پس اینطوری که شما میگی اگه دفترچه رو بفرستم ریسکه دیگه ؟
یعنی برم تو کار 6 ترمه شدن ؟
پس اینطوری که شما میگی اگه دفترچه رو بفرستم ریسکه دیگه ؟
یعنی برم تو کار 6 ترمه شدن ؟
البته بعید میدونم اگه 5 ترمه هم تموم کنید و دانشگاه قبول بشید ، به خدمت اعزام بشید ، احتمالا در اونصورت دفترچه رو ارسال می کنید اما قبل از اعزام ، نتایج میاد و میتونید معافیت تحصیلی رو مجددا از طریق نظام وظیفه تمدید کنید (یا احتمالا با ارائه برگه اعزام به خدمت ، دانشگاهی که قبول شدید ، شما رو ثبت نام می کنه)
شما قراره چه موقع فارغ التحصیل بشی؟
تاریخ فارغ التحصیلی رو دانشگاهتون چه تاریخی میزنه؟
نتایج نهایی آزمون کاردانی به کارشناسی معمولا کی میاد؟
بستگی به تاریخ اعلام نتایج نهایی داره
Last edited by Mahdi.p30; 14-09-2011 at 20:12.
آقا کسی هست ما رو راهنمایی کنه؟من تاریخ اعزامم 8/1 هست(لیسانس)راهکاری هست که بشه تا 10/1 تمدیدش کرد؟؟؟
من میتونم تا اخر دی ماه فارغ التحصیل شم.
دانشگاه هم قاعدتا باید همون تاریخ رو بزنه.
مثلا نتایج امسال -که کنکورش اوایل مرداد بود- هنوز نیومده.فکر کنم اوایل مهر بیاد.
اگر فرض کنیم امتحانات تا اخر بهمن طول بکشه یا دانشگاه فارغ التحصیلی رو اونموقع بزنه.من 6 ماه وقت دارم.یعنی تا اخر مرداد باید دفترچه رو پست کنم.که هنوز جوابای کنکور نیومده.
الان تکلیف چیه ؟
خب دانشگاه معمولا تاریخ یکسانی رو برای همه میزنه
حداقل دانشگاهی که من درس خوندم اینطوری بود که تاریخ فارغ التحصیلی برای فارغ التحصیل های ترم های فرد رو آخرای اسفند میزد و ترم های زوج رو آخر شهریور!
که البته با داشتن درس هایی که معرفی به استاد بودن ، میشد این تاریخ رو 1 یا 2 ماه جابجا کرد ، بعضی وقتها هم با بند پ و ... میشه
شما این مورد تاریخ فارغ التحصیلی رو حتما از دانشگاهتون بپرس
از همون بخشی که مدرک رو صادر می کنن سوال کن
در مورد نتایج نهایی کنکور هم تا چند روز دیگه که میاد ، تاریخ تقریبیش برای سال دیگه مشخص میشه
ثبت نام معمولا چند وقت بعد از اعلام نتایج هست؟
ولی به هر حال اگر حتی فرض کنیم شما اواخر مرداد دفترچه رو بفرستی ، احتمالا اعزامت یا آبان میفته یا دی که اگه ثبت نام دانشگاهت قبل از آبان باشه ، مشکلی پیش نمیاد و سربازی نمیری ، فقط فکر می کنم چون اون موقع مشمول شناخته میشی برای ثبت نام برگه اعزام یا همون برگه سبز لازمه
Last edited by Mahdi.p30; 14-09-2011 at 23:57.
برو میدون سپاه تاریخ اعزام رو بنداز عقب فقط عجله بکن چون اگه کد بخوری دیگه نمیشه کاری کرد.
سلام به همه دوستان
من يه آشنا در نظام وظيفه شهرمون پيدا كردم واسه گرفتن پذيرش يا امريه،امروز (5شنبه) تلفني كه باهاش حرف زدم گفت كه شنبه بيا تا حضوري حرف بزنيم ولي مدارك زير رو بهم گفت حتما بيارم
اصل و كپي شناسنامه
اصل و كپي كارت ملي
اصل و كپي كارت دانشجويي
بنظر شما اينارو واسه چي ميخواد؟ كلا چه كاري ميتونه واسم انجام بده؟(با توجه به مدارك خواسته شده)
از يه نفر پرسيدم گفت شايد ميخواد واست جا رزرو كنه! و از اين جور حرفها (انگار هتل 7 ستاره س!!!)
آقا من تاریخ اعزامم 10/1 ولی می خوام 8/1 برم اگه بخوای شماره بنویس می گن میشه عوض کرد تاریخ ها را
میشه برگ سبز را قبل از اینکه بیاد دم خونه از پلیس +10 بگیریم؟ می گن المثنی می دن ولی قبل از 10 روزم می دن؟
البته یادم رفت واقعا فروم عالی دارید بهتون تبریک می گم من خیلی چیزا واسه رفتن به خدمت از همتون یاد گرفتم خودمم دفترچمو چند روز پیش فرستادم فقط امیدوارم 1 آبان اعزام شم دوست ندارم چند ماه علاف باشم شنبه برگ سبزم می آد اگه تو دی بود می گم دوستان اگه کسی آبان تاریخ اعزامش بود و می خواست عقب بندازه بگه که عوض کنیم
هم اکنون 24 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 24 مهمان)