امرزو برای من هم ترفند کار نکرد چرا؟
امرزو برای من هم ترفند کار نکرد چرا؟
واسه من تازه بکار افتاده!![]()
برو بچ صبا از دوستانی که اهل چت هستند یه سوال دارم
من هرکاری کردم ویس توی یاهو مسنجر ران نمیشه از شما هم همین مشکل رو داره؟
می خوام بدونم مشکل ماله مسنجره یا ماله فایر واله یا ماله نت ورک ؟
هر کاری کردم نیمشه البته اسپیک رو میکروفن دارم مشکلی که نداره توی تنظیمات پرفورمنس مسنجر اسپیکر های سیستم رو به جای گوشی و میکرو فن رو هم بجای میکرو فون معرفی کردم تست هارد ور هم زدم اوکی بود
اما اون ویس کال فعال نمیشه گفتم شاید شما هم این مشکل رو داشته باشید و مشکل ندا باشه؟
لطفا نماینده صبانت بیاد و به من توضیح بدن که چرا برای بار دوم صبانت دو گیگ از حجم من را بالا کشیده
الان تو پنلم حجم مصرفی را با باقیمانده جمع میکنم میبینم دو گیگم این وسط گم شده
فردا هم تاریخ اکانتم تموم میشه و با پشتیبانی صبا تماس گرفتم ومیگه باید با فروش صحبت کنی
میدانم این بلا سر خیلی ها میاد و از هر 100 نفر شاید دو نفرشون بفهمه.بالاخره یکی نباید باشه که به این حرکت کثیف صبا نت پاسخ بده؟؟؟
واسه منم اون 2 گیگ هدیه که چند ماه پیش دادن یهو پرید! ولی بعد از پیگیری و چکو چونه زدن و بعد از حدود یه هفته دوباره اضافه کردن. ولی اعصابمو خورد کردن تا اضافه کردن. شما حتما پیگیری کن اگه واسه این دوره نشد واسه ماه بعد بهت اضافه کنن.
تنها مشکله صبانت همین کم شدن حجم اکانت کاربراش هست!خیلی ام تابلو ام ازش کم میشه!
خیلی ها هم مثله خود من حوصله ی پیگیری نداریم..و صبانت هم با کمال پر رویی به کارش ادامه میده!
دوست عزيز
تا اونجايي كه من ميدونم كار نميكنه بايد بري كنفرانس
د اونجا هم کار نمیکنه
و توی کنفرانس هم اصلا دکمه تالک کار نمیکنه فقط ویس کال های لایت شده ولی خبری از ویس نیست
داغ داغ دانلود820 کیلو بایت در یک ثانیه
البته الان دارم از مدیا فایر دانلود میکنم هر لینک حد اکثر سرعتش 80 تا است و مجموعش تقریبا 220 تا رو پرکرده
![]()
من از این روش انجام دادم! تو ویندوز سون هم میشه ..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)