تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 472 از 639 اولاول ... 372422462468469470471472473474475476482522572 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,711 به 4,720 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

توی محاسبه سکه جایی ندیدم عوارض ورود محاسبه کنند یا مالیات ارزش افزوده. مالیات ارزش افزوده الان 9 درصده و چیز پنهانی نیست
    شما می تونید به محاسبه این سایت هم مراجعه کنید و حباب رو ملاحظه کنید
    یه نکته دیگه اینه که خیلی ازجاها عیار سکه رو 22 اعلام کردند که منم همینو توی فرمول گذاشتم اما ظاهرا دقیقش 21.6 هست که شما هم همینو ملاک قرار دادید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست من با محاسبات چیزی جلو نمیره. همینک سکه رو 40 تومان گرون دارن معامله میکنن

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

بله از بحث تاپیک دور شدیم
    ولی میشه اسامی چند تا از اون کالا رو بگین ما هم یاد بگیریم
    یا حداقل بگین از کدوم محله میگیرین ما هم از اونجا بگیریم. به قول یارو گفتنی؛)
    برادر من قیمت خیلی از اجناس بالا رفته. اصلا تورم در ایران معنی نداره چون بسیاری از اجناس قاچاق وارد میشن و قیمت رو سربازان گمنام تعیین میکنن!!
    من بر خلاف شما هر چی دیدم قیمتش بیش از اون تعریف تورم زیاد شده کاری هم با دولت ندارم
    از پراید گرفته! تا دلار و پنیر و لپه ! و عدس و شیر و یورو و قبوض چهارگانه! و خیلی خیلی که از حوصله خارجه
    من فقط این رو میتونم به عنوان شاهد عینی بیارم :
    به دلیل این که ارزش پولی ریال سال به سال کمتر میشه و نرخ تورم از نرخ سود بانک هم بیشتره . حتی اگر نقدینگی هم باشد و تورم زیر 10 بانک برای جبرانش سود ببش از تورم نمیده مثل همه جای دنیا. اینا خوب میدونن تورم چقدره که سود حتی 20 هم میدن. اگر تورم 8 درصد بود همون رقابتی که شما گفتید بین 9 و 10 میشد دیگه نه 20!
    تقریبا همه جای دنیا بانک ها نرخ بهره بیش از تورم میدن. اختلاف بین نرخ بهره و نرخ تورم بطور متوسط تو دنیا چیزی حدود 5درصده. ایران جزو معدود کشورهایی بود که طی یک دوره طولانی نرخ بهرش از نرخ تورم کمتر بود. پس اشتباه اولتون اینجاست که فکر میکنید نرخ بهره نباید بیشتر از تورم باشه!!

دوم اینکه همونطور که گفتم قیمت هرچیز رو عرضه و تقاضا معلوم میکنه نه ذهنیت ما! ... کمبود نقدینگی به شدتی هست که نرخ بهره 20درصد رو توجیه میکنه هرچند باید در نظر گرفت که بانکها نرخ بهره 20رو به هر سپرده ای نمیدن و بحث سپرده بانکی با صندوق سرمایه گذاری و ... متفاوته.

در مورد تورم، برای اینکه ببینید چه گروه کالایی در محاسبه تورم هست و هرکدوم طی یکسال گذشته چطور تغییر کردن به سایت بانک مرکزی برید و گزارش های دوره ایشو بخونید!!

توی محاسبه سکه جایی ندیدم عوارض ورود محاسبه کنند یا مالیات ارزش افزوده. مالیات ارزش افزوده الان 9 درصده و چیز پنهانی نیست
    شما می تونید به محاسبه این سایت هم مراجعه کنید و حباب رو ملاحظه کنید
    یه نکته دیگه اینه که خیلی ازجاها عیار سکه رو 22 اعلام کردند که منم همینو توی فرمول گذاشتم اما ظاهرا دقیقش 21.6 هست که شما هم همینو ملاک قرار دادید

عوارض ورود طلا باید حساب بشه. چون جزو عواملی هست که روی قیمت طلای داخلی اثر داره.
    اگر مالیات بر ارزش افزوده رو به گفته شما 9درصد در نظر بگیریم حتی بدون عوارض ورود طلا قیمت سکه کمتر از اون چیزی هست که باید باشه!!

محاسبات این سایت خیلی غیر دقیق هست ...

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

تقریبا همه جای دنیا بانک ها نرخ بهره بیش از تورم میدن. اختلاف بین نرخ بهره و نرخ تورم بطور متوسط تو دنیا چیزی حدود 5درصده. ایران جزو معدود کشورهایی بود که طی یک دوره طولانی نرخ بهرش از نرخ تورم کمتر بود. پس اشتباه اولتون اینجاست که فکر میکنید نرخ بهره نباید بیشتر از تورم باشه!!

دوم اینکه همونطور که گفتم قیمت هرچیز رو عرضه و تقاضا معلوم میکنه نه ذهنیت ما! ... کمبود نقدینگی به شدتی هست که نرخ بهره 20درصد رو توجیه میکنه هرچند باید در نظر گرفت که بانکها نرخ بهره 20رو به هر سپرده ای نمیدن و بحث سپرده بانکی با صندوق سرمایه گذاری و ... متفاوته.

در مورد تورم، برای اینکه ببینید چه گروه کالایی در محاسبه تورم هست و هرکدوم طی یکسال گذشته چطور تغییر کردن به سایت بانک مرکزی برید و گزارش های دوره ایشو بخونید!!

عوارض ورود طلا باید حساب بشه. چون جزو عواملی هست که روی قیمت طلای داخلی اثر داره.
    اگر مالیات بر ارزش افزوده رو به گفته شما 9درصد در نظر بگیریم حتی بدون عوارض ورود طلا قیمت سکه کمتر از اون چیزی هست که باید باشه!!

محاسبات این سایت خیلی غیر دقیق هست ...
    شرمنده سطر اول حرفتون رو نمیتونم قبول بکنم.
    امریکا مهد اقتصاد دنیا نرخ سود بانکها کمتر از تورمه!
    من ذهنیتم دیده ام است نه سایت بانک مرکزی که چند تا قلم بزاره اثبات کنه تورم زیر 10 درصده.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

شرمنده سطر اول حرفتون رو نمیتونم قبول بکنم.
    امریکا مهد اقتصاد دنیا نرخ سود بانکها کمتر از تورمه!
    من ذهنیتم دیده ام است نه سایت بانک مرکزی که چند تا قلم بزاره اثبات کنه تورم زیر 10 درصده.
    ببخشید ولی قبول نکردن من یا شما واقعیت رو تغییر نمیده!!
    اختلاف بین نرخ بهره و تورم اصطلاحا بهش گفته میشه نرخ بهره واقعی. نرخ بهره واقعی نمیتونه برای مدت طولانی منفی باشه. یعنی برای مدت طولانی نرخ بهره نمیتونه از تورم کمتر باشه. مشکلات اقتصادی به بار میاره.
    برای اینکه ببنید نرخ بهره واقعی امریکا چند هست به دیتاهای بانک جهانی نگاه کنید :

همونطور که مشخصه الان نرخ بهره واقعی امریکا 2.23% هست. این با در نظر گرفتن این نکته هست که فدرال رزرو (بانک مرکزی امریکا) سیاست کاهش نرخ بهره رو برای سالها اتخاذ کرده و نرخ بهره رو کم کرده وگرنه نگاهی به تاریخچه بندازید میبینید که نرخ بهره واقعی خیلی از اوقات مقادیری حول و حوش 5% رو تجربه کرده.
    متاسفانه اطلاعاتتون در مورد مفاهیم و امارهای اقتصادی دقیق نیست. چیزی که شما ازش حرف میزنید تخصص منه. میدونم دارم چی میگم دوست من

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

ببخشید ولی قبول نکردن من یا شما واقعیت رو تغییر نمیده!!
    اختلاف بین نرخ بهره و تورم اصطلاحا بهش گفته میشه نرخ بهره واقعی. نرخ بهره واقعی نمیتونه برای مدت طولانی منفی باشه. یعنی برای مدت طولانی نرخ بهره نمیتونه از تورم کمتر باشه. مشکلات اقتصادی به بار میاره.
    برای اینکه ببنید نرخ بهره واقعی امریکا چند هست به دیتاهای بانک جهانی نگاه کنید :

همونطور که مشخصه الان نرخ بهره واقعی امریکا 2.23% هست. این با در نظر گرفتن این نکته هست که فدرال رزرو (بانک مرکزی امریکا) سیاست کاهش نرخ بهره رو برای سالها اتخاذ کرده و نرخ بهره رو کم کرده وگرنه نگاهی به تاریخچه بندازید میبینید که نرخ بهره واقعی خیلی از اوقات مقادیری حول و حوش 5% رو تجربه کرده.
    متاسفانه اطلاعاتتون در مورد مفاهیم و امارهای اقتصادی دقیق نیست. چیزی که شما ازش حرف میزنید تخصص منه. میدونم دارم چی میگم دوست من
    در اینکه اطلاعات من کمتر از شماست بحثی نیست ولی در اینکه واقعیت رو نادیده بگیریم بحث هست
    شما خواسته یا ناخواسته دارید از دولتی رو که خودش هم بعضا با خودش مشکل داره و با اشتباهات غیرعمدی! که بعضا میکنه حرفای خودش رو نقض میکنه طرفداری میکنید. اون کسی که اعلام میکنه تورم 8 درصد همون ادم چند روز پیش گفت دلار برمیگرده به 3500 که نه تنها برنگشت بلکه رفت 3950. جای تعجبی هم نیست که این فرد اصلا نمیدونه تورم چیه. وقتی یکی همون اقاهه نمیدونه تورم چیه چطور انتظار داربد من حرفش رو قبول بکنم!
    نرخ بهتره اون چیزی که در سایت نوشته با واقعیت فرق داره دوست عزیز. همانطور که در ایران هممون میدونیم سایت بانکها چی نوشتن و چی اجرا میشه.
    بزرگترین بانک امریکا BANK OF AMERICA نرخ بهرش 1.1 درصد هست. WELLS FARGO هم حدود 0.9 درصده در نهاست PLC هم نرخش 1.3 درصده. اینها رو باید خودتون حساب داشته باشید تا بدونید چی به چیه!( این اطلاعات کاملا موثق هست نگران نباشید)
    دوست من من حرفهای شما یعنی اون چیزی رو که بلدید رو اصلا زیر سوال نمیبرم ولی این رو که اقتصاددانها خیلی چیزا رو نمیدونن و بیشتر روی تیوری کار میکنن رو کاملا واقفم بهش.
    فک کنم این بحثها حالت خصوصی پیدا کرده و نمیدونم فروم جای مناسبی هست یا نه!
    بازم شرمنده زیاد حرف زدم
    Last edited by shangil; 05-12-2016 at 17:08.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

در اینکه اطلاعات من کمتر از شماست بحثی نیست ولی در اینکه واقعیت رو نادیده بگیریم بحث هست
    شما خواسته یا ناخواسته دارید از دولتی رو که خودش هم بعضا با خودش مشکل داره و با اشتباهات غیرعمدی! که بعضا میکنه حرفای خودش رو نقض میکنه طرفداری میکنید. اون کسی که اعلام میکنه تورم 8 درصد همون ادم چند روز پیش گفت دلار برمیگرده به 3500 که نه تنها برنگشت بلکه رفت 3950. جای تعجبی هم نیست که این فرد اصلا نمیدونه تورم چیه. وقتی یکی همون اقاهه نمیدونه تورم چیه چطور انتظار داربد من حرفش رو قبول بکنم!
    نرخ بهتره اون چیزی که در سایت نوشته با واقعیت فرق داره دوست عزیز. همانطور که در ایران هممون میدونیم سایت بانکها چی نوشتن و چی اجرا میشه.
    بزرگترین بانک امریکا BANK OF AMERICA نرخ بهرش 1.1 درصد هست. WELLS FARGO هم حدود 0.9 درصده در نهاست PLC هم نرخش 1.3 درصده. اینها رو باید خودتون حساب داشته باشید تا بدونید چی به چیه!( این اطلاعات کاملا موثق هست نگران نباشید)
    دوست من من حرفهای شما یعنی اون چیزی رو که بلدید رو اصلا زیر سوال نمیبرم ولی این رو که اقتصاددانها خیلی چیزا رو نمیدونن و بیشتر روی تیوری کار میکنن رو کاملا واقفم بهش.
    فک کنم این بحثها حالت خصوصی پیدا کرده و نمیدونم فروم جای مناسبی هست یا نه!
    بازم شرمنده زیاد حرف زدم
    فکر نمیکنم توضیحات بیشتر من نتیجه ای داشته باشه ...

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

فکر نمیکنم توضیحات بیشتر من نتیجه ای داشته باشه ...
    و همچنین توضیحات من

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بچه ها یه سوالی. وقتی چک رو پشت نویسی میکنیم به طور معمول باید در پاسخ به سوال آخر گزینه برگشتی رو تیک بزنیم یا بدون برگشتی؟..
    و اگر برگشتی رو زدیم این به معنای بی اعتمادی ماست؟ مثلا اگر کار منتفی بود و ما خواستیم چک طرف رو برگردونیم دیدن این تیک زشت هست؟!
    کسی نظری نداره؟! اینجا مگه تاپیک امور بانکی نیست؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض پرونده ریال به زودی بسته میشه . تومان واحد رسمی پول ایران شد

طبق خبر IRINN
    با تصویب هیئت دولت , واحدِ رسمیِ پول ایران از "ریال" تبدیل شد به "تومان" که مثل قبل معادل 10 ریال هست
    حالا میره برای تصویب در مجلس که گمان نکنم رای نیاره
    یعنی دیگه در بانکها و خودپردارها و کارتخوانها , بورس , وزارتخونه ها و فروشگاهها و غیره از تومان استفاده میشه و دیگه ریال به کار برده نمیشه
    تغییری در ارزش پول نمیده اما لااقل مشکلاتِ مربوط به دوگانه بودنِ واحدِ پولی حل میشه یعنی دیگه کسی نمیگه این قیمت به ریاله یا به تومانه ؟ این مبلغ به ریال , میشه چند تومن ؟
    =====================================
    بنده خودم یک بار جلو خودپرداز یک نفر موجودیش رو روی صفحه بهم نشون داد و گفت:
    آقا این موجودی چند تومنه (10050000 ریال بود که با حذف آخرین صفر تبدیل به تومن میشه یعنی 1005000 تومن / یک ملیون و 5000 تومن )
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 07-12-2016 at 15:05. دليل: تصحیح

10. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

کسی نظری نداره؟! اینجا مگه تاپیک امور بانکی نیست؟
    منظورتون برگشت چک با یا بدون گواهی عدم پرداخته؟؟

طبق خبر IRINN
    با تصویب هیئت دولت , واحدِ رسمیِ پول ایران از "ریال" تبدیل شد به "تومان" که مثل قبل معادل 10 ریال هست
    حالا میره برای تصویب در مجلس که گمان نکنم رای نیاره
    یعنی دیگه در بانکها و خودپردارها و کارتخوانها , بورس , وزارتخونه ها و فروشگاهها و غیره از تومان استفاده میشه و دیگه ریال به کار برده نمیشه
    تغییری در ارزش پول نمیده اما لااقل مشکلاتِ مربوط به دوگانه بودنِ واحدِ پولی حل میشه یعنی دیگه کسی نمیگه این قیمت به ریاله یا به تومانه ؟ این مبلغ به ریال , میشه چند تومن ؟
    =====================================
    بنده خودم یک بار جلو خودپرداز یک نفر موجودیش رو روی صفحه بهم نشون داد و گفت:
    آقا این موجودی چند تومنه (10050000 ریال بود که با حذف آخرین صفر تبدیل به تومن میشه یعنی 1005000 تومن / یک ملیون و 5000 تومن )
    باید به تصویب مجلس برسه ... هنوز نهایی نیست.

12. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •