یه هدفون میخوام تو گوشی نباشه اخه میگن تو گوشی ضرر داره ازین مدلا اگه میشه معرفی کنید تا 100 تومن همه نوع موسیقی هم گوش میدم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه هدفون میخوام تو گوشی نباشه اخه میگن تو گوشی ضرر داره ازین مدلا اگه میشه معرفی کنید تا 100 تومن همه نوع موسیقی هم گوش میدم
دوست عزیز
نمایندگی سنهایزر سایت دارند با نام "نامدارن" می تونید اونجا آدرس و شماره تماس رو بدست بیارید.
برای شناسایی اصلی و تقلبی می تونید اینجا رو نگاه کنید البته نیازی به توضیح ندیدم اما اگه کاملآ گویا نیست بگید تا تجربه خودم رو به اشتراک بزارم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمرسی
واقعآ متشکرم از این همه استعداد و خلاقیتی که به خرج دادید
امیدوارم بیشتر از گذشته شاهد فعالیت شما باشم
می تونید مدلهای فول سایزی مثل:
1. Audio Tecgnica M30
2. AKG K99
3. Audio Technica M20
را انتخاب کنید که بسیار بهتر و حرفه ای تر از استایل مورد نظر شما هستند چون استایل مورد نظر شما در این رده قیمت، مدل با کیفیت به سختی قابل تهیه هست البته اگه توی بازار ما وجود داشته باشه
در آخر میشه بفرمایید مدلهای توگوشی چه معایبی دارند که شما از انتخابشون منصرف شدید؟
شما هم موفق باشید.
من قبلا یه کریتیو اروونا دی جی داشتم 100 تومن هم خریدم البته خیلی وقت پیش زیاد به دلم ننشست بعد رفتم ep830 گرفتم بد نبود ولی میگن این تو گوشیا ضرر داره مخصوصا تو دراز مدت رو شنوایی تاثیر میذاره بخاطره همینه میخوام از این مدلا بگیرم به نظر شما چی بخرم که راضیم کنه؟با تشکر
دوست عزیز راحت نبودن با یک مدل خاص هدفون دلیل منطقی برای رد یا تایید مدلهای دیگه با همون استایل نمیتونه باشه
به هر حال اگر باز بتونید مدل دیگه ای رو تست کنید تا مطمئن بشید که ایا مشکل از همون 830 توی گوش شما بوده و یا کلآ با این استایل مشکل دارید خیلی بهتر خواهد و بعدآ می تونید این هزینه رو برای مدل جدید خرج کنید نه هدر بدید و استفاده هم نکنید.
در آخر منظورم با تست این نیست که یک مدل خوب و با کیفیت تر از 830 خودتون تست کنید منظورم اینه که حداقل یک مدل با همین استایل رو برای چند روزی توی گوشتون نصب کنید و ببینید که می تونید با این استایل راحت باشید یا خیر.
شما هم موف باشید.
نظرتون درباره خصوصیات صوتی HiFiMAN HE-6 چیه؟
البته فکر میکنم برای کسی مناسب تر باشه که نیاز به یک هدفون مکمل HD800 داشته باشه و بیشتر استفاده اون برای سبکهای Gothic باشه که سوای از مید خوبی که این هدفون داره بیس نسبتآ قوی تری نسبت به HD800 نیازه
هر چند Soundstage این هدفون در مقابل HD800 خیلی کمتره اما از رقیب همکلاس خودش که LCD2 باشه بسیار بهتره هم بازتر هم دقیق تر ولی متاسفانه به طور دقیق نمیتونم نظر درستی درباره LCD3 توی این مورد بدم چون محصول تازه تولید هست
به هر حال قیمتش حدود 1200 دلاره قیمت خوبی هم داره و یک آمپ بسیار قوی نیاز داره که قیمتش حدود 1000 دلاره
منتظر نظرات شما هم هستم
شما هم موفق باشید.
نظرتون در مورد این چیه تا 150 ؟
به نظرتون بهترین مدل earphone که تا 25 تومن پیدا میشه چی هست؟ ( با samsung u5 می خوام استفاده کنم )
تفاوت مدل های in ear مثل ep630 با مدل هایی مثل ep550 که روی گوش قرار می گیره در کیفیتشون چقدره؟ ( آخه می ترسم in ear ها گوشمو اذیت کنن ... )
سلام امروز ایرفون سنهایزر مدل OMX180 که سفارش داده بودم رسید.
زیاد وارد نیستم که بتونم review بزارم ولی اگه دوستان سوالی دربارش دارن بپرسن جواب بدم.البته اینم بگم که از تفکیک صداش و بلندی صداش راضی هستم.چون بعضی هدفون ها رو که تا حالا امتحان کردم با وجود اینکه کیفیت دارن ولی صداشون به اندازه کافی بلند نمیشه! خود من مبیشتر اوقات اهنگهارو با صدای بلند گوش میکنم. از نظر اصل بودن هم گارانتی نامداران پشت جعبه اش هست. اگه معیارهای دیگه ای هم واسه فهمیدن اصل بودنش هست لطفا بگین.
اینم عکسی که ازش گرفتم:
Last edited by kamivh1; 18-11-2011 at 01:03.
سلام به دوستان قدیمی و اساتید
من دنبال یک هدفون هستم که دارای این ویژگی باشه :
1- فول سایز باشه
2- صدای فان داشته باشه ( مثلا سری های dj )
3- هدفونش محکم و به نوعی نشکن باشه ( ترجیحا آلمینیومی به جای پلاستیک )
4- سیمش قابل تعویض باشه و یک طرفه ( 2 طرفه چون زیاد حرکت میکنم پشت pc راحت نیستم)
5- باس پر قدرت و عمیق داشته باشه
6- صدای دقیق و صاف داشته باشه و با بلندی مناسب
7- صداهای mid , high و ... مناسب باشه و فرکانسی محو نشه در هنگام پخش ( مثلا نویز کنسلینگ نداشته باشه )
8- به هیچ عنوان نیاز به آمپلی فایر نداشته باشه یعنی حتی با mp3 پلیر هم قابل استفاده باشه ( زیر 32 اهم باشه )
9- راحت باشه
10 - قیمت بالای 400 دلار نره
من چند سوال داشتم :
1- فروشگاه بسیار معتبری تو کانادا پیدا کردم که همه جنس هاش رو برای مدت 2 روز 30 درصد تخفیف داده و الان dr dre pro رو میتونم با پول پست و مالیات و همه چی 350 دلار بخرم( کاملا اصل هست ) و هفته دیگه دستم باشه ( کسی رو دارم برام بیاره ) آیا خریدش با توجه به این قیمت درست هست ؟ و خصوصیات گفته شده رو داره؟
2- مدل های زیادی وجود دارن مثل اینها:
- Ultrasone DJ1Pro
- Shure SRH-840
- Audio Technica M-50
- Shure SRJ750DJ
- AKG K181DJ
- Monster Beats pro
- Audio Technica ESW-9
- Sennheiser HD25-1 II
- Beyerdynamic T50p
10- Denon-AH-D1100
11- Denon-AH-D2000
12- Sennheiser-HD-280 pro
13- Sennheiser HD 380 Pro
حالا بنظرتون بهترین انتخاب کدومه ؟ البته این مدل هارو دیگه باید به قیمت اصلش بخرم و تخفیف 30 درصدی نداره که به این هم توجه کنید
ممنون از کمک همتون دوستان
Last edited by dooste.man83; 17-11-2011 at 19:38.
تو رو جون من هر دفعه سوال میخوی بپرسی حتما این قسمت رو باید تکرار کنی !!1- فروشگاه بسیار معتبری تو کانادا پیدا کردم که همه جنس هاش رو برای مدت 2 روز 30 درصد تخفیف داده و الان dr dre pro رو میتونم با پول پست و مالیات و همه چی 350 دلار بخرم( کاملا اصل هست ) و هفته دیگه دستم باشه ( کسی رو دارم برام بیاره ) آیا خریدش با توجه به این قیمت درست هست ؟
فکر کردم تا بحال Denon-AH-D2000 رو خریدی و استفاده کردی و...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)