منظرتون آزمون کاردانی پیوسته هستش
منظرتون آزمون کاردانی پیوسته هستش
شما چون خيلى رتبت خيلى بيشتر از آخرين رتبه قبوليه توى تكميل ظرفيت هم قبول نميشى
در ضمن اون جمله مسخره رو از توى امضات حذف كن اون تيكه ى گاز زده شده اپل ميرزه به كل اندرويد
Last edited by Ashkking; 05-09-2011 at 18:07. دليل: غيرتى شدن
بسته به علاقتون داره من باشم علوم آزمایشگاه رو انتخاب میکنم به خاطر اینکه کارش بیمارستانیه نسبتا بازار کار خوبی داره ولی ممکنه کسی شیمی علاقه داشته باشه اونوقت شرایط فرق داره
---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------
اگه زده قبول یعنی شما همین مهر میرین ثبت نام میکنین و انتخاب واحدتون میمونه برای بهمن (البته اگه جزو ذخیره باشین)
بچه ها از سال 89 سیستم ذخیره تغییر کرده. کسایی که حتی یه نفر با آخرین قبولی فاصله دارن از پارسال جزو ذخیره حساب نمیشن. عوضش چند برابر ظرفیت قبولی اعلام میشه و اغلب اونایی که قبول شدن حتی توی ذخیره هم میرن ثبت نام میکنن. از من میشنوین زیاد منتظر ذخیره نباشین مگه اینکه توی کارنامه یا برای شما زده باشه قبول یا قبولی در ذخیره
من در انتخاب سومم قبول شدم برق مخابرات تبریز تو اولویت اولم که مکانیک بود 26 تا رتبه کم اوردم میتونم به مکانیک برم؟ چه طور؟؟
سلام من رتبم زياد خوب نشد نرم افزار اوردم برم يا 91 كنكور بدم
کسی از دوستان اطلاع داره برای ثبت نام ازاد چی لازمه؟
با سپاس
شاهکار مرکز آزمون انتخاب دومم رو ببینید:
واسه تکمیل ظرفیت شانسی هست؟
به سایت دانشگاهها سر بزنید.برخی هاشون مینویسند ...
---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------
اگر رتبه خیلی نزدیک به اخرین نفر قبولی دارید بله...
من انتخاب اولم مهندسی کامپیوتر پرند بوده
رتبم با آخرین فرد قبول شده 30 تا فاصله داره
الان احتمال داره من به هر طریقی بتونم برم دانشگاه پرند
البته انتخاب خود دانشگاهو قبول شدم که تو شاهرود بود
اگه ممکنه راجع به این یه توضیحی بدید
تکمیل ظرفیت کی میاد؟تو تکمیل ظرفیت امکان قبولیه من تو مکانیک تهران هست؟ تراز 6464
تراز اخرین نفری که مکانیک تهران قبول شده چنده؟
یکی هم مارو دریابه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)