تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 472 از 1298 اولاول ... 372422462468469470471472473474475476482522572972 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,711 به 4,720 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه ARAM44's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوی

پيش فرض

سلام

واقعا نمیدونم دیگه چه کار کنم یکی از بچه ها گفت برو تو سایت speedtest یک تست بگیر اینجا بزار دیروز هر کاری کردم سایت لود نشد وقتی بهشون گفتم گفت باید با اون چیز وصل بشی تا باز بشه با اوپرا که یه وب باز میکنم سرعت دانلود رو 3 کیلوبایت نشون میده ادم

اصلا دلش نمیاد دیگه به اینترنت وصل بشه دیروز که جمعه بود فقط یک بار یه چند دقیقه ای وصل بودم بعدش دیسکانکت کردم که یه وقت حجمم تموم نشه این روزها به نت وصل شدن جز اعصاب خوردکنی چیز دیگه ای نداره

2. 2 کاربر از ARAM44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MARSHAL_AOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    North Forest Park

پيش فرض

سلام

واقعا نمیدونم دیگه چه کار کنم یکی از بچه ها گفت برو تو سایت speedtest یک تست بگیر اینجا بزار دیروز هر کاری کردم سایت لود نشد وقتی بهشون گفتم گفت باید با اون چیز وصل بشی تا باز بشه با اوپرا که یه وب باز میکنم سرعت دانلود رو 3 کیلوبایت نشون میده ادم

اصلا دلش نمیاد دیگه به اینترنت وصل بشه دیروز که جمعه بود فقط یک بار یه چند دقیقه ای وصل بودم بعدش دیسکانکت کردم که یه وقت حجمم تموم نشه این روزها به نت وصل شدن جز اعصاب خوردکنی چیز دیگه ای نداره
    وضعیت اصفهان هم خیلی بده منم دقیقا همین مشکلاتو کمو بیش دارم

میگم شما زنگ زدی پشتیبانی گفت با چیز پی ان وصل شو ؟؟ عجب!!

Internet Download Manager رو دانلود کن ببین با اون سرعتت چنده کلا هیچ کدوم از این برنامه های وب گردی به درد دانلود نمیخوردند opera chrome ie به درد نمیخوره

4. این کاربر از MARSHAL_AOL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ARAM44's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوی

پيش فرض

وضعیت اصفهان هم خیلی بده منم دقیقا همین مشکلاتو کمو بیش دارم

میگم شما زنگ زدی پشتیبانی گفت با چیز پی ان وصل شو ؟؟ عجب!!

Internet Download Manager رو دانلود کن ببین با اون سرعتت چنده کلا هیچ کدوم از این برنامه های وب گردی به درد دانلود نمیخوردند opera chrome ie به درد نمیخوره
    نه اون دوستم که ازم خواسته بود تست سرعت بزارم بهم گفته بود . بهم گفت که اگه با اون وصل نشی نمیتونی سایت speedtest رو باز کنی فقط با اون باز میشه . من هم زدم دیدم راست میگه سایت در کمال تعجب باز شد وتونستم یه تست بگیرم هرچند که پینگش رو 400 به بالا زده بود . اما در مورد اینترنت دانلود منیجر . من این نرم افزار

دارم سرعت دانلودم تقریبا بالاتر از سرعت نرمال هست (من الان 128 دارم که قاعدتا باید دانلودم 16 کیلوبایت باشه اما تا 19 میگیرم ) ولی سرعت وبگردیم افتضاحه فکر کنم

سرعتش دوروبر 3 یا 4 کیلوبایت باشه . شما روشی میدونی که چجوری بتونم سرعت وبگردیم رو اندازه بگیرم ؟

6. این کاربر از ARAM44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MARSHAL_AOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    North Forest Park

پيش فرض

نه اون دوستم که ازم خواسته بود تست سرعت بزارم بهم گفته بود . بهم گفت که اگه با اون وصل نشی نمیتونی سایت speedtest رو باز کنی فقط با اون باز میشه . من هم زدم دیدم راست میگه سایت در کمال تعجب باز شد وتونستم یه تست بگیرم هرچند که پینگش رو 400 به بالا زده بود . اما در مورد اینترنت دانلود منیجر . من این نرم افزار

دارم سرعت دانلودم تقریبا بالاتر از سرعت نرمال هست (من الان 128 دارم که قاعدتا باید دانلودم 16 کیلوبایت باشه اما تا 19 میگیرم ) ولی سرعت وبگردیم افتضاحه فکر کنم

سرعتش دوروبر 3 یا 4 کیلوبایت باشه . شما روشی میدونی که چجوری بتونم سرعت وبگردیم رو اندازه بگیرم ؟
    والا نه ولی توی این انتی ویروس ها یه بخشی داره که ارتباط های شبکه با اینترنت و هر برنمه ای که داره از اینترنت استفاده میکنه نشون میده و میزان ارسال و دریافت رو نشون میده شاید کمکت کنه من کسپراسکای دارم اینو داره قبلا هم نود اسمارت سکیوریتی داشتم اونم داشت

8. 2 کاربر از MARSHAL_AOL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

چرا دیگه ثبت نام از طریق تلفن یا سایت 2030 کار نمیده؟ از طریق تلفن که میگه فعلا امکانش نیست. از طریق سایت هم که بعد از وارد کردن شماره توزیع و زدن دکمه ی امکان سنجی، روی لطفا منتظر بمانید میمونه و دیگه تکون نمیخوره. جریان چیه؟ کسی تونسته توی این چند روزه ثبت نام کنه؟

آخر فروم باز denzelmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بچه ها چند مدته نتم در روز خیلی زیاد و غیر عادی دیس میشه، شبها هم بیشتر میشه
    باید چکار کنم درست بشه؟

پروفشنال vahid javani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بچه ها چند مدته نتم در روز خیلی زیاد و غیر عادی دیس میشه، شبها هم بیشتر میشه
    باید چکار کنم درست بشه؟
    احیانا snr migration رو چک میکنی؟
    از منم یه مدتیه از 6 رسیده به 5 !!!

12. این کاربر از vahid javani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

آخر فروم باز denzelmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

احیانا snr migration رو چک میکنی؟ از منم یه مدتیه از 6 رسیده به 5 !!!
    داداش این snr migration چیه؟ چطوری باید چک کنم؟ ممنون

پروفشنال vahid javani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من به سایت cra.ir هم شکایت دادم یه بار هم باهام تماس گرفتند ظاهرا دارند بررسی میکنند!

داداش این snr migration چیه؟ چطوری باید چک کنم؟ ممنون
    همون نویز خط، برو تنظیمات مودم (192.168.0.1) پیداش کن احتمالا توی status باشه
    Last edited by vahid javani; 08-01-2013 at 16:03.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •