تا حدی با حرفات موافقمبه نظر من گیم پلی این بازی (البته نسخه pc رو دارم میگم !!) اصلا جذاب نیست.درسته خیلی طبیعی تر شده اما طبیعی تر شدن بازی دلیل بر بهتر شدن بازی نیست...
فوتبال کامپیوتر و کلا" همه کنسول ها به فوتبال پلی استیشنی معروفه...دلیلش هم اینه که این جور بازی ها به خاطر بعضی از مصنوعیاتش محبوبن...الان اگه رای گیری کنین میبینید که بازی هایی مثل WE96 (فوتبال 99 پلی 1 ) یا همین pes 2006 ،خیلی محبوب تر از بازی هایی مثل pes 2008 و 09 و 10 و 11 هستند...دلیلش هم اینه که این فوتبال های جدید خیلی به سمت طبیعی شدن رفتن و این جذابیت رو ازشون گرفته...
این در مورد اکثر بازی ها صدق میکنه...مثلا الان همین MW 2 که یکی از محبوبترین بازی های رایانه ای هست وقتی چند تا تیر میخوری بعد از چند دقیقه دوباره جون کاراکتر 100% میشه...اما اگه شرکت سازنده این بازی میخواست بازی رو به طبیعی ترین شکل بسازه و بعد از دو سه تا تیر کاراکتر بمیره ،مسلما این بازی به توفیقی دست پیدا نمیکرد...
یا مثلا همین pes 2011 برای پاس دادن هم باید مثل شوت شدن دکمه پاس رو بگیری و پر کنی...درسته که این باعث میشه بازی طبیعی تر بشه اما دیگه برای اکثر مخاطب ها اون جذابیت فوتبال پلی استیشنی رو نداره
البته این نظر منه...
البته به جز این من از منو های بازی خیلی بدم اومد... منوی formation واقعا به نظرم بد بود ...دوربین های بازی به سلیقه من نساخت...ولی اگه گیم پلی بازی خوب بود حاضر بودم با همه اینها کنار بیام.![]()
ولی الان بازی های کامپیوتری داره به طرف هر چی طبیعی تر شدن پیش میره و همین طبیعی تر شدنه که کمک میکنه بازی جذاب تر بشه. فوتبال 99 پلی استیشن شاید به خاطر اون سرعت بازی بود که محبوب شده بود، گیم پلی خیلی تند و روونی داشت، چون سرعتی بود واسه همین به کار هیجان میداد، یادش بخیر چه خاطره ها داشتیم ازشولی من خودم اینجوریم که هر چیزی که جدید میاد خودمو با همون نوع جدیدش عادت میدم چون مطمئنم چیزی که جدید تر میاد از نسخه ی قبلی بهتره (با اینکه ممکنه یه سری باگ داشته باشه یا یه سری مشکلاتی توش باشه) ... واسه همین الان واقعا این فوتبال رو یا حتی فیفا11 رو به فوتبال 99 پلی استیشن یا هر فوتبالی که قبل از این دو تا اومده ترجیح میدم
![]()
البته خب سلیقه ای هم هست. هر کسی یه سلیقه ای داره![]()
مثلا من درست بر عکس شما همون اول که منوی بازی رو دیدم جذب بازی شدم، از منوی Formation فوق العاده خوشم اومد و به نظرم یکی از جالب ترین کارهای این بازی بودهدر مورد پاس دادن که خیلی با این حرکتشون حال کردم
و به نظرم واقعا پاس دادن بازیکنا خیلی طبیعی تر و جالب تر شده !! هنوزم نمیدونم چرا بعضیا میگن توی این بازی از 20 تا پاسی که میدی 19 تاش خطا میره !! چون من اصلا همچین مشکلی ندارم و پاس میدم خیلی راحت به بازیکنم میرسه !!
مثیکه یادت تون رفته توی نسخه ی 2009 چقدر پاس خطا داشت
من واقعا عصابم خورد شده بود ... تا دم دروازه ی حریف میومدی و پاس میدادی میرفت پیش بازیکن اونا
![]()
در مورد بازی MW2 باید بگم که خب اگه قرار بود با دو سه تا تیر به طور طبیعی بمیره اصلا با سبک اون بازی سازگار نبود، چون شما بیشتر تو محوطه ی جنگی هستی که کلی تیر بهت شلیک میشه خب صد در صد اونجوری نمیتونستی بازی کنی !! البته الانم اگه این بازی رو روی آخرین درجه ی سختی بزاری خیلی زود میمیری![]()
ولی بازی های دیگه مثلا Ghost Recon که به سبکش میخوره دقیقا اینجوریه که شما خیلی زود با چند تا تیر میمیری، یا یادش بخیر بازی IGI که اینجوری بود و به نظر من همین کار به بازی خیلی هیجان میده و من از این بازیا خیلی خوشم میادببخشید خیلی زیاد شد
![]()