من رکورد همتونو زدم170 با بار تراکتور رفتم.ولی بعد از تقریبا 1 دقیقه170 رفتن ترسیدم بزنم ماشینم خراب شه سرعت رو اوردم 150 البـتـه بگم با عشق زندگیم اسکانیـا
من رکورد همتونو زدم170 با بار تراکتور رفتم.ولی بعد از تقریبا 1 دقیقه170 رفتن ترسیدم بزنم ماشینم خراب شه سرعت رو اوردم 150 البـتـه بگم با عشق زندگیم اسکانیـا
سلام.من تا level 12 رفتم و ماشین جدیدم گرفتم ولی هنوز محدودیت سرعت 90 داره.تا اخر بازی همین جوره؟نمیشه کاریش کرد؟
دوست من شما باید مد غیر فعال کردن محدودیت سرعت را دانلود کنی
بفرما مد محدودیت سرعت 120 کیلومتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکر. اینو تو پوشه mod در document کپی کردم ولی بازم نشد.ورزن من 130 هست.هیچ مدی هم تا الان نریختم.کار دیگه ای نباید بکنم؟
عجیبه وقتی اینو تو سیوی که هنوز به 130 اپدیت نکرده بودم کپی میکنم کار میکنه
Last edited by Aftermach; 11-02-2013 at 22:36.
در ورژن 1.3.1 یا 1.3 شما وقتی مودی میریزی باید فعالش کنی
طریقه فعال کردن مود:
اول بازی وقتی میخوای پروفایلت رو انتخاب کنی نوشته ادیت،اون رو میزنی و یه پنجره دیگه باز میشه،سمت راست اسم مودها رو نوشته،یا گذاشتن تیکشون فعال میشن
ادیتورهای عزیز هیچ راهی برای زیمودلر پیدا نکردین؟
من رفتم یه هارد 80 گرفتم و وین جدید نصب کردم و برنامه رو اجرا کردم ولی در کمال ناباوری همون سریال قبلی رو داد
فکر کنم سریال رو از سی پی یو و چیپستهای مادربرد میگیرن
چطوری ماشین شما ۱۷۰تا با بار میره؟
مال من خودشو بکشه ۱۵۰ میره
only Skania & iveco
Last edited by nois3; 12-02-2013 at 11:56.
تشکر. اینو تو پوشه mod در document کپی کردم ولی بازم نشد.ورزن من 130 هست.هیچ مدی هم تا الان نریختم.کار دیگه ای نباید بکنم؟
عجیبه وقتی اینو تو سیوی که هنوز به 130 اپدیت نکرده بودم کپی میکنم کار میکنه
مُد Realistic Physics version 1.7 مخصوص ورژن 1.3.0 بازی هست و خوب کار می کنه ولی به جز لیمیت سرعت چندتا چیز دیگه رو هم تغییر می ده البته زیاد مشخص نیست
مدهای قدیمی تو این ورژنِ بازی یه سری ایراد برای من درست کردند من جمله وقتی دنده عقب میومدم بعد ترمز می گرفتم که به جلو حرکت کنم، اثر نداشت و همینجوری به عقب میومد
با انجین 1500 میره ... البته اسکانیا و ولووچطوری ماشین شما ۱۷۰تا با بار میره؟
مال من خودشو بکشه ۱۵۰ میره
only Skania & avico
من با ولوو 180 تا هم رفته ام
البته تو ین عکس 176 تا سرعت کامیون هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم انجین ۱۵۰۰ میخوام![]()
منم انجین ۱۵۰۰ میخوام
منم از همین جا گرفتم ... یادم نمیاد چه صفحه ای بود ! دورو بر 170 !
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)