تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 472 از 507 اولاول ... 372422462468469470471472473474475476482 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,711 به 4,720 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2018

پيش فرض

یه تجربه خدمت تون می گم بعد خودتون قضاوت کنید.

یه کار بنایی کوچیک داخل منزل داشتم (عوض کردن کاشی های کف و دیوار حمام 4 متری) 4 شنبه هفته قبل بهم 13 تومن قیمت داده بودن و دیشب که پول جور کردم زنگ زدم که امروز بیان برای انجام کار می گن شده 22 تومن!!!!!

بعد چطوری قرار هست خونه و دلار و ماشین ارزون بشه؟

تازه پست ترین و ساده ترین نوع کاشی بود.

2. 6 کاربر از Angel4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mojt90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016
    محل سكونت
    در سایت های :::::مای موویز - والا مووی - کینگ مووی و imovies-dl ::

پيش فرض

هر ارزانی بی حکمت نیست ! نمیگم گرون بخرید . حداقل خیلی تحقیق کنید .

4. 3 کاربر از mojt90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2016
    محل سكونت

پيش فرض

تو کشورمون هر چی رو خواستی بخری همین امروز بخر ، اگر نخرید دیگه نمیتونی بخری .

کالایی رو میخواستم بخرم که 980 هزارتومان بود الان شده 2780.000 تومان !

6. 3 کاربر از mojt90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال CORTANA's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2020
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

گوشی اندروید رو آپدیت نکنید !

(دوستان این صرفاً نظر شخصی هست . و نظر شما هم قابل احترام)

دیده اید که وقتی گوشیتون رو اپدیت کردید درسته یک سری قابلیت نرم افزاری اضافه شده ولی یکم عملکرد سرعتش مانند زمانی که که گوشی رو خریده بودید نیست

! شرکت ها برای اینکه مجبورتون کنند گوشی جدید بخرید با اپدیت یک سری کندی عمدی به وجود می آورند که شما مجبور به تعویض گوشی شوید .

آپدیت فقط ظاهر جدیدی به نرم افزار گوشی میده ، با چند تا قابلیت نرم افزاری گول میخورید ولی در نهایت پشیمون میشید .
    درود

با نهایت احترام همانطور ک دوست خوبم عرض کردند من هم با نظر شما موافق نیستم

آپدیت های سیستم عامل، باگ ها و مشکل ها را حل میکنند و قابلیت های جدید هم ب آن اضافه میکنند، دمای گوشی هم کمتر بالا میرود و سرعت در انجام کار ها هم بالاتر میرود

بعد از آپدیت همانطور ک دوست خوبم عنوان کردند باید یکبار گوشی را Factory Reset کنید تا فایل های نسخه قبلی پاک شوند و کش ها و Temp های باقیمانده هم از بین بروند
    Last edited by CORTANA; 26-08-2020 at 14:37.

8. 3 کاربر از CORTANA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

درود

با نهایت احترام همانطور ک دوست خوبم عرض کردند من هم با نظر شما موافق نیستم

آپدیت های سیستم عامل، باگ ها و مشکل ها را حل میکنند و قابلیت های جدید هم ب آن اضافه میکنند، دمای گوشی هم کمتر بالا میرود و سرعت در انجام کار ها هم بالاتر میرود

بعد از آپدیت همانطور ک دوست خوبم عرض کردند باید یکبار گوشی را Factory Reset کنید تا فایل های نسخه قبلی پاک شوند و کش ها و Temp های باقیمانده هم از بین بروند
    سلام . با تشکر از راهنمایی دوست عزیز بنده هم تجربه ی شخصی خودم رو از بروز رسانی گوشی شیاومی note 8 pro رو عرض میکنم که اتفاقا بعد از آپدیت گوشی ، اون رو فکتوری ریست کردم . با اینکه این گوشی استفاده ی فقط بازی پابجی موبایل رو داره و حتی روش سیم کارت هم نصب نیست فعلا ، بعد از آپدیت سرعت گوشی در اجرای این بازی کمتر شده . و حتی لگ هم میزنه . من این بازی رو در حالت smooth ، 60 فریم بر ثانیه میگرفتم اما الان هم لگ میزنه و هم بین 40 تا 60 اونو پلی میکنم . البته نمیدونم ممکنه این گوشی فقط اینجوری باشه

پ.ن : جسارتا وقتی خواستید از کسی نقل قول کنید نگویید "فلانی عرض کردند" در ادبیات تشریفاتی و تعارفات ()زبان فارسی میگن "فلانی فرمودن یا فرمودند" و وقتی میخوایم از خودمون نقل قول ویا یادآوری بگیریم میگیم "من عرض کردم"! این حرف من نیست این از جمله قوانین قواعد تشریفات و تعارفات گرفتار کننده ی کشور ما هست . یا از این تشریفات استفاده نکنید یا اگه استفاده کردید حتما دقت کنید

10. 2 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jahangir1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

این حرف یه زمانی تئوری توطئه بود ولی الان این مساله تایید شده که با آپدیت سرعت گوشی های قدیمی رو پایین میارن تا گوشی های جدیدشون بهتر فروش بره، جریمه هم شدن برای این کارشون:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. این کاربر از jahangir1400 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز radarz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

هيچ گنجي با ارزشتر از عقل نيست ...

14. 4 کاربر از radarz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه saeedtuborg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

این کسایی که کلاهبردار هستن و میخاین براشون پول بریزید و شک داشتین بهشون باید به اسم صاحب کارت هم دقت بکنید مثلا اسم صاحب کارت هوری قاسمی هست خب اینجا معلومه این هوری خانوم حداقل 70 سال سن داره و یک پیرزن هست توی یکی از روستاهای صعب العبور و دور افتاده ناکجا آباد چون نسل جدید از این اسم های قدیمی و عجیب نمیزارن حداقل این اسم ها برای قبل از انقلابه
    یا یکی دیگه بود اسم دارنده کارت بود گلندام رجبی
    یا یک سایت پوکر بود که کلاهبرداری نبود ولی از اسم و فامیل صاحب کارت معلوم بود ساکن روستا بوده
    این کلاهبردارهایی که کارشون اینه معمولا میرن توی روستاهای دور افتاده یک پیرزن یا پیرمرد که حالا فقیره یا کسیو نداره پیدا میکنن واسش حساب باز میکنن و پول هارو میریزن به حساب اون و یه چیزی هم به بهونه کمک بهش میدن مالباخته هم وقتی استعلام میگیره از بانک میبینه صاحب کارت ادرسش واسه ناکجا آباده این مورد توجه داشته باشید اسم و فامیلی هایی عجیب غریب دیدید شک کنید و پول نریزید

16. 7 کاربر از saeedtuborg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamid3369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

سعی کنین توی حاشیه نرین و زیاد تو چشم نباشین تا حدی که مقدوره بزارین ناشناس بمونین توی جامعه

18. 3 کاربر از hamid3369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2016
    محل سكونت

پيش فرض

سلام

تجربه ای برای خریداران موبایل

دیگه هر کی میخواد گوشی بخرد ، در یوتوب و شبکه های اجتماعی ودیو ها بررسی آن گوشی را می بیند . نکته ای که به اون برخورد کردم .اینکه که یوتوبرهای چینی به طور سازمان یافته گوشی های غیر چینی را در ودیوهایشان بدگویی می کنند و از گوشی های ساخت چین حمایت می کنند .گفتم حواستون باشه گول بررسی های موبایل در یوتوب رو نخورید و با دیدن تعداد ودیو های زیاد جمع بندی کنید و نه صرفاً بر اساس یک ودیو .
    Last edited by mojt90; 27-08-2020 at 20:45.

20. 3 کاربر از mojt90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •