سلام
من هم همین سرویس رو گرفتم ۱ مگ نامحدود ۴۹۰ هزارتومن ۶ ماهه
ماهی ۸۰ تومن میشه حدودا... تو این وضع اینترنت کشور مجبور شدم با این قیمت این سرویس رو بگیرم
![]()
سلام
من هم همین سرویس رو گرفتم ۱ مگ نامحدود ۴۹۰ هزارتومن ۶ ماهه
ماهی ۸۰ تومن میشه حدودا... تو این وضع اینترنت کشور مجبور شدم با این قیمت این سرویس رو بگیرم
![]()
Last edited by abbas_p; 16-06-2017 at 01:11.
دقیقا منم همین مشکل رو دارم، چند روزیه پینگ به شدت خراب شده و از حدود 100 الی 110 با 4.2.2.4 و 8.8.8.8 ، رسیده به 200
فکر کنم مشکل همگانیه و از زیرساخت باشه
فرق سرویس گیم و پروفایل گیم چیه ؟ یکی نیستن مگه ؟
من همین چند روز پیش زنگ زدم برام فعال کردن
احتمالا منظورشون سرویس کاهش پینگ بوده
تنها چیزی که پارس انلاین ارائه میده پروفایل گیم هست که پینگ داخلی رو کاهش میده و پینگ خارج از کشور هم متناسب با پینگ داخلی میاد پایین.
پینگ رفته بالا... اینجوری باشه میام بیرون
یه سرویس گیم هم روی پنل هست. من قبلا تست کردم رو سرویس معمولی هیچوقت ip نگرفتم که پینگش کمتر از 130 باشه خیلی هم تست کردم . اما بعدش سرویس گیم گرفتم ip های پینگ 80 دیگه میگیره.
من مشکلی نداشتم این چند روز از لحاظ پینگ اما روزی 4-5 بار پیام میدن که اختلال به وجود اومده و سرعت 20 کیلوبایت میشه بعضی ساعت ها.
نه یکی نیستش طبق گفته خودشون ؛ روی سرویس های معمولی تضمینی واسه پینگ ندارن ؛ اما میدونم پینگ سرویس های گیمشون هم دقیقا همینه
فقط میخوان منو سر بدونن و سرکیسه کنن برای همین از دوستان پرسیدم یکی که سرویس گیم داره لطفا جواب بده.
سلام به همه . واسه دانلود شبانه بعد ساعت 2 باید مودکو خاموش روشن کنم ؟!
بله دقیقا مشکل از خود پارس آنلاینه بعد از اون مشکلی که واسه شبکشون پیش اومد بطور کلی پینگ ها خراب شده
من پینگ بازی دو ساله دارم با 100 تا 102 وصل میشم دو روزم یک سره وصل باشم بازم همون بود پینگ وقتی هم ip جدید میگرفتم حداکثر با دو سه بار قطع و وصل مودم دوباره به همین پینگ میرسیدم.
اما الان کلا همه پینگ ها بشدت بالا رفته یه عالمه از ip ها دارن پینگ 200 یا 250 میدن ! 50 مرتبه بیشتر قطع و وصل میکنم مودم رو تا یک ip درست و درمون بگیرم که پینگش پایین باشه اونم حداقل حداقلش شده 115 تا 118 و جالبیش اینجاست که وسطش یک خط در میون پینگ 150 میده خخخخ
یا اگه ثابت بمونه نهایش یک ساعت این پینگ 115 رو دارم بعدش میشه 200 و باز دوباره واسه گرفتن پینگ پایین روز از نو ؛ روزی از نو
اینجوری نمیشه ،
من ده بار با پشتیبانی تماس گرفتم با کمال پرویی میگن شبکه مشکلی نداره و اوکی هست و تضمین ما پینگ 300 و 350 هست .
مشکل حل شده اگه واسه شما حل نشده مشکل خودته !!!
تجربه به من میگه وقتی پشتیبانی چیزی رو گردن نمیگیره بجای کل کل کردن و هدر دادن وقتم ، isp عوض کنم .
همیشه این راه جواب داده isp جدید رو قبل از رفتن تست میگیرم و با خاطر جمعی و راحتی نقل مکان میکنم ؛
اصلا ارزش نداره آدم اعصاب خودش رو با یک شبکه داغون و مشکل دار خورد کنه ، وقت خودشم تلف کنه و به حرف چهارتا آدم بیشعور تو پشتیبانی گوش کنه که یا تقصیر رو میندازن گردن زیرساخت و یا اینکه بکلی مشکل پیش اومده رو منکر میشن.
سلام دوست خوبم. منم مجبور بودم با توجه به حجم مصرفی ماهیانه ی خانواده م همین سرویس رو بگیرم. واقعا زیاده ولی نسبت به تمام نامحدودا یا حجمای ماهی بالای 30 گیگ بهترین گزینه همین بود. خداکنه در عمل هم مثل روی کاغذ راضی کننده باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)