کسی میتونه جوابهای ریاضی رو یه جا آپلود کنه؟
من نمیتونم برم سایت سنجش..
کسی میتونه جوابهای ریاضی رو یه جا آپلود کنه؟
من نمیتونم برم سایت سنجش..
سلام نیلی جان خوبی واقعا ناراحت شدم دیدم درصداتو ولی شاید قسمت بود راستی در جواب سوالت بگم که تا اونجایی که من میدونم در صورتی نمیتونی دیگه سراسری روزانه درس بخونی که قبلا تو دانشگاه روزانه سراسری درس خونده باشی یعنی سهم خودتو استفاده کرده باشی
موفق باشی![]()
دوستان میخواستم ببینم همه دانشگاهها از اول مهر شروع میشن؟
اگه فرق داره لطفا بگید مکانیک شیراز و صنعتی اصفهان و داشنگاه خواجه نصیر از کی شروع میشه دوره شون؟ درواقع میخوام ببینم حدود 3ماه بیکارم یا بیشر؟!
دوستان میخواستم ببینم همه دانشگاهها از اول مهر شروع میشن؟
اگه فرق داره لطفا بگید مکانیک شیراز و صنعتی اصفهان و داشنگاه خواجه نصیر از کی شروع میشه دوره شون؟ درواقع میخوام ببینم حدود 3ماه بیکارم یا بیشر؟!
تا آخر مهر همه جا شروع شده تا جایی که یادمه 26 27 مهر آزاد دماوند بود که شروع شد پارسال
ولی دانشگاه هایی که یکم منظم تر حداکثر تا آخر حذف و اضافشون تق و لقه
سلام دوست عزیز بعضی کلاسها مهر بعضی ها هم بهمن
در ضمن یک سری دانشگا ها مثل تهران و شریف تا اونجا که من میدونم ترم اول یه هفتهزود تر شروع میشه برای اشنایی و ....
شماها چقد استرس دارید !!!!!!!!!!!!
یکم استراحت کنید، بیخودی دارید اعصاب خودتونو خراب میکنید.........دیشب با دوستام رفتیم خون معلم حساب دیفرانسیلمون (آخه خیلی باهاش رفیقیم) ، حرفایی که میزد خیلی قشنگ بودن....از جمله چیزایی که میگفت این بود که اگه الان شریف قبول نشدید، بازم امید هست، برای لیسانس میتونید بازم شانستونو امتحان کنید.......چیز جالبتری که میگفت این بود که مهم نیست چه رشته ای میرید، مهم اینه که تو رشته تون بهترین باشید.....فرق عمران تهران با عمران قم تقرییبا میشه گفت اینه که تهران یکم سفت تر و سخت گیرانه تر درس میدن، اما کسی که واقعا به عمران علاقه داره حتی اگه قم باشه، میتونه از دانشجوهای تهران برتر باشه.....مهم جوهره درونن خودتون هست......درس رو بخاطر علم بخونید، نه بخاطر اینکه کجا قبول شید یا اینکه بخاطر کار....
حــــــــــــــــــــــذف ـــــــــــــــــــــــــ ـــــ
Last edited by M0rrigan; 02-07-2011 at 14:57.
نظر شما درست من دچار تناقض شدم ولي سواله يه كمي گير داره چون سوال به اين آسوني رو كه بلدي اينجا اشتباه مي زني
اين طراحه مگه گيرم نيفته كثا......ديييييدددد..............(ب علت عدم رعايت مسائل اخلاقي قلتير!! شد)
من که استرس ندارم کنکورمم با اینکه برای ازاد ریاضی خوندم با اینکه سراری تجربی کنکور دادم عالی بود خیلیم خوشحالم چون میخو و و و وام برم عمران جونم![]()
ممنون از لطفتون .یعنی به نظرتون با عربی 11 و دین و زندگی 16 همچین رتبه ای دست یافتنیه ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)