سلام
توی سلول A1 تاریخ 1393/07/10 ذخیره شده حالا میخوام سه ماه رو با سلول A1 جمع بزنم و در سلول دیگری بریزم ،چطوری این کارو بکنم ؟
A1=1393/07/10
A1+ ماه 3
B1=1393/10/10
سلام
توی سلول A1 تاریخ 1393/07/10 ذخیره شده حالا میخوام سه ماه رو با سلول A1 جمع بزنم و در سلول دیگری بریزم ،چطوری این کارو بکنم ؟
A1=1393/07/10
A1+ ماه 3
B1=1393/10/10
یه کپی از همون شیت کنارش تهیه کن و بعد از همون paste value استفاده کن و اضافات رو هم میتونی پاک کنی
شما بهتره از ADD-In تاریخ شمسی استفاده کنید
قابلیت های زیادی داره تفاضل دو تاریخ اضافه کردن عدد به تاریخ و ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by bache shi_a; 05-01-2015 at 10:41.
چگونه میتوانیم در اکسل 2010 اعداد را به حروف تبدیل کنیم مثلا 123 را به یکصد و بیست و سه تبدیل کنیم
در صورت وجود Add-Inی که بتونه این کار رو بکنه خبری ندارم ولی خود اون کار رو میشه با برنامه نویسی انجام داد، ما پروژه ی مشابهی داشتیم ولی به زبان Java تو دانشگاه. کدهاش همچین کم هم نبود.![]()
با سلام تو پست قبلی فایلی را که پیوست کردم این کار را میکنه برای اینکار از تابع زیر استفاده کنید ( برای مثال عدد تو سل A1 هست )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام و خسته نباشید.من یه مشکل برام پیش اومده ممنون میشم کمکم کنید
من یه پروژه اکسل دارم درست میکنم که با استفاده از توابع اکسل هس واسه رشته حسابدای
شیت بندیو همه مواردو انجام دادم الان یه مشکل دارم.برنامه رو با اکسل 2010 ساختم اما روی اکسل 2013 میخام اجراش کنم و تحویل بدم.حالا توابع رو که وارد میکنم توی کادرش واس جداکنده از ; استفاده میکردم اما توی 2013 این سیمبول نیست.
یعنی هست اما با 2010 فرق داره و کلا برعکس هست.رو نقطه پایین و کاما بصورت 6 انگلیسی بالا.......وییندوزم 8.1 هست.یه بار از اول ویندوزو نصب کردم وبعد آفیس 13......اونموقع جواب داد اما همین ک درایورها رو نصب کردم دوباره همینجوری شده
امیدوارم که منظورمو رسونده باشم و بتونین راهنمایی کنین.
الانم روی ی سیستم دیگه با افیس 2010 میخام کارکنم.توی اکسل قسمت view اون تیک قسمت ruler رو میخام بردارم اما خودش تیک خورده و غیرفعال شده.کمرنگه...این مشکلو چطوری حل کنم؟
و یکی دیگه اینکه شیت هارو نشون نمیده اصلا.فقط یه دونه شیت رو نمایش میده.مشکل از چیه ؟
Last edited by amirpak901701; 10-01-2015 at 09:44.
منظور شما فکر کنم جدا کننده های آرگومان های توابع باشه . این بستگی به تنظیمات ویندوزتون داره شما تو قسمت کنترل پنل جایی که زبان را و اعداد را تنظیم میکنید ( الان دسترسی به محل دقیقش را ندارم ) ( تو بعضی سیستم ها , هست و بعضی سیستم های دیگه ; )
سوال دوم را متوجه نشدم
سوال سوم : منظورتون اینکه موقع باز کردن اکسل خام فقط یه شیت نشون میده؟
اگه اینجوریه مشکلی نیست تو آفیس 2013 کلا یه شیت به صورت دیفالت هست
با سلام
من این فایلی که برای داونلود گذاشته بودین، داونلود کردم و استفاده نمودم. می خواستم ببینم خاصیت این فایل چه خصوصیتی دارد؟ چون من تو اکسل خودم ، فایل جدید این توابع رو نمیاره؟
به طور خلاصه چکار کنم این توابع تو اکسل من بصورت پیش فرض باشد؟
توسط کد نویسی ( vba) این کار صورت پذیرفته شما برای هر فایلی که بخواید این توابع را شامل بشه ابتدا Alt+F11 را بزنید و وارد محیط vba بشید بعد طبق عکس مواردی که با فلش نارنجی رنگ مشخص شده را با درگ کردن به فایل خودتون که از قبل باز کدید درگ کنید ( در اینجا Book 1 فایل مورد نظر ماست ) بعد با فرمت xlsm یا 2003 سیو کنید
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)