اه آقا الان زنگ زدم به آی اس پی بهم گفت مگه خواب ندارین شما
اعصابم خورد شد قطع کردم ! آخه نامردا زدن 24 ساعت پشتیبانی بعد زنگ میزنی اینجوری حرف میزنن![]()
اه آقا الان زنگ زدم به آی اس پی بهم گفت مگه خواب ندارین شما
اعصابم خورد شد قطع کردم ! آخه نامردا زدن 24 ساعت پشتیبانی بعد زنگ میزنی اینجوری حرف میزنن![]()
آقا این تریلر سینماتیک که توی یوتیوب منتشر شده رو کسی میتونه آپلود کنه ما هم بتونیم ببینیم ؟ خیلی تعریفشو شنیدمما که نمیتونیم بریم یوتیوب
بچه ها یکی تو این چت رومها اومده میگه فری rp
بعد میگم از این survey هاس؟ میگه نه من سیم کارت fake دارم با اون می گیرم ولی دیگه از لول خسته شدم به خاطر همین میدم به بقیه
بهش گفتم چقدر تو خوبیحالا یکم هم rp بده به من گفت باشه ولی یوزر نیمتو میخوام گفتم مگه نمی بینی؟ همینه دیگه summoner باهاش یکیه! گفت باشه پس نمیخوام 2 دقیقه بعد اومد گفت پسوردت هم میخوام! -منم خودمو زدم به اون راه- باشه مشکلی نیست پسوردم 123321 !
دو دقیقه دیگه اومد گفت مطمئنی همینه گفتم آره باز رفت اومد گفت مطمئنی؟ گفتم بدون اسپیس بزن!
یه سه چهار باری رفت اومد آخر گفت نمی تونم بهت rp بدم !
حیف که فارسی نمی فهمه وگرنه بهش میگفتم برو داوش ما رو سیاه نکن ما خودمون ذغالیم! خلاصه قشنگ یه 10-15 دقیقه ای سرکار بود
میگم هیچ گزینه ای نیست اینا رو ریپورت کنیم؟ summoner ش این بود RyskGammalGubbe
یا مثلا الان چک میکنم تو روم پر اسپم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی کسی گول اینا رو میخوره؟![]()
Last edited by The Awesome One; 29-05-2013 at 23:48.
بابا این سایتها رو نذار اینجا، به خدا الآن بعضیها میرن یوزر پسوردشونو وارد میکنن!
جدی میگم!![]()
من یبار گول خوردمولی طی دو روز accuont رو پس گرفتم از طریق lol support بعد که log in کردم طرف واسم rp گرفته بود
![]()
من خستم شده تنهایی بازی کردن کسی اسم account شو نمیده ما اد کنیم؟
الان توی لول لاگین کردم یکی از بچه هارو دیدم داره بازی میکنه با پینگ 34 البته ایران نیستش، موندم با پینگ 34 بازی کردن چطوره !!!اونم مایی که یه عمره دعا میکنم خدا این دست لگ کم باشه و با این لگ درگیر لول شدیم
اسم اکت چیه؟
بگو اضافه کنم به لیستم، همه user ها ایرانین، تو امضا لیستو گذاشتم.![]()
شما West بازی نمیکنین؟ من abrams1996 EU West
گذاشتم که حواسشون جمع باشه گول نخورن![]()
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)