تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 472 از 4105 اولاول ... 3724224624684694704714724734744754764825225729721472 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,711 به 4,720 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه dragon-fly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اصلا نمیشه تاریخ اعزام رو پیش بینی کرد
    من خودم اواخر اسفند دفترچه رو فرستادم ، تیر اعزام شدم ، نفراتی داشتیم که اردیبهشت یا حتی خرداد فرستاده بودن ، که اونا هم تیر اعزام شده بودن
    پس اینطوری که شما میگی اگه دفترچه رو بفرستم ریسکه دیگه ؟
    یعنی برم تو کار 6 ترمه شدن ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

پس اینطوری که شما میگی اگه دفترچه رو بفرستم ریسکه دیگه ؟
    یعنی برم تو کار 6 ترمه شدن ؟
    البته بعید میدونم اگه 5 ترمه هم تموم کنید و دانشگاه قبول بشید ، به خدمت اعزام بشید ، احتمالا در اونصورت دفترچه رو ارسال می کنید اما قبل از اعزام ، نتایج میاد و میتونید معافیت تحصیلی رو مجددا از طریق نظام وظیفه تمدید کنید (یا احتمالا با ارائه برگه اعزام به خدمت ، دانشگاهی که قبول شدید ، شما رو ثبت نام می کنه)

شما قراره چه موقع فارغ التحصیل بشی؟
    تاریخ فارغ التحصیلی رو دانشگاهتون چه تاریخی میزنه؟
    نتایج نهایی آزمون کاردانی به کارشناسی معمولا کی میاد؟
    بستگی به تاریخ اعلام نتایج نهایی داره
    Last edited by Mahdi.p30; 14-09-2011 at 20:12.

3. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba6682's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقا کسی هست ما رو راهنمایی کنه؟من تاریخ اعزامم 8/1 هست(لیسانس)راهکاری هست که بشه تا 10/1 تمدیدش کرد؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه dragon-fly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته بعید میدونم اگه 5 ترمه هم تموم کنید و دانشگاه قبول بشید ، به خدمت اعزام بشید ، احتمالا در اونصورت دفترچه رو ارسال می کنید اما قبل از اعزام ، نتایج میاد و میتونید معافیت تحصیلی رو مجددا از طریق نظام وظیفه تمدید کنید (یا احتمالا با ارائه برگه اعزام به خدمت ، دانشگاهی که قبول شدید ، شما رو ثبت نام می کنه)

شما قراره چه موقع فارغ التحصیل بشی؟
    تاریخ فارغ التحصیلی رو دانشگاهتون چه تاریخی میزنه؟
    نتایج نهایی آزمون کاردانی به کارشناسی معمولا کی میاد؟
    بستگی به تاریخ اعلام نتایج نهایی داره
    من میتونم تا اخر دی ماه فارغ التحصیل شم.
    دانشگاه هم قاعدتا باید همون تاریخ رو بزنه.
    مثلا نتایج امسال -که کنکورش اوایل مرداد بود- هنوز نیومده.فکر کنم اوایل مهر بیاد.
    اگر فرض کنیم امتحانات تا اخر بهمن طول بکشه یا دانشگاه فارغ التحصیلی رو اونموقع بزنه.من 6 ماه وقت دارم.یعنی تا اخر مرداد باید دفترچه رو پست کنم.که هنوز جوابای کنکور نیومده.
    الان تکلیف چیه ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من میتونم تا اخر دی ماه فارغ التحصیل شم.
    دانشگاه هم قاعدتا باید همون تاریخ رو بزنه.
    مثلا نتایج امسال -که کنکورش اوایل مرداد بود- هنوز نیومده.فکر کنم اوایل مهر بیاد.
    اگر فرض کنیم امتحانات تا اخر بهمن طول بکشه یا دانشگاه فارغ التحصیلی رو اونموقع بزنه.من 6 ماه وقت دارم.یعنی تا اخر مرداد باید دفترچه رو پست کنم.که هنوز جوابای کنکور نیومده.
    الان تکلیف چیه ؟
    خب دانشگاه معمولا تاریخ یکسانی رو برای همه میزنه
    حداقل دانشگاهی که من درس خوندم اینطوری بود که تاریخ فارغ التحصیلی برای فارغ التحصیل های ترم های فرد رو آخرای اسفند میزد و ترم های زوج رو آخر شهریور!
    که البته با داشتن درس هایی که معرفی به استاد بودن ، میشد این تاریخ رو 1 یا 2 ماه جابجا کرد ، بعضی وقتها هم با بند پ و ... میشه

شما این مورد تاریخ فارغ التحصیلی رو حتما از دانشگاهتون بپرس
    از همون بخشی که مدرک رو صادر می کنن سوال کن

در مورد نتایج نهایی کنکور هم تا چند روز دیگه که میاد ، تاریخ تقریبیش برای سال دیگه مشخص میشه
    ثبت نام معمولا چند وقت بعد از اعلام نتایج هست؟

ولی به هر حال اگر حتی فرض کنیم شما اواخر مرداد دفترچه رو بفرستی ، احتمالا اعزامت یا آبان میفته یا دی که اگه ثبت نام دانشگاهت قبل از آبان باشه ، مشکلی پیش نمیاد و سربازی نمیری ، فقط فکر می کنم چون اون موقع مشمول شناخته میشی برای ثبت نام برگه اعزام یا همون برگه سبز لازمه
    Last edited by Mahdi.p30; 14-09-2011 at 23:57.

7. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

آقا کسی هست ما رو راهنمایی کنه؟من تاریخ اعزامم 8/1 هست(لیسانس)راهکاری هست که بشه تا 10/1 تمدیدش کرد؟؟؟
    برو میدون سپاه تاریخ اعزام رو بنداز عقب فقط عجله بکن چون اگه کد بخوری دیگه نمیشه کاری کرد.

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان

من يه آشنا در نظام وظيفه شهرمون پيدا كردم واسه گرفتن پذيرش يا امريه،امروز (5شنبه) تلفني كه باهاش حرف زدم گفت كه شنبه بيا تا حضوري حرف بزنيم ولي مدارك زير رو بهم گفت حتما بيارم

اصل و كپي شناسنامه

اصل و كپي كارت ملي

اصل و كپي كارت دانشجويي

بنظر شما اينارو واسه چي ميخواد؟ كلا چه كاري ميتونه واسم انجام بده؟(با توجه به مدارك خواسته شده)

از يه نفر پرسيدم گفت شايد ميخواد واست جا رزرو كنه! و از اين جور حرفها (انگار هتل 7 ستاره س!!!)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آقا من تاریخ اعزامم 10/1 ولی می خوام 8/1 برم اگه بخوای شماره بنویس می گن میشه عوض کرد تاریخ ها را

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

میشه برگ سبز را قبل از اینکه بیاد دم خونه از پلیس +10 بگیریم؟ می گن المثنی می دن ولی قبل از 10 روزم می دن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

البته یادم رفت واقعا فروم عالی دارید بهتون تبریک می گم من خیلی چیزا واسه رفتن به خدمت از همتون یاد گرفتم خودمم دفترچمو چند روز پیش فرستادم فقط امیدوارم 1 آبان اعزام شم دوست ندارم چند ماه علاف باشم شنبه برگ سبزم می آد اگه تو دی بود می گم دوستان اگه کسی آبان تاریخ اعزامش بود و می خواست عقب بندازه بگه که عوض کنیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 24 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 24 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •