اسم شهرش چیه؟ angel pine? اگه اونه که باید بری یه شاهد رو واسه پلیسها بکشی و از جسدش عکس بگیری.
اسم شهرش چیه؟ angel pine? اگه اونه که باید بری یه شاهد رو واسه پلیسها بکشی و از جسدش عکس بگیری.
من هر كاري مي كنم بازم مرحله ي black project اجرا نميشه
من رو اون مرحله موندم که با اسموک رو موتور سوار میشی و باید 4 نفر بالای قطارو بکشی. اون قدر دنبال قطار میرم تابه مرز شهر میرسه.
دوستان من امروز اومدم پس از سالها این بازی ور نصب کردم 5 تا سی دی بود نصب کردم دایرکت اکس هم نصب کردم ستاپ رو هم انجام دادم کرکم کپی کردم ولی وقتی میرم رو پلی میگه سی دی رو بذار توش تا اجرا بشه منم هر 5 تا سی دی رو گذاشتم ولی باز
همین طوری شد !!! مشکل چیه ؟ اخه قبلا نصبش کرده بودم !!
راستی اگه کرک هم در درایو سی و هم در اون فولدری که بازی رو نصب کرده باشم کپی کردما!!
نه دوست عزیز من تا حالا سه بار یازیو تموم کردم الانم هیچ سیوی ندارم تنها سیوی که میخوام سیوی که برای اولین بارکارل وارده شهر 2 اسمش یادم رفت( شهری که توش گواهینامه رانندگی میگیره)میشه.
از اولین ماموریت تو اون شهر.
متوجه نشدي غزيز
ببين مرحله ها رو من رد ميكم
ولي ميگم مثلا ميرم جلوي يه دختر بوق ميزنم يه سوال ازم ميپرسه ولي توي پلي استيشن 2 نميدونم بايد چه دكمه اي رو بزنم تا قبول كنم
چيكار كنم ؟؟
دوستان من امروز اومدم پس از سالها این بازی ور نصب کردم 5 تا سی دی بود نصب کردم دایرکت اکس هم نصب کردم ستاپ رو هم انجام دادم کرکم کپی کردم ولی وقتی میرم رو پلی میگه سی دی رو بذار توش تا اجرا بشه منم هر 5 تا سی دی رو گذاشتم ولی باز
همین طوری شد !!! مشکل چیه ؟ اخه قبلا نصبش کرده بودم !!
راستی اگه کرک هم در درایو سی و هم در اون فولدری که بازی رو نصب کرده باشم کپی کردما!!مطمئنّی کرک کپی شده ؟ مثلاً اشباهی به جای اون yes to all و yes بخوای yes رو بزنی اشتباهی دستت بخوره رو no !!!اقا یکی به من بدبخت کمک کنه !!
اگه مطمئنّی که جای درستی کپی کردی و کرک کپی شده ؛
مطمئنّی کرک سالمه ؟
نگاه کنید من یه کرک رو در اون فولدری که بازی رو نصب کردم ریختم
بعد وقتی بازی رو نصب کردم رفتم واسه setup مسیر ستاپ رو درایو سی راکستارگیم زدم !!!
بعد کرک رو هم در اون فولدر نصب بازی کپی کردم هم در درایو سی !!
منم همینجا مونده بودم.
رمز کپسول پرواز رو بزن (اول سوار موتور شو بعد بیا پایین و رمز رو بزن) بعد با اون کپسول برو بالی قطار همشونو بکش بعدش برو سموک رو وردار ببر خونش .
من اینطوری ردش کردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)