اگه برای یک دقیقه هم سرعتتون روی 16 هست،همین الان شکایت کنید و من احتمال میدم حتی بتونید خسارت هم بگیرید.
اگه فکر می کنید شاتل بار دیگه با محدود کردن،سرعتتونر ا به 16 میرسونه حتما دانلود کنید تا محدود بشید و بعدش راخت خسارت بگیرید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اگه برای یک دقیقه هم سرعتتون روی 16 هست،همین الان شکایت کنید و من احتمال میدم حتی بتونید خسارت هم بگیرید.
اگه فکر می کنید شاتل بار دیگه با محدود کردن،سرعتتونر ا به 16 میرسونه حتما دانلود کنید تا محدود بشید و بعدش راخت خسارت بگیرید
ببخشید میشه بفرمایید کدوم ISP به درد دانلود میخوره؟
هیچ کدومشون خوب نیست ولی بازم بین این دزدا حداقل برا من نوسان سرعت نداره.قطعیش نزدیک به صفره.
فقط می تونم بگم درود بر شرف این دزد بی شرف
نقل قل از سایت شاتل:
سرعت این سرویسها در شب که در ساعات مصرفی رایگان برای مشتریان و بر اساس شرایط استفاده از خطوط پر سرعت دادهها اعمال خواهد شد، با توجه به ضریب اشتراک گذاری یک به هشت، در نظر گرفته شده است
-------------
ECO 8192 سرعت دریافت از 1024 تا 3072کیلو بیت بر ثانیه
-----
سیاست شاتل بر این است که کیفیت و ضریب به اشتراک گذاری سرویس کاربران به مراتب بهتر از الزامات قانونی(ضریب اشتراک یک به هشت موضوع مصوبه جلسه ۱۵۲کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات)و چارچوب قرارداد با آنان باشد. تجربه چندین ساله ی شاتل نیز موید این واقعیت است که تقریبا تمامی کاربران از این ویژگی برخوردار می شوند.اما چنانچه برای سرویس های نامحدود یا در ساعات مصرف رایگان، کاربری به صورت پیوسته با ابزارهای به اشتراک گذاری فایل، به مصرف بی رویه تا جای ادامه دهد که کاربران دیگر را تحت فشار قرار دهد یا در شبکه یا در مهندسی ترافیک اختلال ایجاد کند، با هدف حفظ کیفیت برای همه کاربران دیگر، به صورت خودکار و تدریجی ضریب به اشتراک گذاری و کیفیت سرویس وی مطابق قرارداد خواهد شد و تا مدت زمانی نمی توانند از این ویژگی فراتر از قرارداد بهره مند شوند.
------------------------
جاهایی که بولد کردم نشون می ده که حداقل باید طبق مصوبه 152 سرویس رو به صورت یک به هشت بدن که برای 8 مگ می شه 1مگ
دقت کنید نوشته : الزامات قانونی
Last edited by aha0001; 07-08-2014 at 16:47.
اه گندشو در اوردن معلوم نیست چه غلطی میکنن !همش قطعو وصل میشه. تازه جدیدا کندی رو هم بهش اضافه کنید !
از مرکزمونم نیست چون خط دیگمون که مخابراته مشکلی نداره !
قم رو من در جریان نیستم ولی مخابرات استان تهران داره 2مگ نامحدود هم میده شما 500گیگ هم دانلود کنی در ماه نه محدودت می کنه نه چیزی! همون سرعت استاندارد سرویس رو میده
از این حرفها زیاد میزنه شاتل...
وقتی زیر سرویس ور داشته زده تا 5گیگ دانلود در ماه رو تضمین می کنه یعنی چی؟! یعنی شما اگر 5رو رد کردی سرعتت روی 1هم بیاد به ما ربطی نداره چون ما گفتیم دیگه!
بله همین کار هم کردم من
ولی چون دوستان خواستند بدونند داستان محدود سازی شاتل رو گفتم برای دوستانی که در جریان نیستند![]()
5گیگ چیه دادااا !!!!!!
واسه 8 مگ زده 2 گیگ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
واقعا؟!!!
مخابرات اینجا کلا تعطیله سرعت 2 مگش روی 350 میچرخه . قطعی و نوسان سرعتم خوراکشه
آره استان تهران ارائه میدن
ماهی هم66هست 2مگ نامحدود.شما به نظر من برو سایت 195 شکایت کن بگو چرا استان تهران مخابرات داره نامحدو میده قم اصلاً نداره
البته اگر طرح نامحدود وجود داشته قبلاً در مخابرات قم الان دیگه وجود نداره هیچین طرحی شما می تونی شکایت کنی از مخابرات
هم اکنون 85 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 85 مهمان)