تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 472 از 674 اولاول ... 372422462468469470471472473474475476482522572 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,711 به 4,720 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

به نظر من گیم پلی این بازی (البته نسخه pc رو دارم میگم !!) اصلا جذاب نیست.درسته خیلی طبیعی تر شده اما طبیعی تر شدن بازی دلیل بر بهتر شدن بازی نیست...

فوتبال کامپیوتر و کلا" همه کنسول ها به فوتبال پلی استیشنی معروفه...دلیلش هم اینه که این جور بازی ها به خاطر بعضی از مصنوعیاتش محبوبن...الان اگه رای گیری کنین میبینید که بازی هایی مثل WE96 (فوتبال 99 پلی 1 ) یا همین pes 2006 ،خیلی محبوب تر از بازی هایی مثل pes 2008 و 09 و 10 و 11 هستند...دلیلش هم اینه که این فوتبال های جدید خیلی به سمت طبیعی شدن رفتن و این جذابیت رو ازشون گرفته...

این در مورد اکثر بازی ها صدق میکنه...مثلا الان همین MW 2 که یکی از محبوبترین بازی های رایانه ای هست وقتی چند تا تیر میخوری بعد از چند دقیقه دوباره جون کاراکتر 100% میشه...اما اگه شرکت سازنده این بازی میخواست بازی رو به طبیعی ترین شکل بسازه و بعد از دو سه تا تیر کاراکتر بمیره ،مسلما این بازی به توفیقی دست پیدا نمیکرد...

یا مثلا همین pes 2011 برای پاس دادن هم باید مثل شوت شدن دکمه پاس رو بگیری و پر کنی...درسته که این باعث میشه بازی طبیعی تر بشه اما دیگه برای اکثر مخاطب ها اون جذابیت فوتبال پلی استیشنی رو نداره

البته این نظر منه...

البته به جز این من از منو های بازی خیلی بدم اومد... منوی formation واقعا به نظرم بد بود ...دوربین های بازی به سلیقه من نساخت...ولی اگه گیم پلی بازی خوب بود حاضر بودم با همه اینها کنار بیام.
    تا حدی با حرفات موافقم
    ولی الان بازی های کامپیوتری داره به طرف هر چی طبیعی تر شدن پیش میره و همین طبیعی تر شدنه که کمک میکنه بازی جذاب تر بشه. فوتبال 99 پلی استیشن شاید به خاطر اون سرعت بازی بود که محبوب شده بود، گیم پلی خیلی تند و روونی داشت، چون سرعتی بود واسه همین به کار هیجان میداد، یادش بخیر چه خاطره ها داشتیم ازش ولی من خودم اینجوریم که هر چیزی که جدید میاد خودمو با همون نوع جدیدش عادت میدم چون مطمئنم چیزی که جدید تر میاد از نسخه ی قبلی بهتره (با اینکه ممکنه یه سری باگ داشته باشه یا یه سری مشکلاتی توش باشه) ... واسه همین الان واقعا این فوتبال رو یا حتی فیفا11 رو به فوتبال 99 پلی استیشن یا هر فوتبالی که قبل از این دو تا اومده ترجیح میدم
    البته خب سلیقه ای هم هست. هر کسی یه سلیقه ای داره
    مثلا من درست بر عکس شما همون اول که منوی بازی رو دیدم جذب بازی شدم، از منوی Formation فوق العاده خوشم اومد و به نظرم یکی از جالب ترین کارهای این بازی بوده در مورد پاس دادن که خیلی با این حرکتشون حال کردم و به نظرم واقعا پاس دادن بازیکنا خیلی طبیعی تر و جالب تر شده !! هنوزم نمیدونم چرا بعضیا میگن توی این بازی از 20 تا پاسی که میدی 19 تاش خطا میره !! چون من اصلا همچین مشکلی ندارم و پاس میدم خیلی راحت به بازیکنم میرسه !! مثیکه یادت تون رفته توی نسخه ی 2009 چقدر پاس خطا داشت من واقعا عصابم خورد شده بود ... تا دم دروازه ی حریف میومدی و پاس میدادی میرفت پیش بازیکن اونا
    در مورد بازی MW2 باید بگم که خب اگه قرار بود با دو سه تا تیر به طور طبیعی بمیره اصلا با سبک اون بازی سازگار نبود، چون شما بیشتر تو محوطه ی جنگی هستی که کلی تیر بهت شلیک میشه خب صد در صد اونجوری نمیتونستی بازی کنی !! البته الانم اگه این بازی رو روی آخرین درجه ی سختی بزاری خیلی زود میمیری
    ولی بازی های دیگه مثلا Ghost Recon که به سبکش میخوره دقیقا اینجوریه که شما خیلی زود با چند تا تیر میمیری، یا یادش بخیر بازی IGI که اینجوری بود و به نظر من همین کار به بازی خیلی هیجان میده و من از این بازیا خیلی خوشم میاد ببخشید خیلی زیاد شد

2. 4 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من این قایلی که تو پست دوم مربوط به فایل های اورجانال نصب بود را دانلود کردم .

1) این به چه درد میخوره ؟؟
    2) الان این بازی که دارم را پاک کنم و این را نصب کنم ؟؟
    3) با این فایل ها اگر بازی را نصب کنم میتونم تو سرورهای KONAMI آنلاین بازی کنم یا نه ؟؟
    4) چطوری از این فایل ها استفاده کنم ؟؟
    5) موقع نصب شماره سریال میخواد چکار کنم ؟؟
    6) یعنی با همین 3 مگ میشه بازی را نصب کرد و بازی کرد ؟؟ هیچ چیز اضافی نمیخواد ؟؟

ممنون
    جواب من هم بدید لطفاً

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    من این قایلی که تو پست دوم مربوط به فایل های اورجانال نصب بود را دانلود کردم .

1) این به چه درد میخوره ؟؟
    2) الان این بازی که دارم را پاک کنم و این را نصب کنم ؟؟
    3) با این فایل ها اگر بازی را نصب کنم میتونم تو سرورهای KONAMI آنلاین بازی کنم یا نه ؟؟
    4) چطوری از این فایل ها استفاده کنم ؟؟
    5) موقع نصب شماره سریال میخواد چکار کنم ؟؟
    6) یعنی با همین 3 مگ میشه بازی را نصب کرد و بازی کرد ؟؟ هیچ چیز اضافی نمیخواد ؟؟

ممنون
    1) به درد نصب پچ رسمی می خوره... هم اینکه اگه وسواس داشته باشی مجبور نمیشی دستکاری هایی که با اهداف تبلیغاتی صورت می گیره تحمل کنی
    2) نه ولی اگه پچ رسمی اومد نصب کردی دیدی ارور می ده بله اون موقع این کار رو باید بکنی
    3) خیر اصلا ربطی نداره شما فقط باید سریال اورجینال تهیه کنی با یک ایمیل به کونامی و واریز پول به حساب کونامی از طریق یکی از سیستم های پرداخت الکترونیکی اینترنتی (مثل PayPal و ...) می تونی این سریال رو گیر بیاری محصول رو هم می فرسته که نخوای برات باصرفه تره چون بخواد بیاد برسه دستت کلی ممکنه پول پست داخلی و مالیات و دیگه بدی (احتمالا) تازه اگه توی این وسط گیر هم ندن این رو هم توی ذهن داشته باش توی ایران زندگی میکنی و اصولا کاربران اینترنتی ایرانی توی دنیا در لیست سیاهن متوجه منظورم که میشی آره همون درست حدس زدی کلی مصیبت سر راه ما هست که بتونیم به صورت قانونی آنلاین بازی کنیم
    4) بعد از دانلود و خارج کردن از حالت زیپ فایل های پر حجم img رو از داخل DVD بازی یا همون مسیر نصب شده برداری کپی کنی توی فولدر img که در داخل این پکیج نصب وجود داره و توش هم خالیه اون فولدر img رو باید پر کنی از اون فایل های پر حجم img بعدا اقدام به نصب کنی با استفاده از همین پکیج نصب داخل پکیج Autorun و Setup داره
    5) شماره سریال ها که پره همه جا اینا یه چند تا سریال -- شده هست که به درد نصب می خوره یکتا هم نیستن

SWY7-HTUN-3YF5-CD4D-W3AF
    MCNC-5HJ3-F2VL-TRUH-MNKN
    N5S6-5S3N-CV6E-SE5S-VLX2
    AT5F-F9NS-4C94-JKHC-JNXU
    VLD3-CPDS-3TTD-4HLV-NTMN
    FLEF-DYFW-5DUA-AFCN-ACDN
    RDHE-2FE2-4ARV-XFCK-4JTE

6) توی بند 4 جواب دادم دیگه اون img فایل های پر حجم رو بریزی زیاد میشه دیگه البته واویلا اگر اون img فایل ها رو دستکاری کنن البته خوب باز هم مشکل نصب پچ رسمی حل میشه و ربطی به دستکاری شده بودن img ها نداره

حرفای مصطفی رو قبول دارم
    هر کی نسبت به اون دیدی که داره و بازی میکنه نظرش رو میگه ... راستی توی حرفت بیشتر به بحث کنسول و این جور چیزا پرداختی، من نظرمو در مورد نسخه ی PC بازی دادم که به نظرم خیلی نسخه ی خوبی از آب در اومده بقیه نسخه ها واسه کنسولارو که ندیدم !

به نظر من اون حرفایی که برای بازی های نسخه ی PC زدی دلیلی نمیشه که بگیم pC داره از مد میفته و کسی ساپورتش نمیکنه !
    به هر حال متاسفانه این قضیه حقیقت داره... صحبت از مد افتادن نیست یک سیاست زیرکانه هست به نفع کنسول سازها و حتی گیم سازها... شما اگه برید تو بحرش و یه تحقیق جزئی کنید به این مسئله پی می برید

ممنون از توضیحات و تذکرات خوبتون...
    ولی به نظر من اینجا همه مثل شما گیمر نیستن که بخوان همیشه اظهار نظرهای طولانی و فنی انجام بدن...
    کسانی مثل من هم هستن که بیشترین انتقادشون میتونه همون جمله های نیم خطی که فرمودید باشه...

شما در نظر بگیر مثلا یک اتوموبیل کار حرفه ای میاد ماشین زانتیا رو نقد میکنه(برای مثال میگم) ولی یکی مثل من که نمیتونم اظهار نظر فنی کنم ،فقط میتونم بگم زانتیا خیلی خوبه یا برعکس خیلی افتضاحه !!!
    حالا این که من گفتم pes 2011 افتضاحه دقیقا مثل همین مثال میمونه...شما میتونی از لحاظ فنی این بازی رو نقد کنی (چون به قول خودتون گیمر هستی) اما من تنها چیزی که میتونم بگم همینه.این هم که گیمر نیستم دلیل نمیشه که نظرم رو نگم.

شما هم داری خیلی سخت میگیری
    الان که فکر می کنم در مورد حرف هاتون متوجه اشتباهم میشم و قضاوت اشتباهم رو قبول می کنم...
    حق با شماست من هم توی تاپیک غیر گیم یه آماتور و فاقد نظر و اطلاعات محسوب میشم البته نه همه تاپیک ها به قول شما مثلا توی تاپیک مربوط به اتومبیل صاحب نظر نیستم... حق با شماست... البته این رو میشه یک تشویق محسوب کرد همین الان بنا به خواسته مجید اومدی و توضیحات جالبی دادی پس اینطور ها هم نیست که بگیم کاربرانی مثل شما نمی تونن اظهار نظر کنن و بیان نکات ضعف و قوت بیان کنن. شما این کار رو کردی پس قادر هستی... به هر حال من از همگی عذر می خوام قبول می کنم که خواسته ام سخت گیرانه بود...
    موفق باشید
    Last edited by Spaniuly; 10-11-2010 at 20:26.

5. 8 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hoha881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام بر pes بازان گرامی
    اینم یک گل از طریق ساندر از قبل میانه زمین(دقت ساندر در حد تیم ملی)
    حجم 740kb
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    khomein

پيش فرض

سلام .
    چرا تو پچ 4 اینتر اینقدر ضعیف شده ..
    مخصوصا جولیو سزار 91 شده و زرت و زرت گل میخوره...

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من با حرفای مصطفی موافقم . فوتبال های پیشین خیلی طرفداراش بیشتر بودن تا حالا . به نظر من نباید بازی فوتبال به سوی طبیعی تر شدن پیش بره . بازی فوتبال که شبیه ساز نیست . مثل سیمز و .... . کلا شما هر بازی شبیه سازی رو که نگاه کنید توش مدیریت زمان ندارید و وقت خیلی مهم نیست و سرعت زیادی از کاربر نمیطلبه . ولی بازی فوتبال اگه بخواد به سمت طبیعی تر شدن پیش بره و به قول معروف یه شبیه ساز فوتبال بشه دو عنصر رو برای بازی از کاربر میطلبه . یکی سرعت و دیگری دقت . سرعت به خاطر فوتبال (سرعت معمولا هیچ وقت به سرعت واقعی فوتبال نمیرسه) چرا که در بازی واقعی شاید هر 3 دقیقه یه حمله صورت بگیره . ولی شما در بازی رایانه ای باید تقریبا هر 30 ثانیه حمله ای رو شروع کنید . دقت هم باید بالا باشه به همون علت شبیه سازی که گفتم . برای مثال همین پاس دادن .
    حالا مشکل کجاست ؟ مشکل از اینجایی اب میخوره که دیگه توسط دانشمندان ثابت شده هر چه سرعت بیشتر دقت کمتر و هر چه دقت بیشتر سرعت کمتر (کی مخالفه ها ؟) این قضیه روی خیلی از انسان ها تحقیق شده و جواب داده . شاید عده کمی باشن که بتونن این دو تا رو در کنار هم داشته باشن ولی نمیتونن رابطه عکس این دو عنصر رو انکار کنن .

پس نتیجه میگیریم که فوتبالی که به سمت شبیه سازی بیشتر پیش بره باید یا از سرعت کم بشه که به شدت هیجان بازی میره و یا اینکه هر دو عنصر رو با هم داشته باشه که باز هم در این صورت به دلیل سختی زیاد کاربرا طرف همچین بازی ای نمیرن . من خودم تا حالا که زنده ام یه بازی شبیه سازی که سرعتی هم باشه ندیدم .

9. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    فعلا تبریز

12

سلام بر pes بازان گرامی
    اینم یک گل از طریق ساندر از قبل میانه زمین(دقت ساندر در حد تیم ملی)
    حجم 740kb
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این که سانت نبود. ضربه آزاد بود که شما حالت هوایی زدی .
    من یک گل زدم از نیمه وسط زمین که 3 تا تاق خورد و رفت تو گل . بهترین گل در سطح بوندسلیگا بود .
    خواستی بگو برات بزارم .

11. 2 کاربر از HADI ONLY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من گل های قشنگ زیادی زدم اما هر چی از وسط میزنم نمیره تو گل

13. این کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    فعلا تبریز

پيش فرض

من گل های قشنگ زیادی زدم اما هر چی از وسط میزنم نمیره تو گل
    من که 2 تا گل تا حالا از وسط زدم اونم جالبه با تیم ملی ایران !
    در حد خود تیم ملی زیبا و دیدنی بود
    چند نکته : شما جلوت نباید بازیکنی باشد یعنی اگر در سمت توپ نبودند عیبی نداره .
    حتما با حالت تند رفتن شوت کن . با توجه به مسافت قدرت شوت کردن را بگیر .
    زمانی که دکمه شوت رو زدی سریع R2 را بزن /

موفق باشی .

15. 2 کاربر از HADI ONLY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

krauserجان من اهل پست دادن نیستم اما همیشه همه پستها رو میخونم واز مطالب کاربرا استفاده میکنم خواستم ازهمه دوستان که مطالب وتجربیاتشون رودراختیاربقیه میزارن تشکرکنم مخصوصا مطالب ونکته های اموزشی که شما برامون میزاری هرچند که امسال ازاون مطالب ونقدای واقعا زیبای شما واقا حسین(4039) دیگه خبری به اون صورت نیست امیدوارم هرجا که هستین سلامت وتندرست باشین .راستی اپشن فایل یا پچی نیومده که اسم بازیکنای کلاسیک رو درست بکنه؟درخواست دیگه ای که دارم اینه که اگه ممکنه نحوه شوت زدنو اموزش بدیدیه سوال دیگه داشتم البته میدونم که ربطی به این پست نداره اما میخواستم بپرسم تو فیفا هم میشه بازیکنای کلاسیک رواضافه کرد یا نه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

17. 2 کاربر از dik بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •