تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 472 از 555 اولاول ... 372422462468469470471472473474475476482522 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,711 به 4,720 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

بچه ها اگه به طور مداوم از wifi این گوشی استفاده کنم احتمال ضعیف شدنش هست؟
    منظورم این که اگه روزی تا 200 مگابایت دانلود کنم مشکلی از نظر سخت افزاری پیش نمیاد؟
    من به طور مداوم روزانه از گوشي به عنوان wifi hotspot استفاده مي كنم.
    نه مشكلي براي گوشي ايجاد نمي كنه... چون هم ازقطعات با كيفيت استفاده شده هم اينكه براي استفاده كردن ساخته شده نه استفاده نكردن... اين وسواس بي جاست چون ما هرگز نمي تونيم از تمام عمر قطعات يك وسيله ي الكترونيكي استفاده كنيم چون عمرشون ممكنه به صد ها هزار ساعت برسه

2. 4 کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

نگاه کن، شما باید اول تصمیم بگیری که چه نوع رامی می خوای؟ رام رسمی باشه؟ کاستوم رام با بیس رسمی باشه؟ یا که برپایه Cyanogen باشه؟

اگر رام رسمی بخوای که باید اون رو دانلود کنی بعد با ادین بریزیش. برای بقیه رام ها هم باید بری توی سایتشون یا xda دانلود کنی. هر رامی بغییر از رام رسمی رو باید از طریق ریکاوری بریزیش.

به نظر شما دوست عزیز کدومش خوبه من فقط میخوام مصرف باطریم یکم بهتر بشه؟؟؟؟؟؟؟؟ این رام که میگی دانلود کنم از کجا؟؟؟؟؟؟؟؟

برنامه ذخیره انرژی گوشی چقدر کمک میکنه؟؟ چیز خاصی درباره فعال کردنش هست؟؟؟؟
    Last edited by rezashokohi; 21-01-2012 at 20:28.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گودر

پيش فرض

به نظر شما دوست عزیز کدومش خوبه من فقط میخوام مصرف باطریم یکم بهتر بشه؟؟؟؟؟؟؟؟ این رام که میگی دانلود کنم از کجا؟؟؟؟؟؟؟؟

برنامه ذخیره انرژی گوشی چقدر کمک میکنه؟؟ چیز خاصی درباره فعال کردنش هست؟؟؟؟
    سلام

نگاه کنید، چیزی که از رام برای مصرف باتری مهم تر هست، کرنلی هست که استفاده می کنید. کرنلی مثل Siyah اصلا مناسب شما نیست. چون این کرنل روی پرفرمنس و حاکثر استفاده کار می کنهو نه میزان نگهداشتن باتری. ولی کرنل هایی مثل speedmod و black extreme کرنل های مناسبی هستن.

من خودم از رام MIUI + Siyah استفاده می کنم. چون اصلا برام مصرف باتری مهم نیست. من می خوام نهایت لذت رو از گوشیم ببرم. یعنی بهترین کیفیت نمایش، زیباترین رام و عدم وجود لگ در کارهایی مثل بازی. ولی برای شما که باتری مهم تر هست، من این چندتا رام رو که خودم ازشون راضی بودم معرفی می کنم و دلایلی که از اونها به MIUI کوچ کردم رو هم می گم.

اولین رام که خود رام استوک ای هست که سامسونگ داده بیرون که آخرین رام خاورمیانه اش که مخصوص ایران هست با نام I9100OJPKJ1 هست که آندروید نسخه 2.3.5 هست. تنها دلیلی که از این رام رفتم، ظاهر touchwiz اون به همرا نداشتن قابلیت تم و خیلی چیزهای دیگه مثل بک آپ گیر اختصاصی بود.

دومین رام رام Cyanogenmod 7.1 stable هست که این رام برپایه رام اصلی نیست و کلا دنیایی متفاوت داره و برپایه آندروید 2.3.7. از این رام هم بخاطر اینکه لانچرش اصلا به دلم ننشت رفتم.

سومین رام هم که بهترینش برای من بود و هست رام MIUI هست برپایه آندروید نسخه 2.3.7. رامی با زیبایی خیره کننده، با قابلیت تم داشتن و همچنین داشتن یه عالم تم های متفاوت و از همه ی اونها مهمتر app بک آپ گیر اختصاصی که از همه چیز حتی Appهات می تونی بک آپ بگیری. بدون نصب یه نرم افزار اضافی. البته سه تا رام دیگه هم برپایه MIUI هست به نام های Galnet MIUI، Oxygen و WajkIUI. که توی اینها WajkIUI از همه بهتر بود.

همچنین رامهایی مثل Touch X-POWER، Checkrom، Illusion xT، Criskelo و خیلی دیگه از رامها که برپایه رام استوک سامسونگ هست هم موجوده. شما یه سرچی تو گوگل بزن برای هرکدومش. اسکرین شات ها رو ببین. بعد انتخاب با خودته. یکی رو نصب کن. بعد یه کرنل کم مصرف هم بزن تنگش و در کنار اون تو Settings تعیین کن که فقط از شبکه 2G استفاده بشه، GPS و WIFI رو مدیریت کن، صفحه نمایش رو از نظر روشنایی مدیریت کن باتریت عمرش بیشتر می شه.

ولی نظر من اینه. خدادتومن پول دادیم گوشی خریدیم که اون در اختیار ما باشه، نه ما در اختیار اون. نه اینکه ما دم به دقیقه لی لی به لالایش بزاریم. کم کردن حتی یک درصد روشنایی صفحه نمایش جز در موارد ضروری که باتری نیاز داری، ظلم به خودت هست. از کیفیت صفحه نمایشش لذت ببر. لذت بازی کردن بدون لگ رو داشته باش و خیلی بذت های دیگه که با نگران بودن نسبت به باتری ازشون محروم می کنی خودت رو.

تا حالا با اون برنامه ها کار نکردم دوست عزیز. به همن دلایل بالا

5. این کاربر از aliaqua بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

افرین دوست من راستی یادم رفت یه نکته مهم رو اول از پیامم بهت بگم
    من مصرف باطری برام مهم هست نه به اندازه ای که جاهای دیگرو مختل کنه این رامی که رو گوشی نصبه چیه؟؟؟؟؟؟ پس ارتقا به 2.3.7 موجب مصرف بیشتر میشه؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گودر

پيش فرض

افرین دوست من راستی یادم رفت یه نکته مهم رو اول از پیامم بهت بگم
    من مصرف باطری برام مهم هست نه به اندازه ای که جاهای دیگرو مختل کنه این رامی که رو گوشی نصبه چیه؟؟؟؟؟؟ پس ارتقا به 2.3.7 موجب مصرف بیشتر میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام دوباره

درمورد رامی که رو گوشی نصب هست، شما برو settings> About Phone > Baseband version شما می تونه مشخص کنه از چه نوع رامی استفاده می کنید. البته همونجاها نسخه آندروبید رو هم نوشته ولی چون رام استوک ندارم یادم نمیاد دقیقا عبارتش چی بود. و البته مطمئنا رام گوشی شما رام استوک ای هست که خود سامسونگ روش گذاشته.

نه اینجوری نیست. در مورد اینکه تغییر رام به نسخه بالاتر مصرف رو زیادتر می کنه یا نه، نمی تونیم اظهارنظر کلی بکنیم. چون موقعیت به موقعیت متفاوت هست. ولی شما می تونی با استفاده از یکی از اون کرنل ها که تو پست قبل گفتم بجز Siyah، مصرف رو خیلی کاهش بدید.

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

دوستان این برنامه های پیش بینی وضع هوا برا من که همچین درس پیش بینی نمکنن مثلا میگن فردا ابری ولی یه ذره ابر هم نیست یا بارون میاد ابر هم نمیاد چرا

تازه درجه هوا را هم دقیق نمیگن امروز صبح زدم گفت هوا 6- درجس و سردترین دما 10- و گرمترین 3 درجه هست ساعت 10 صبح زدم بعد ساعت 12 که زدم دیدم زد سردترین 11- شده اخه چطوری میگه حالش خوب نبود

داره خودمونی میشه babak-89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان آیا کسی از تاریخ رسمی ارائه اندروید 4 برای gs2 اطلاع داره؟

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

اقا کابل hdmi و otg این گوشی چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    MHL سامسونگ 43-47
    OTG مختلف هست از کابل N8 که سوهان زده شده و 6-10 هست تا کابل های 20-25 تومان

یه چیزی بگم در مورد MHL تجربه خودمه
    متاسفانه قبل از خرید در مورد این کسی بهم چیزی نگفته بود
    این که زیرنویس رو با برنامه Mx Video Player روی دستگاه نشون میده ولی روی تلویزیون فقط فیلم میاد.

در ضمن یه نفر می شناسم توی شهر شماست کارش ایناست خواستی pm بده بهت معرفیش کنم.

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

یه خبرررررررررررر

دیگه باید ازتون خداحافظی کنم.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    برااینکه امروز گوشیم رو به قیمت 770000 تومن نقدا فروختم

من گوشیم رو میخاممممممممممممممممممممم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان فرق بین شبکه 2جی و 3 جی توی ایران چی هست..؟؟؟
    و کجا میتونم انتخاب کنم از 2 جی استفاده کنه تا شارژ کمتری استفاده بشه؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •