تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 473 از 2014 اولاول ... 3734234634694704714724734744754764774835235739731473 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,721 به 4,730 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

پروين و شايعه خريد سرخپوشان

پس از اينكه مسئولان باشگاه سرخپوشان، امتياز باشگاه خود را به مزايده گذاشتند، خبر مي‌رسد كه علي پروين قصد دارد تا امتياز اين باشگاه را خريداري كند.
    پروين كه فصل قبل همراه با استيل‌آذين نتوانست موفقيتي به‌دست آورد، بدش نمي‌آيد تا مجددا شانس خود را البته اين‌بار در تيمداري در ليگ يك امتحان كند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مصاحبه تفصیلی و حاشیه ای با حاشیه ای ترین ستاره فوتبال ایران/ واحدی نیکبخت: كاش 60 تا ماشين داشتم!

نیکبخت: من از همان اول كه در ابومسلم بودم به خودم مي‌رسيدم (مي‌خندد...) آن موقع موهايم فرفري بود. خب هر دوره براي خودش است.‌خدا را شكر ميميك صورتم طوري است كه هر كاري مي‌كنم به من مي‌آيد! (مي‌خندد...)
    بازيكني مثل نيكبخت در ماه چقدر هزينه صرف ظاهرش مي‌كند؟
    به خدا تا حالا ننشستم حساب كنم.
    مثلا نيكبخت چند تا عينك دارد؟
    آخه زشت است كه اين سوال را جواب بدهم، اما دوست دارم كه خوب بپوشم و هميشه بهترين باشم.
    به تيپ‌هاي رسمي مثل كت و شلوار هم علاقه داريد؟
    بيشتر تيپ‌ اسپورت مي‌زنم. اگر هم بخواهم جاي رسمي بروم كت تك استفاده مي‌كنم.
    در كل فكر مي‌كنيد ظاهر فوتباليست در كارش تاثير دارد؟
    صددرصد، ظاهر فوتباليست بايد خوب باشد.‌البته نه به‌خاطر الگو شدن چون آدم زشت هم مي‌تواند الگو باشد.
    شايد به اين دليل كه مردم ظاهر آراسته را مي‌پسندند.
    صددرصد. من از همان اول كه در ابومسلم بودم به خودم مي‌رسيدم (مي‌خندد...) آن موقع موهايم فرفري بود. خب هر دوره براي خودش است.‌خدا را شكر ميميك صورتم طوري است كه هر كاري مي‌كنم به من مي‌آيد! (مي‌خندد...)
    تا به حال مدل مو و تيپ‌هاي متفاوتي داشتيد، كدام را بيشتر مي‌پسنديد؟
    الان را بيشتر دوست دارم.
    ماشين‌باز بودن شما هم كه براي همه مشخص است؟ بالاخره بنز يا BMW؟
    جفتش! دوست داشتم اگر مي‌شد 50، 60 ماشين داشته باشم، ازش نمايشگاه بگذارم به دوستانم هم مي‌دادم. البته نه براي بيزينس چون دوست ندارم با ماشين بيزينس كنم.
    دوست داشتيد كه تختي باشيد يا نيكبخت؟
    دوست داشتم نيكبخت باشم. البته خودم خيلي تختي را دوست دارم و الگويم است. اما ترجيح مي‌دهم نيكبخت باشم.
    جام‌جهاني 2006 آلمان را در آخرين لحظات از دست داديد، تجربه حضور در جام‌جهاني در كارنامه شما خالي است.
    ببينيد، بعضي‌ها فكر مي‌كنند كه من نزديك تورنمنت‌ها مصدوم مي‌شوم! حقيقتش را بخواهيد من مسافرت‌هاي طولاني را دوست ندارم، اما آدم احمقي نيستم كه به‌خاطر مسافرت طولاني جام‌جهاني را از دست بدهم. متاسفانه گاهي‌اوقات آدم بدشانسي مي‌آورد به‌خاطر مصدوميت قوزك پايم جام‌جهاني را از دست دادم، اما خب خواست خدا بود. با خودم فكر مي‌كنم يك جايي هم به من حال داد يك جايي هم حالم را مي‌گيرد. ان‌شاالله جام‌جهاني 2010، به ارنج تيم برمي‌گردم مي‌دانيد كه براي رسيدن به پيراهن تيم‌ملي از رقابت نترسيدم و نخواهم ترسيد!
    خوشبختانه كه باند شما در پرسپوليس هم متلاشي شد؟!
    من نمي‌دانم اين باند را چه كسي در آورده است؟!‌ چهار نفر با هم رفاقت مي‌كنند، باند درست مي‌شود؟ دوره گذشته تيم‌ملي كه گل‌محمدي با بختياري‌زاده دوست بودند، باند نيست؟ ما هم همين‌طور هستيم. دوستي عميق‌تري كنار فوتبال داريم. يعني اگر ساده‌تر بگويم دوست‌هاي غيرفوتبالي هستيم.
    دوست داشتيد اين گروه سه نفره رضايي، آقايي و ماماني در پرسپوليس بمانند؟
    با عباس آقايي تماس گرفتم كه بماند. با محمدرضا ماماني هم در مورد شرايطش صحبت كردم. من فكر مي‌كنم كه محمدرضا چوب دلش را خورد، چون خيلي خوش‌قلب است و همين مساله هم به او ضربه زد.
    شايد هم چوب دوستي با شيث را خورد؟
    حالا من به شخصش كاري ندارم، اما او چوب ديگران را خورد. دوست داشتم كه به پرسپوليس برگردد، اگر هم نشد هر كجا كه هست، موفق باشد.
    خيلي‌ها معتقدند كه نيكي سياست خاصي دارد كه باعث شده از اين گروه چهارنفره او همچنان در پرسپوليس بماند؟
    اگر سياست داشتم سال 79-78 از ميان پيشنهاداتي كه داشتم، انتخاب بهتري انجام مي‌دادم. فكر مي‌كنم كه خدا خيلي دوستم دارد. خيلي كمكم مي‌كند. يك‌جوري هوايم را دارد. شايد چون بچه مشهد هستم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

پرسپوليس و ۳ اتفاق ( به قلم جلال چراغپور)

جلال چراغپور
    هيچكس از افشين قطبي انتظار نداشت كه پرسپوليس را به قهرماني ليگ‌برتر برساند اما او اين توقع را در نخستين فصل حضورش در فوتبال ايران به‌وجود آورد.
    اين خود او بود كه توقعات را بالا برد. البته شانس هم با قطبي يار بود كه تيم او در مسير ‌برد قرار گرفت. اين درحالي بود كه وي بازيكنان تيم را خودش انتخاب نكرده بود. او فوتبال ايران را نمي‌شناخت و شرايط خاص ليگ‌برتر را نمي‌دانست.
    اينها همه امتياز منفي به‌حساب مي‌آمد. حالا قطبي دوباره قبول كرده كه به پرسپوليس بيايد. به‌نظر من، همه آن چيزهايي كه سال گذشته براي او و پرسپوليس پتانسيل مثبت توليد مي‌كرد، امسال به پتانسيل منفي تبديل خواهد شد.
    6 بازي اول بسيار مهم خواهد بود. احتمال دارد 3 اتفاق براي قطبي رخ دهد؛ شروع با سري باخت، شروع با سري برد و نوسان.
    سومين راه، او را هفته‌هاي بيشتري نگه خواهد داشت اما هيچ بعيد نيست كه سري باخت تمام داشته‌هاي افشين قطبي را طي 6 هفته نابود كند.
    حرف‌هاي او ثابت كرده كه علاقه‌مند به بردن است. ضمن اينكه بايد تأكيد كنم قطبي با سال گذشته‌اش تفاوت‌هايي دارد. او معادلات فوتبال ما را شناخته است و با آگاهي بيشتري دومين فصل حضورش در فوتبال ايران را تجربه خواهد كرد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

آیا علیرضا واحدی نیکبخت؛ تافته جدابافته است؟ وقتی کسی به او کاری ندارد!

عقب ماندن از بقيه بازيكنان هم به گرد شدن شكم كمك زيادي مي‌كند. اگر قرار باشد نيكبخت همين طوري استراحت كند، اصلا نبايد تعجب كنيم وقتي كه ببينيم وسط فصل آينده دوباره بحث كم آوردن نيكبخت بحث روز شده.
    به گفته افشين پيرواني، مربي پرسپوليس، قرار بود از اول هفته اخیر واحدي‌نيكبخت سر تمرين اين تيم حاضر شود، ولي برخلاف گفته پيرواني هنگامي كه همه منتظر ورود نيكي بودند، او همه را سركار گذاشت و تازه دو روز است که آن هم به طور نصفه و نیمه در تمرینات حاضر می شود! او در آن روزها حتي نيامد تا يك سروگوشي آب بدهد و اوضاع و احوال تيم را جويا شود. همين شد كه پيرواني مورد هجوم سوالات خبرنگاران حاضر در تمرين قرار می گرفت. او درخصوص اين سوال كه چرا واحدي‌نيكبخت سر تمرينات حاضر نمي‌شده، به آنها گفته بود: «مي‌دانيد واحدي يك عمل جراحي كرده و در حال‌حاضر هم استراحت مي‌كند. نمي‌شود كسي كه تازه عمل كرده به تمرينات بيايد. ممكن است با اين حركات حالش وخيم و دچار مشكل شود.»
    پيرواني اين حرف‌ها را در حالي زد كه چند روز پيش او به عليرضا محمد گفته بود به‌دليل مصدوميتي كه از ناحيه مچ پا دارد، مي‌تواند بيرون بنشيند و تمرين نكند، ولي بهتر است تا حدودي انفرادي در گوشه‌اي از زمين تمرين كند تا از تيم عقب نماند. با اين تفاسير امكان دارد نيكي با آن همه استراحت‌هاي مكرر از ساير بازيكنان عقب بماند!هم او که گویا تافته جدا بافته است!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

روزه سكوت كريم تا كي؟ کریم باقری: آقا من روحم هم خبر ندارد!

باقری: در چند روز گذشته حرف‌هاي نادرستي از من در بعضي روزنامه‌ها منتشر شده كه روحم از آن خبر نداشته و توسط دوستانم متوجه شدم از قول من مصاحبه چاپ كرده‌اند!
    كريم باقري يك از آرام‌ترين فوتباليست‌هاي ايراني است كه كمتر به ياد داريم، چيزي باعث ناراحتي او شود يا از چيزي گلايه داشته باشد. اما كاپيتان كريم اين روزها به‌شدت از دست بعضي نشريات ورزشي ناراحت است و مي‌گويد: «در چند روز گذشته حرف‌هاي نادرستي از من در بعضي روزنامه‌ها منتشر شده كه روحم از آن خبر نداشته و توسط دوستانم متوجه شدم از قول من مصاحبه چاپ كرده‌اند يا گفته‌اند كريم باقري در رفتن بعضي از بازيكنان پرسپوليس نقش داشته و به باشگاه خط داده است.»
    اين مساله موجب تكدر خاطر كريم شده و او تصميم گرفته تا شروع مسابقات ليگ‌برتر نشريات ورزشي را تحريم كند و در ادامه مي‌گويد: «من خيلي متاسفم كه بعضي‌ها از قول من مصاحبه خيالي چاپ مي‌كنند و به روي خودشان هم نمي‌آورند. به‌همين دليل تصميم گرفته‌ام تا اطلاع ثانوني با هيچ نشريه‌اي مصاحبه نكنم و هر مصاحبه‌اي كه تا شروع ليگ‌برتر از من چاپ شود، كذب و خيالي است. من بعضي از خبرنگاران را مي‌شناسم كه نسبت به كار خود تعهد دارند و احساس مسئوليت مي‌كنند، اما عده‌اي هم هستند كه كار آنها نشر اخبار كذب و دروغ است و كل نشريات ورزشي را زير سوال برده‌اند. مي‌دانم كه به‌عنوان كاپيتان تيم بايد جوابگوي سوالات خبرنگاران باشم تا مردم از طريق آنها از وضعيت باشگاه باخبر شوند، اما در حال حاضر ترجيح مي‌دهم سكوت كنم.»

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

علوي خرید این فصل پرسپولیس: در اوج آمادگي هستيم

محمد علوی:خوشبختانه مسئولان تيم اين فصل در جذب بازيكنان بسيار هوشمندانه عمل كرده‌اند. هواداران مطمئن باشند در اين فصل پرسپوليس قدرتمندي را خواهند ديد.
    او در حالي‌كه خيلي‌ها معتقدند پرسپوليس شرايط تمريني منظم و خوبي را پشت‌سر نمي‌گذارد، در اين باره مي‌گويد: «تمرينات بسيار خوبي را پشت‌سر گذاشته‌ايم و بازيكنان در اوج آمادگي هستند. البته با لغو اردوي اسپانيا به‌اجبار در تهران اردو زديم، ولي با تعاملات صورت گرفته، مسئولان مي‌خواهند اردويي را در دوبي برگزار كنند كه در آن تيم به هماهنگي كامل خود برسد.» هافبك‌دفاعي جديد پرسپوليس در ادامه و با بيان اين موضوع كه حضور در اين تيم مي‌تواند سكوي پرتاب او باشد، مي‌گويد: «حضور در پرسپوليس آرزوي هر بازيكني است. من از گذشته پرسپوليس را دوست داشتم و براي بازي در اين تيم لحظه‌شماري مي‌كردم. مطمئن باشيد من در پرسپوليس به تمام آرزوهاي ورزشي‌ام خواهم رسيد.» هافبك سابق تيم ملي در انتها به عدم دعوتش از سوي دايي پرداخته و اضافه مي‌كند: «در پرسپوليس بيشتر در چشم هستم و حضورم در اين تيم كارم را براي رسيدن به تيم ملي راحت‌تر مي‌كند.»

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

قطبی و دومین سال سخت پیش رو:گروه‌هايي كه مي‌خواهند او شكست بخورد!

پربیراه نيست اگر بگويم «جو» براي افشين قطبي بسيار سنگين است. شايد فكر كنيد كه فصل گذشته اين موضوع براي سرمربي پرسپوليس شديدتر بوده، اما واقعيت اين است كه اگر فصل گذشته تعداد مخالفان و كساني كه طالب زمين خوردن قطبي بودند، به تعداد معدودي ختم مي‌شد، امروز شرايط كاملا تغيير كرده است. حالا كه قطبي مخالفي درون تيمي كه در آن كار مي‌كند، ندارد، اما نگاهي به محيط بزرگ پيرامونش بيانگر اين است كه حداقل چند گروه چشم به شكست او دارند.
    اگر از انتقادات به حق عده ای از روزي كه او با حسين هدايتي توافق كرد دو سال ديگر سرمربي پرسپوليس بماند، در رابطه با قرارداد عجیب و ترکمنچای گونه قطبی - که به وی حتی حق می دهد در چنین فاصله قریبی با شروع لیگ با رفتار غریبش همچنان بر سر تمرینات تیم قهرمان که قرار است در سه جبهه بجنگد حاضر نباشد- بگذریم ،عده ای هستند که کاملا به دلایل شخصی چشم دیدن موفقیت قطبی را ندارند.
    در این بین قطبي تجربه حضوري يك‌ساله در ايران دارد و همين مي‌تواند تا حدودي درك و هضم وضعيت حال‌حاضر را برايش آسانتر كند، اما همانطور كه گفته شد، تعداد دوستداران شكست او به طرز چشمگيري افزايش يافته است. در اين رابطه اگر بخواهيم برخوردهاي منطقي، بدبينانه و حاشيه‌اي را كنار بگذاريم، باز هم راه‌هايي وجود دارد كه دشواري راه و كار افشين قطبي را مشخص كند، اما چه كساني دوست ندارند قطبي موفقيت تازه‌اي را با پرسپوليس به‌دست آورد؟
    دسته اول را مي‌توان آنهايي قلمداد كرد كه موفقيت قطبي موقعيت آنها را به خطر مي‌اندازد. اين موقعيت مي‌تواند يك جايگاه مادي يا محبوبيت باشد. بي‌شك اگر قطبي امسال هم پرسپوليس را به مقام قهرماني (آسيا، ليگ‌برتر، جام حذفي يا هر سه جام) برساند، محبوبيت او در فوتبال ايران بيش از پيش تقويت مي‌شود. همچنين اين فرضيه اثبات مي‌شود كه او يك مربي بسيار خوب است كه در دومين سال حضورش در ايران به چنين موفقيت‌هايي رسيده است.
    دسته دوم آن دسته از پيشگوهايي هستند كه همواره دوست دارند پيش‌بيني‌شان درست از آب درآيد و در اين راه ممكن است دست به هر كاري بزنند. حالا از شانس قطبي، امسال تعداد پيشگوهايي كه شكست او را پيش‌بيني كرده‌اند، بسيار زياد شده است.
    ...اما گروه سوم احتمالا به آن تفكر سنتي و بسته‌اي مربوط مي‌شود كه از زمان حضور كساني مثل قطبي، دنيزلي، آري‌هان، برانكو، بلاژويچ و حتي احمد طوسي به‌نوعي احساس خطر مي‌كنند.پيروزي امثال قطبي قطعا بار ديگر طرفدار، كارشناس و هر عضو ديگر جامعه فوتبال را به اين نتيجه خواهد رساند كه به‌راحتي مي‌توان به تفكرات محدود و قديمي علامت خروجي را نشان داد.اين همه انرژي منفي هيچ‌گاه فصل گذشته به قطبي هجوم نياورده بود، ولي در ليگ هشتم او با چنين حجمي از علائقي كه شكست او را مي‌خواهند روبه‌رو خواهد شد. البته ضرب‌المثلي هست كه مي‌گويد: «شيرين‌ترين پيروزي، از سخت‌ترين راه به‌دست مي‌آيد.

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

کارنامه قهرمانان لیگ برتر پس از قهرمانی ؛ پرسپولیس بهترین کارنامه را دارد

خبرگزاري پرسپوليس : تیم پرسپولیس در هفتمین دوره لیگ برتر به قهرمانی رسید و بعد از 6 سال این عنوان را تکرار کرد و از این نظر پرافتخارترین تیم لیگ برتر میباشد.
    سرخپوشان تهرانی با کسب 9 عنوان قهرمانی، پرافتخارترین تیم تاریخ لیگ محسوب میشوند. در دورههای گذشته، تیمهای قهرمان لیگ برتر در فصل بعد با افت شدیدی مواجه شدهاند و از این نظر تیم پرسپولیس کمترین افت را در این رقابتها داشته است.
    سرخپوشان تهرانی که در اولین دوره لیگ برتر قهرمان شدهاند در دومین دوره این رقابتها نیز به مقام سومی دست یافتند، در حالی که سایر مدافعان عنوان قهرمانی نزول قابل توجهی داشتهاند.

با هم نگاهی داریم به کارنامه قهرمانان لیگ برتر و نتایج آنان در فصل بعد از قهرمانی؛
    ردیف

سال
    قهرمان
    مقام مدافع عنوان قهرمانی در سال بعد
    1
    1380
    پرسپولیس
    سوم
    2
    1381
    سپاهان
    ششم
    3
    1382
    پاس
    ششم
    4
    1383
    فولاد خوزستان
    هشتم
    5
    1384
    استقلال
    چهارم
    6
    1385
    سایپا
    یازدهم
    7
    1386
    پرسپولیس
    اول مطمئن باش.
    اول میشه چرا علامت سوال

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مامانی:قلبا دوست دارم به پرسپولیس برگردم

خبرگزاری پرسپولیس : هافبک تیم پرسپولیس تهران در خصوص آخرین وضعیت خود گفت: متاسفانه در شرایطی که یک سال دیگر با باشگاه قرارداد دارم هیچ کس برای باز گرداندن من به تیم پا پیش نگذاشته است.
    محمد رضا مامانی در گفتگو یی در مورد اینکه شاید با بازگشت قطبی دیگر جایی در پرسپولیس نداشته باشد اظهار داشت: در آن مقطع زمانی هم مانند آلان من هیچ مشکلی با قطبی نداشتم چراکه پرسپولیس را خانه خودم می دانم و امیدوارم اگر قطبی با من مشکل دارد صراحتا اعلام کند تا وضعیتم برای فصل آتی مشخص شود.
    وی تصریح کرد: اگر مسئولان باشگاه پرسپولیس دیگر نیازی به حضورم در این تیم ندارند بهتر است با یک تماس من را از این سردرگمی بیرون بیاورند و طبق قانون تمام حقم را پرداخت کنند.
    وی گفت: برخلاف برخی صحبت ها با وجودی که هنوز خودم را متعلق به باشگاه پرسپولیس می دانم هیچ مذاکره ای با باشگاه های دیگر انجام نداده ام .
    وی خاطرنشان کرد : با وجودی که هم اکنون کاپیتان دوم پرسپولیس محسوب می شوم قلبا دوست دارم به پرسپولیس برگردم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

"محسن خليلي" هشت‌ ماه نمي‌تواند بازي ‌كند

خبرگزاري پرسپوليس : پزشك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: محسن خليلي تا هشت‌ماه ديگر نمي‌تواند، شرايط بازي را پيدا كند.
    دكتر فريد زرينه در گفت‌وگويي، پيرامون مصدوميت محسن خليلي، اظهار كرد: پاره شدن رباط صليبي، لزوما به مرور اتفاق نمي‌افتد و اين مصدوميت مي‌تواند به طور ناگهاني هم رخ دهد. تا جايي كه مي‌دانم، شروع آسيب‌ديدگي خليلي از ناحيه رباط صليبي، در ديدار تيم ملي مقابل سوريه آغاز و پيشرفت 30 درصدي داشته است؛ اما به گفته خودش توجه لازم را نسبت به اين موضوع نداشته كه در نهايت براثر برخوردي كه در اردوي تيم ملي در اسپانيا با يكي از بازيكنان داشته، دچار پاره‌گي رباط صليبي پايش به طور كامل مي‌شود.
    وي افزود: خليلي پس از 28 ارديبهشت‌ماه كه از كادر پرسپوليس جدا شد، هيچ مصدوميتي نداشته و من مي‌توانم اين مساله را با دليل و مدرك، ثابت كنم. مصدوميت خليلي در جريان حضورش در تيم ملي بوده كه معتقدم اشتباه او عدم اطلاع‌رساني و كم‌توجهي به اين آسيب‌ديدگي 30 درصدي پس از بازي مقابل تيم سوريه بوده است. زرينه در پيش‌بيني خود از زمان بازگشت خليلي به تركيب تيم پرسپوليس،گفت: اينكه گفته مي‌شود خليلي تا شش‌ماه ديگر نمي‌تواند در تركيب تيم بازي كند، تنها اظهارنظر پزشكان و جراحان است؛ شايد مصدوميت خليلي پس از شش‌ماه به پايان برسد، اما او پس از اين مدت تنها مي‌تواند در تمرينات شركت كند و به هيچ وجه شرايط حضور در يك مسابقه را حداقل تا هشت‌ماه آينده نخواهد داشت.
    وي افزود: بازيكني كه در تمرينات گروهي حاضر مي‌شود، از حفاظت همه‌جانبه ساير بازيكنان برخوردار مي‌شود تا مجددا دچار آسيب‌ديدگي نشده و هرچه سريعتر بهبود يابد؛ همچنين او مي‌تواند مدتي تمرين كند، مدتي بايستد و هر زمان بخواهد تمريناتش را پايان دهد اما اين وضعيت در جريان يك بازي رسمي و سنگين وجود نخواهد داشت، لذا فكر مي‌كنم خليلي هرچقدر هم شرايط بهبودي را سريع طي كند، باز هم تا اسفندماه جاري شرايط بازي را پيدا نمي‌كند.
    زرينه همچنين درباره آخرين وضعيت مهدي واعظي، نيز تصريح كرد: مصدوميت واعظي به پايان رسيده و او فقط تا سه روز ديگر به طور اختصاصي زيرنظر من، كار مي‌كند؛ به طور طبيعي او پس از اين چند روز به تمرينات گروهي تيم ملحق خواهد شد.
    وي افزود: از نظر من واعظي در مدت زمان باقي مانده تا پيش از مسابقات ليگ، نمي‌تواند آمادگي لازم را براي حضور در مسابقات پيدا كند؛ زيرا يك گلر، حداقل به دو هفته زمان براي انجام تمرينات سنگين و مدام نياز دارد تا به حداقل آمادگي براي حضور در تركيب اصلي تيم برسد. در مجموع اين مربيان تيم هستند كه درباره انتخاب گلر اصلي تيم در هر مسابقه تصميم‌ مي‌گيرند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •