به خدا 64 خیلیییییی خوبه! من محدود میشم سرعت میره رو 16کیلوبایت! سرویس 8مگ... فک کن باید 8 مگ تقسیم بر چند بشه برسه به 16کیلوبایت! انگار قتل کردیم دانلود می کنیم!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
به خدا 64 خیلیییییی خوبه! من محدود میشم سرعت میره رو 16کیلوبایت! سرویس 8مگ... فک کن باید 8 مگ تقسیم بر چند بشه برسه به 16کیلوبایت! انگار قتل کردیم دانلود می کنیم!
پس با اینحال سرویسهای 1024 و 2048 برای دانلود بهترن چون این محدودیت شامل اونا نمی شه؟
چون این مورد برای سویسهای ستاره داره که از 4096 به بالاست.
Last edited by aliano; 08-08-2014 at 00:16.
من با این وضعم پیگیره کارامم الان،جای شما بودم که حمله می کردم دفتر مرکزیشون همرو قتل عام می کردم....
شما که خودت به همه راه های شکایتو یاد میدی، چرا این قضیه رو دنبال نمی کنی؟!!!
خیر دوست عزیز از اون سرویس 128کیلو گرفته تا 8مگ خلاصه همه سرویسها شاتل کاربر در ساعات رایگان بشدت محدود می کنه این اوخر هم که این محدودیت افزایش هم پیدا کرده...
جالبه تو این لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (که مربوط به اول شدن شاتله) که تو سایت خود شاتل هم هست،تو بخش نظراتش قشنگ معلومه خودشون اومدن نظر دادن و هر کی از شاتل بد میگه منفیاش زیاد میشه
دوستان لطفا برید تو این لینک و درباره ی دزد بودن این شرکت نظر بدید...
من الان از اول مرداد 11 گیگ دانلود رایگان داشتم الان نمی دونم دانلود بکنم یا نه؟می گن تا 15 تا در ماه مشکلی نیست؟سرویس 1 مگ.
Last edited by aliano; 08-08-2014 at 00:33.
یک بنده خدایی که دستش به جایی بند بود میگفت تمام شرکتا کم کم شبانشون بر می دارن مخابرات که شروع کرده تو خیلی شهر ها نا محدود و شبانه رو برداشته پارس هم که حسابی داره محدود می کنه اینم از شاتل
بعید نیست اینطوری بشه
بله بعید که نیست ولی مخابرات داره تو استان تهران نامحدود خودشو میده 15% هم ارزون ترش کرده 2مگ نامحدود بود 74ت کردش 66تومن
خوش به حالتون ما قمی ها که یک ادم نفهم شده مسول مخابراتمون خون مردم کرده تو شیشه یعنی هرچی تخلیه میکنن مردم هر چی اعتراض اصلا هیچی به هیچی یعنی اگه یک الاغ تو مخابرات قم بود بهتر بود نه تنها نا محدود نداره شبانه ها رو همه روی 30kb بسته هیچ کدوم از طرح های مخابرات رو مثل طرح ماه رمضون هم اجرا نمی کنه یعنی احمق به تمام معنا
اره فقط پایتخت اینجوریه پایتخته دیگه
مازندران کل نامحدوداشو برداشته
تازه محدوداشم با سرعت اسمی(واقعی)میده
مثلا من 128 5 گیگ در ماه میگیرم با سرعت 16
مخابرات دیگه داره رو مخ راه میره![]()
هم اکنون 83 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 83 مهمان)