تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4722 از 4751 اولاول ... 372242224622467247124718471947204721472247234724472547264732 ... آخرآخر
نمايش نتايج 47,211 به 47,220 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان
    این snr margin قسمته downstream با تغییر ip از سوی شاتل همش بالا پایین میشه!!! با اینکه همیشه مودمم روشنه ولی فرداش می بینم ip خود به خود عوض شده و snr margin قسمته downstream پایین اومده( از 30 میشه 20 یا بعضی موقع ها 17) که بعد مجبور میشم چند بار مودم رو خاموش روشن کنم که ip عوض شه، و بعدش snr margin درست میشه و میره بالا!!! قبلا اصلا چنین مشکلی نداشتم؛1 هفتس این جوری شده....
    علت چیه به نظرتون؟ مشکل از خط منه یا مشکل از طرفه شاتله؟
    در ضمن ip های من تازگیا همش تو اصفهانه!!!!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان
    این snr margin قسمته downstream با تغییر ip از سوی شاتل همش بالا پایین میشه!!! با اینکه همیشه مودمم روشنه ولی فرداش می بینم ip خود به خود عوض شده و snr margin قسمته downstream پایین اومده( از 30 میشه 20 یا بعضی موقع ها 17) که بعد مجبور میشم چند بار مودم رو خاموش روشن کنم که ip عوض شه، و بعدش snr margin درست میشه و میره بالا!!! قبلا اصلا چنین مشکلی نداشتم؛1 هفتس این جوری شده....
    علت چیه به نظرتون؟ مشکل از خط منه یا مشکل از طرفه شاتله؟
    در ضمن ip های من تازگیا همش تو اصفهانه!!!!!!!!
    نکته اول snr به ip بستگی نداره. ولی عکس قضیه درسته.توضیح اینکه وقتی به دلایلی سیگنال خط (snr) پایین میاد و به آستانه حداقل میرسه اینترنت شما یه بار قطع و وصل میشه و این باعث میشه ip شما تغییر کنه.
    تو سایت شاتل می تونی صحت این موضوع رو ببینی.
    تا حالا شده یه مودم دیگه بزاری رو خط؟
    مرکزتو بگو ببینیم کس دیگه ای تو مرکز تو هست اینجا که همین مشکل رو داشته باشه؟

3. این کاربر از Majid.iran.peace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نکته اول snr به ip بستگی نداره. ولی عکس قضیه درسته.توضیح اینکه وقتی به دلایلی سیگنال خط (snr) پایین میاد و به آستانه حداقل میرسه اینترنت شما یه بار قطع و وصل میشه و این باعث میشه ip شما تغییر کنه.
    تو سایت شاتل می تونی صحت این موضوع رو ببینی.
    تا حالا شده یه مودم دیگه بزاری رو خط؟
    مرکزتو بگو ببینیم کس دیگه ای تو مرکز تو هست اینجا که همین مشکل رو داشته باشه؟
    نه تا حالا مودمه دیگه یی نذاشتم...
    این مشکل تقریبا حدود 1 هفتس ایجاد شده!
    مرکز شهید باهنر هستم...

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرعت سرویس 4مگم با 13 گیگ دانلود به سرعت 60 محدود شده و شکایت کردم ازشون و مطمئن باشید پدرشونو درمیارم و حق همتونو ازشون میگیرم.
    طبق سایتشون و قراردادشون شکایت کردم و اگر درست نکنند این موردشونو،منم راه هایی دارم که از اون طریق مجبور میشن این سیاست کم فروشیشون رو بردارن. مخصوصا منی که پول دادم و 4 مگ گرفتم و سرعتم طبق قراردادشون نباید این باشه. اگه سرعت 512 داشتم،اون وقت طبق قرار دادشون درست بود که سرعتم رو بکنن 60 کیلوبایت؛در حالی که من 4 مگ دارم.
    مطمئن باشید این کارشونو درست میکنم و دستم به جاهایی بند هست که مجبور بشن این سیاست رو بردارن....

6. 2 کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

ممنون میشم یه کمک کنید دوستان اصفهانی که شاتل دارن میخواستم یه تست از شاتل بزارن از 4.2.2.4 و speedtest و اینا یکی از دوستانم میخواد از اصفهان شاتل بگیره برا بازی انلاین و XBOX LIVE
    اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza R"ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سرعت سرویس 4مگم با 13 گیگ دانلود به سرعت 60 محدود شده و شکایت کردم ازشون و مطمئن باشید پدرشونو درمیارم و حق همتونو ازشون میگیرم.
    طبق سایتشون و قراردادشون شکایت کردم و اگر درست نکنند این موردشونو،منم راه هایی دارم که از اون طریق مجبور میشن این سیاست کم فروشیشون رو بردارن. مخصوصا منی که پول دادم و 4 مگ گرفتم و سرعتم طبق قراردادشون نباید این باشه. اگه سرعت 512 داشتم،اون وقت طبق قرار دادشون درست بود که سرعتم رو بکنن 60 کیلوبایت؛در حالی که من 4 مگ دارم.
    مطمئن باشید این کارشونو درست میکنم و دستم به جاهایی بند هست که مجبور بشن این سیاست رو بردارن....
    خدا از دهنت بشنوه.

9. این کاربر از Reza R"ch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا اگه این شکایتا عملی نشه و طی روز های آینده پیگیری صورت نگیره و سرعتو درست نکنن،یه متنی آماده می کنم و اینجا میذارم تا همه ی کسایی که سرعتشون محدود شده و مشکل دارن، زیر اون متنو امضا کنن و بعد به صورت شکایت از شاتل ،تقدیم وزیر محترم ارتباطات میشه و با امضای مستقیم وزیر مربوطه ،بنده با متن شکواییه به دفتر مرکزی شاتل میرم و ملزمشون می کنم این نرم افزار ضد قانونی و کلاهبرداری تحت عنوان مصرف منصفانه رو بردارن...
    امروز بعد اینکه ازشون شکایت کردم،یه زنه زنگ زده و به خیالش داره منو خر می کنه،میگه شما سرعتت 4096 کیلوبیته و این سرعت شما شیر نشده و فقط شما استفاده میکنید که باید برای تقسیم کیلوبیت به کیلوبایت، سرعتتون تقسیم بر 8 بشه و سرعت دانلودتون 500 باشه، بعدش میگه این 500 کیلو بایت سرعته شیر نشده شما هست و اگر مصرف زیاد بکنید سرعتتون ساعت شبانه طبق ضریب اشتراک 1به8 میشه و سرعت 500 شما باید تقسیم بر 8 شه و 64 میشه سرعتتون!!!!!!!
    خودتون راحت می فهمید چه مزخرفی داره این شاتلیه میگه... در صورتی که طبق قانون خود شاتل و طبق قراردادی که ما مشترکا امضا میکنیم،گفته شده سرعته 4 مگ با احتساب ضریب اشتراک 1به8 باید با سرعت 1536 یعنی 200 کیلوبایت دانلود کنه و همین طور سرعت 6مگ و 8 مگ و... که گفته شده و هیچ جای قراردادی که ما امضا می کنیم چنین چیزی که سرعت میشه 60 کیلوبایت (یا کمتر که مشترکایی داشتیم که سرعتشون شده 16 کیلو)، اشاره نشده و اینا عملا دارن کلاهبرداری می کنن....
    جالبه اگه بخوایم طبق استدلال مزخرف و احمقانه این شاتلی قضاوت کنیم،سرعته کسی که سرویس 128 گرفته باید 2 کیلوبایت بشه که عملا یعنی اینترنت نداره اون شخص؛یا سرعته کسیو که 8مگ گرفته و سرعتش رو 16 کیلو محدود شده رو چه جوری می خوان استدلال کنن!!!!!!

11. این کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

دادا تا آخرش برو
    یه کاری کن که به دست و پات بیفتن

13. 2 کاربر از clonj12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

ماکه شاتل رو با این **کاریاش ول کردیم

بدبخت گدا گشنه
    حیف پارس آنلاین نیست
    من که رفتم پارس آنلاین بگیرم
    شایدم های وب و شایدم...
    شاتل خیلی خسیس بازی در میاره بدبختای گشنه

15. 3 کاربر از clonj12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من یکماه پیش سه بار در سایت تنظیم مقررات از شاتل شکایت کردم دو بار هم از 195 بهم زنگ زدن گفت پیگیری میکنیم چندبار هم پشتیبانی شاتل زنگ زد اما مشکل را برطرف نکرد به خدا حوصله و وقتش را نداشتم وگرنه تو دادگستری از شاتل به جرم کلاهبرداری شکایت میکردم اون مدیرعامل حرومزاده اش را میکشیدم دادگاه

17. 2 کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 106 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 106 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •