سرعت سرویس 4مگم با 13 گیگ دانلود به سرعت 60 محدود شده و شکایت کردم ازشون و مطمئن باشید پدرشونو درمیارم و حق همتونو ازشون میگیرم.
طبق سایتشون و قراردادشون شکایت کردم و اگر درست نکنند این موردشونو،منم راه هایی دارم که از اون طریق مجبور میشن این سیاست کم فروشیشون رو بردارن. مخصوصا منی که پول دادم و 4 مگ گرفتم و سرعتم طبق قراردادشون نباید این باشه. اگه سرعت 512 داشتم،اون وقت طبق قرار دادشون درست بود که سرعتم رو بکنن 60 کیلوبایت؛در حالی که من 4 مگ دارم.
مطمئن باشید این کارشونو درست میکنم و دستم به جاهایی بند هست که مجبور بشن این سیاست رو بردارن....
آخه به کی میخوایی شکایت کنی ؟عزیزم طبق قانون خود تنظیم مقررات که زیر نظر دولت سرعت قانونی 4 مگ همین 60 kB هست
این سرعت قانونیش هست و به گفته خودشون بیشتر از این لطف او isp هست
برو قانونش توی همین 195 هست
عزیزم اینجا ایرانه همین جمله بس هست برای توجیه همه این مشکلات
بفرما اینم قانونش
2- نرخ اشتراك و نحوه محاسبه سرعت چگونه است؟
براساس مصوبه شماره 181 كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات ضريب اشتراك حداكثر 8 تصويب شده است به عنوان مثال براي سرعت128kb/sچنانچه سرعت دانلود را در سيستم خود مورد محاسبه قرار دهيم با توجه به اينكه سرعت دانلود بر اساس بايت نشان داده ميشود ابتدا براي تبديل بيت به بايت 128 را به 8 تقسيم كرده و با در نظر گرفتن ضريب اشتراك 8 حداقل سرعت دانلود 2kB/sو حداكثر 16kB/sرا خواهيم داشت و اگر سرعت دانلود كمتر از حداقل مقدار ديده شود نشان دهنده كندي سرعت و تخلف سرويس دهنده خواهد بود.
یعنی سرعت 128 باید 2kB و کمتر از این تخلفه با این حساب 4 مگ همین 60kB میشه
مشکل اصلی از خود دولت نه جایی دیگه این وزیر جدیدم حرف مفت میزنه که می خواد اینترنت درست بکنه اگه مرد این قانون ها رو درست بکنه اگه مرد بیاد انحصار زیر ساخت رو برداره یعنی اگه دولت بخواد تو 1 هفته میشه اینترنت ایران درست کرد
همین هفته ریس زیر ساخت مصاحبه کرد و در جواب علت گرونی اینترنت گفت باید هزینه کابل کشی (اینترنت ملی ) یک جورایی در بیاد یعنی دارن با پول خودمون ما رو محدود میکنن