الان تنها مشکل اینه که سیگنال آپلودت کمی ضعیفه... دلیلشم تابلووه، اون ریت آپلودی هست که برات تنظیم کردن... آخه چرا 900کیلو آپ، 1مگ داون؟
احتمال زیاد مشکل قطعی همین باشه، باید زنگ بزنی MDF که شماره اش 150 باشه بشون بگی مشکلت چیه شاید درستش کنن، البته اول پشتیبانی باید زنگ بزنی، درست نکردن، بعدش خودت باید دست به کار بشی...
اتفاقا قطعی به گیت وی ربطی نداره، من تو این مدت که داشتم، هیچ وقت نبوده که مثلا یه گیت وی خاص خیلی قطع و وصل بشه.
چیزی که تو عکس واضحه اینه که اینا پهنای باند آپلود رو حتی بیشتر از توان خطتت بستن، چون آپ استریم با حداکثر توانایی خط یکی شده... برای من دانلود 6مگ و آپلود 600کیلو هست، مشکلی ندارم.... اگر خطتت رو روی مثلا 2مگ داون به 500کیلو آپ ببندن، وضعیت خیلی بهتر میشه.
پ.ن:
داداش بیت ارورهای آپ استریمت رو تماشا کن
پ.ن2:
به کسی که پورتت رو بسته بگو: "خنگول، توی ADSL یکی از حروف به معنای نامتقارن هست... یعنی پهنای آپلود نباید نزدیک به دانلود باشه، ضرتی رفتی این پهنای باند رو بستی برام؟؟"
الان خودم چک کردم دیدم که سیگنال آپ روی 30 و سیگنال داون روی 10 هست، قبلا که خطم روی 2 مگ سیگنال داون روی 19 بود، هر چی بیشتر بشه قدرت سیگنال کمتر میشه و قطعی بیشتر...