم:

نيستلروي :
    اين باخت به ما صدمه زد و ما دو گل بد و يك شكل دريافت كرديم و اين باعث شرمساري هست.ما مي توانيم از اشتباه هايمان درس بگيريم و با بر طرف كردن آنها و ارائه بازي بهتر در بازي هاي آينده پيروز شويم.اين شروع خوبي براي فصل نبود.اما اين بازي اول بود و هنوز زمان زيادي تا پايان ليگ مانده است.

هيگواين :
    ما بازي خوبي را در نيمه اول ارائه داديم اما گل اول دپورتيوو همه چيز را عوض كرد.. هم اكنون به بازي هاي بهتر و امتياز بيشتر فكر مي كنيم. ما دو هفته براي بازي بعدي وقت داريم و براي حسابي كار كنيم تا برابر نومانسيا در خانه پيروز شويم.

سرخيو راموس :
    ما براي پيروزي به كرونيا رفته بوديم و اين باعث شرمساري است كه فصل را اين گونه آغاز كرديم.ما مي خواستيم فصل را با پيروزي اغز كنيم و خسته هم بوديم اما دليلي براي اين باخت نيست.ما از نو شروع خواهيم كرد و همه چيز در باره ي اين بازي را فراموش مي كنيم.

آرين روبن :
    گل هاي دپورتيوو توسط اشتباهات ما به ثمر رسيد. ما بد بازي نكرديم اما اشتباهات زيادي داشتيم.ما بايد اين 2هفته را خوب تمرين كنيم تا در بازي بعدي به پيروزي برسيم.اين فقط بازي اول بود و ما مي توانيم از نو شروع كنيم و بازي هاي بهتري ارائه بديم.

مارسلو :
    ما بازي اول را باختيم اما بايد سخت تلاش كنيم تا در بازي بعدي پيروز شويم و اشتباهات اين بازي را كه در نتيجه تاثير مستقيم داشت در بازي هاي بعدي تكرار نكنيم.مهم اين است كه از اشتباه هايي كه مرتكب شديم درس بگيريم.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

fernando hierro کجایی که جات خیلی خالیه..............
    یادش بخیر....اگه دیشب تو خط دفاعی بود میدونست چیکار کنه.......

پروفشنال Mahdi_Shadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

باخت رئال تسلیت...باخت بامزه و روحیه بخش و مفتضحانه بارسا هم مبارک هممون!
    درسته که بچه ها به خاطر این حاشیه های اخیر یه کم به هم ریختن...اینم درسته که ایکر عشق و سالار تمام رئالیای دنیاست...امّا خودمونیم...بعضی وقت ها بد گل می خوره ها...دیشبم 3 تا دفاع پریدن هوا نتونستن کاری بکنن امّآ کافی بود ایکر یه کم حواسشو بیشتر جمع میکرد....
    امّا من عاشق وقتاییم که ایکر گل میخوره...البته استیلشو میگم...همیشه دست به کمر وایمیسته و جلو رو نگاه میکنه...بعضی وقتها هم همون طوری دست به کمر مدافع هارو نگاه می کنه و شونه شو می اندازه بالا...
    .
    .
    .
    در هر صورت تازه هفته ی اول بود دیگه...حالا کلی مونده...

پروفشنال Mahdi_Shadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

...خداییش که این فرنانندو هیرو چه بازیکنی بود...
    .
    .
    .
    راستی دیشب دیدید مزدک چی گفت...گفت عقشولی من...پیش بینی کرده که امسال رئال قهرمان اروپا میشه...پس دیگه خیالتون جمع...وقتی زیزو گفته...یعنی میشیم!

پروفشنال iammahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

جمیعا" سلام ....
    الان برقای ما رفت تو کوچمون تصادف شد ...یارو از تاریکی استفاده کرد و فرار کرد...خیلی با حال بود...
    این یکی از معایب رفتن برق تو شب بود...
    تو یه خیابون پر تردد شب برقا رفت 5 دقیقه بعد پلیس 110 اومد...این دومیش...
    تو خونه های آپارتمون نشین فکرشو بکنین برقا بره از اون طرف ,طرف ساعت 12 شب می خواد بگیره بخوابه از گرما نمی تونه...
    جالا اینا رو ولش تو یه بازار ه به این بزرگی شب برقا رفته بود ....
    آخه به نظر شما فقط می شه از آب برق گرفت از راههای دیگه نمی شه...
    از همه بدتر می دونید چیه ...داری یه فوتبال می ببینی یهو برقا بره...
    چرا پارسال برقا نمی رفت پارسالم هوا گرم بود وخشکسالی بود...
    فکر کنم از این به بعد هر شب یا یه شب در میون برقا بره...
    آخه آدم به کی بره بگه ...شب برقا رو نبرید...
    شرمنده تو گلوم گیر کرده بود....

در ضمن رئال دیشب باخت...خب باخت که باخت فدای سرش...
    در ضمن ایول به زیدان...
    دوستان یه توصیه ای هم دارم شب خواستین فوتبال ببینید برقارو خاموش کنین تا همه بتونن فوتبال ببینن

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

میگم جهت پربارترشدن این تاپیک بیایم یکی یکی اسطوره ها و مفاخر باشگاه رئال+بیوگرافیشون رو بنویسیم.

پروفشنال david23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

میگم بچه ها حیف که بازی بعدی 13 روز دیگس - راستی مهدی جان خیلی راه برا تولید برق وجود داره یکیش باده خیلی راحت تو ارتفاعات میشه برق تولید کرد البته اینا فکر کنم به کشورای همسایه برق میدن واسه همین الکی میگن خوشکسالی شده- در آخر بگم با با diego موافقم میتونیم تا بازی بعد درباره اسطوره ها صحبت کنیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •