تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 473 از 524 اولاول ... 373423463469470471472473474475476477483523 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,721 به 4,730 از 5234

نام تاپيک: ▓ Microsoft Excel سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

آخر فروم باز aaaammmm87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

پيش فرض

سلام
    توی سلول A1 تاریخ 1393/07/10 ذخیره شده حالا میخوام سه ماه رو با سلول A1 جمع بزنم و در سلول دیگری بریزم ،چطوری این کارو بکنم ؟
    A1=1393/07/10
    A1+ ماه 3
    B1=1393/10/10

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

یه کپی از همون شیت کنارش تهیه کن و بعد از همون paste value استفاده کن و اضافات رو هم میتونی پاک کنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    توی سلول A1 تاریخ 1393/07/10 ذخیره شده حالا میخوام سه ماه رو با سلول A1 جمع بزنم و در سلول دیگری بریزم ،چطوری این کارو بکنم ؟
    A1=1393/07/10
    A1+ ماه 3
    B1=1393/10/10
    شما بهتره از ADD-In تاریخ شمسی استفاده کنید
    قابلیت های زیادی داره تفاضل دو تاریخ اضافه کردن عدد به تاریخ و ....
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by bache shi_a; 05-01-2015 at 10:41.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

چگونه میتوانیم در اکسل 2010 اعداد را به حروف تبدیل کنیم مثلا 123 را به یکصد و بیست و سه تبدیل کنیم

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

چگونه میتوانیم در اکسل 2010 اعداد را به حروف تبدیل کنیم مثلا 123 را به یکصد و بیست و سه تبدیل کنیم
    در صورت وجود Add-Inی که بتونه این کار رو بکنه خبری ندارم ولی خود اون کار رو میشه با برنامه نویسی انجام داد، ما پروژه ی مشابهی داشتیم ولی به زبان Java تو دانشگاه. کدهاش همچین کم هم نبود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام تو پست قبلی فایلی را که پیوست کردم این کار را میکنه برای اینکار از تابع زیر استفاده کنید ( برای مثال عدد تو سل A1 هست )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام و خسته نباشید.من یه مشکل برام پیش اومده ممنون میشم کمکم کنید

من یه پروژه اکسل دارم درست میکنم که با استفاده از توابع اکسل هس واسه رشته حسابدای

شیت بندیو همه مواردو انجام دادم الان یه مشکل دارم.برنامه رو با اکسل 2010 ساختم اما روی اکسل 2013 میخام اجراش کنم و تحویل بدم.حالا توابع رو که وارد میکنم توی کادرش واس جداکنده از ; استفاده میکردم اما توی 2013 این سیمبول نیست.
    یعنی هست اما با 2010 فرق داره و کلا برعکس هست.رو نقطه پایین و کاما بصورت 6 انگلیسی بالا.......وییندوزم 8.1 هست.یه بار از اول ویندوزو نصب کردم وبعد آفیس 13......اونموقع جواب داد اما همین ک درایورها رو نصب کردم دوباره همینجوری شده
    امیدوارم که منظورمو رسونده باشم و بتونین راهنمایی کنین.

الانم روی ی سیستم دیگه با افیس 2010 میخام کارکنم.توی اکسل قسمت view اون تیک قسمت ruler رو میخام بردارم اما خودش تیک خورده و غیرفعال شده.کمرنگه...این مشکلو چطوری حل کنم؟

و یکی دیگه اینکه شیت هارو نشون نمیده اصلا.فقط یه دونه شیت رو نمایش میده.مشکل از چیه ؟
    Last edited by amirpak901701; 10-01-2015 at 09:44.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

منظور شما فکر کنم جدا کننده های آرگومان های توابع باشه . این بستگی به تنظیمات ویندوزتون داره شما تو قسمت کنترل پنل جایی که زبان را و اعداد را تنظیم میکنید ( الان دسترسی به محل دقیقش را ندارم ) ( تو بعضی سیستم ها , هست و بعضی سیستم های دیگه ; )
    سوال دوم را متوجه نشدم
    سوال سوم : منظورتون اینکه موقع باز کردن اکسل خام فقط یه شیت نشون میده؟
    اگه اینجوریه مشکلی نیست تو آفیس 2013 کلا یه شیت به صورت دیفالت هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با سلام تو پست قبلی فایلی را که پیوست کردم این کار را میکنه برای اینکار از تابع زیر استفاده کنید ( برای مثال عدد تو سل A1 هست )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با سلام
    من این فایلی که برای داونلود گذاشته بودین، داونلود کردم و استفاده نمودم. می خواستم ببینم خاصیت این فایل چه خصوصیتی دارد؟ چون من تو اکسل خودم ، فایل جدید این توابع رو نمیاره؟
    به طور خلاصه چکار کنم این توابع تو اکسل من بصورت پیش فرض باشد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام
    من این فایلی که برای داونلود گذاشته بودین، داونلود کردم و استفاده نمودم. می خواستم ببینم خاصیت این فایل چه خصوصیتی دارد؟ چون من تو اکسل خودم ، فایل جدید این توابع رو نمیاره؟
    به طور خلاصه چکار کنم این توابع تو اکسل من بصورت پیش فرض باشد؟
    توسط کد نویسی ( vba) این کار صورت پذیرفته شما برای هر فایلی که بخواید این توابع را شامل بشه ابتدا Alt+F11 را بزنید و وارد محیط vba بشید بعد طبق عکس مواردی که با فلش نارنجی رنگ مشخص شده را با درگ کردن به فایل خودتون که از قبل باز کدید درگ کنید ( در اینجا Book 1 فایل مورد نظر ماست ) بعد با فرمت xlsm یا 2003 سیو کنید

11. این کاربر از bache shi_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •