تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4723 از 4751 اولاول ... 372342234623467347134719472047214722472347244725472647274733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 47,221 به 47,230 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز enimonte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ببین باید بین netstat با b- فاصله بدی و همچنین بین b- و f- و بین f- با 5 و همچنین اگه 5 رو بدون فاصله با f- بزنی،راهنمای کلی میاد؛ شاید space نمیزنی این پیامو میده؛اگه بازم همون پیامو داد،شرمنده دیگه نمی دونم واسه چیه!
    در مورد محدود شدن:
    عجیبه اصلا شما مصرفه آنچنانی نداشتی که محدودت کردن!!

اما با توجه به این بند در قرارداد:
    چنانچه برای سرویس های نامحدود یا در ساعات مصرف رایگان، کاربری به صورت پیوسته با ابزارهای به اشتراک گذاری فایل، به مصرف بی رویه تا جایی ادامه دهد که کاربران دیگر را تحت فشار قرار دهد یا در شبکه یا در مهندسی ترافیک اختلال ایجاد کند، با هدف حفظ کیفیت برای همه کاربران دیگر، به صورت خودکار و تدریجی ضریب به اشتراک گذاری و کیفیت سرویس وی مطابق قرارداد خواهد شد و تا مدت زمانی نمی توانند از این ویژگی فراتر از قرارداد بهره مند شوند.
    با توجه به این جمله که سرعتت مطابق قرارداد میشه،به نظرم باید 100 الی 200 بشه.مثلا منی که 4مگ دارم،پایین صفحش نوشته که در ساعات رایگان ،سرعت میشه 150 تا 200،اگه زیاد دانلود کنم باید مطابق قرارداد یعنی 150 تا 200 بشه، که الان شده واسه من چون اولا 500 بود... ولی برای 2مگ رو هیچ جایی تو قرارداد ننوشته که چند باید بشه؛پس به نظرم شما تو سایت 195 ازشون شکایت کن چون تو این قضیه دست تو بازه و طبق قانون هیچ جایی چنین چیزی نگفته حتی تو قرارداد شاتل ؛ در حالی که سرعتت رو مطابق قرارداد سرعت 128 کردن که 16 هست!!!!!!
    فاصله ها را رعایت میکنم ولی این پیام را میده.چند روز دیگه صبر میکنم درست نشد شکایت میکنم و از شاتل میرم.من که دارم هر 4-5 روز 5 گیگ اکانت میخرم میرم پول بیشتر میدم ولی از جایی سرویس میگیرم که این مسخره بازیها را نداشته باشه.تازه سرعتم شده .30 کیلوبایت.
    اکانت های رفع محدودیت را هم امتحان کردم ولی سرعتم فرقی نکرد.

2. این کاربر از enimonte بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با اجرای عملیات کابل برگردان ارتباط دیتای مشترکین اینترنت پرسرعت شرکت شاتل در محدوده مرکز مخابرات پیام نور با پیش شماره های 4440 الی 4449، 4460 الی 4462 به مدت 72 ساعت دچار اختلال می شود.

تاریخ خبر:
    14 مرداد, 1393 - 17:48

4. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MW_ARDEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ShIrAz CiTY

پيش فرض

دوستان پینگتون برای ادرس های داخلی چند هست ؟ ماله من فک میکنم خیلی بالا باشه .... به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از MW_ARDEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دلیلش اینه که یه مشت دزد ریختن یه جا به اسم شاتل تا به شیوه مدرن از ملت دزدی و کلاهبرداری کنند.....

8. این کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان پینگتون برای ادرس های داخلی چند هست ؟ ماله من فک میکنم خیلی بالا باشه .... به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این چند روزه روی سرویس دهنده های مختلف مشکل پینگ مشهود بوده می تونه از زیرساخت کشور باشه
    چون همه باهاش درگیر هستند چند روزه از جمله خود من

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدی صفایی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ماکه شاتل رو با این **کاریاش ول کردیم

بدبخت گدا گشنه
    حیف پارس آنلاین نیست
    من که رفتم پارس آنلاین بگیرم
    شایدم های وب و شایدم...
    شاتل خیلی خسیس بازی در میاره بدبختای گشنه
    منم بعد از 5 ماه دیگه عطای شاشتل مشهد رو به لقاش بخشیدم ملعون به سرورهای داخل هم رحم نمیکنه و همگی رو محدود میکنه خدا پدر پارس آنلاین رو بیامرزه
    ما که فعلا داریم با اینترانت آسیاتک از دنیای مفته اینترنت لذت میبریم تا ببینیم این یکی کی اوضاعش بی ریخت میشه

11. 3 کاربر از مهدی صفایی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سرعت سرویس 4مگم با 13 گیگ دانلود به سرعت 60 محدود شده و شکایت کردم ازشون و مطمئن باشید پدرشونو درمیارم و حق همتونو ازشون میگیرم.
    طبق سایتشون و قراردادشون شکایت کردم و اگر درست نکنند این موردشونو،منم راه هایی دارم که از اون طریق مجبور میشن این سیاست کم فروشیشون رو بردارن. مخصوصا منی که پول دادم و 4 مگ گرفتم و سرعتم طبق قراردادشون نباید این باشه. اگه سرعت 512 داشتم،اون وقت طبق قرار دادشون درست بود که سرعتم رو بکنن 60 کیلوبایت؛در حالی که من 4 مگ دارم.
    مطمئن باشید این کارشونو درست میکنم و دستم به جاهایی بند هست که مجبور بشن این سیاست رو بردارن....
    آخه به کی میخوایی شکایت کنی ؟عزیزم طبق قانون خود تنظیم مقررات که زیر نظر دولت سرعت قانونی 4 مگ همین 60 kB هست
    این سرعت قانونیش هست و به گفته خودشون بیشتر از این لطف او isp هست
    برو قانونش توی همین 195 هست
    عزیزم اینجا ایرانه همین جمله بس هست برای توجیه همه این مشکلات
    بفرما اینم قانونش

2- نرخ اشتراك و نحوه محاسبه سرعت چگونه است؟
    براساس مصوبه شماره 181 كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات ضريب اشتراك حداكثر 8 تصويب شده است به عنوان مثال براي سرعت128kb/sچنانچه سرعت دانلود را در سيستم خود مورد محاسبه قرار دهيم با توجه به اينكه سرعت دانلود بر اساس بايت نشان داده مي­شود ابتدا براي تبديل بيت به بايت 128 را به 8 تقسيم كرده و با در نظر گرفتن ضريب اشتراك 8 حداقل سرعت دانلود
    2kB/sو حداكثر 16kB/sرا خواهيم داشت و اگر سرعت دانلود كمتر از حداقل مقدار ديده شود نشان دهنده كندي سرعت و تخلف سرويس دهنده خواهد بود.

یعنی سرعت 128 باید
    2kB و کمتر از این تخلفه با این حساب 4 مگ همین 60kB میشه
    مشکل اصلی از خود دولت نه جایی دیگه این وزیر جدیدم حرف مفت میزنه که می خواد اینترنت درست بکنه اگه مرد این قانون ها رو درست بکنه اگه مرد بیاد انحصار زیر ساخت رو برداره یعنی اگه دولت بخواد تو 1 هفته میشه اینترنت ایران درست کرد
    همین هفته ریس زیر ساخت مصاحبه کرد و در جواب علت گرونی اینترنت گفت باید هزینه کابل کشی (اینترنت ملی ) یک جورایی در بیاد یعنی دارن با پول خودمون ما رو محدود میکنن
    Last edited by khoodet; 06-08-2014 at 06:29.

13. 3 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شاتل پکیده از صبحی صد بار قطعو وصل میشد الانمسرعت افتضاحه به بدبختی باز کردم این صفحه رو :(

*آرت1*

اگه نباشه جاش خالی می مونه mercurial7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

شاتل پکیده از صبحی صد بار قطعو وصل میشد الانمسرعت افتضاحه به بدبختی باز کردم این صفحه رو :(

*آرت1*
    من هم همین مشکل رو دارم!!!!!! چی شده آخه؟

16. این کاربر از mercurial7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من هم همین مشکل رو دارم!!!!!! چی شده آخه؟
    پارس هم اینطوره دو ساعت طول میکشه تا سایت خارجی رو وا کنه اما سایتای داخلی رو سریع وا میکنه

18. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 67 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 67 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •