تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 472 از 1291 اولاول ... 372422462468469470471472473474475476482522572972 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,711 به 4,720 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز بهترین مودم رو انتخاب کردی بهت تبریک میگم چون خودم هم مودم یو اس بی دارم و کامات راضیم به حرف کسی گوش کن که این مودمو داره و راضیه یعنی من خوبی این مودم اینه که نیاز به برق نداره و در ماشین هم میتونی استفاده کنی من با این مودم در خاوران ، در پیروزی ، درسرآسیاب به اینترنت وصل شدم و مشکلی نداشته و نهایت سرعت رو با آنتن دهی 100 درصد استفاده کردم فقط یادت باشه اگه خواستی خونه اقوام ببری مودم رو تقویت کنندشم ببر و اگه آنتن دهی با مودم ضعیف بود وصلش کن به تقویت کننده و از اینترنت پر سرعت لذت ببر ،
    2- دوست عزیز مودم های داخلی و وای فای تنظیماتی داره تو بهترین کارو کردی که مودم یو اس بی رو گرفتی چون تنظیماتش فقط یوزر نیم و پسوورد میخواد خوب کاری کردی وایمکس ایرانسل گرفتی چون مبین نت چند وقته رو اعصاب کاربراش راه میره و سرعتش خیلی افت کرده و قطعی هم داره سوالی داشتی بپرس در خدمتت هستم
    ميلاد جان من كه الان ميخوام با پي سي استفاده كنم و خواهرم همزمان از نوت بوك استفاده ميكنه مجبورم كه واي فاي بگيرم اگه با مودم usb ميشد اين كار رو كرد عالي ميشد. ولي من تبليغ مودم usb ديده بودم كه يه جا ميزاشت چند نفر استفاده ميكردن. شايدم واي فاي بوده.
    در مورد مبين نت هم داخل تاپيكش سوال كردم ميگن نصب درست CPE خیلی در سرعت تاثیر داره كه مبين نت خوب انجام ميده - پينگ بالايي داره و سرويس رايگان داره و سرويس 1 ساله رو ميده با مودم رايگان 200 هزار ولي ايرانسل يكي اينكه نامحدود ميده و اينكه به اجبار حتما بايد ماه بعد همون سرويس رو بگيري شايد من بخوام محدود بگيرم. مبين نت اونجوري كه ديدم پوشش بهتره و خيلي از نظر مالي قوي هستش. من چون مستاجر هستم فعلا امكان داره سال ديگه برم جاي ديگه براي همين برام مهمه چيزي بخرم كه آنتن دهي خوبي داشته باشه و كيفيتش خوب باشه. در ضمن ميگن سرويس هاي محدود خيلي با كيفيت تر از نامحدود هستن. الان من سرويس 512 رو بگيرم سرعتش روي چند هست؟؟ بعد بخوام همون 512 نامحدود رو بگيرم ماهي چند ميشه؟ ماهيانه به صرفه تره يا چند ماهه؟ 512 محدود چقدره؟ ممنونم ار راهنماييتون.

پروفشنال hamidrezavictor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوست عزیز منظور من جاده نیست منظور من کل تهرانه شما فرض کن با ماشین میخوای از سمت آزادی میخوای بری سمت پیروزی و سوار ماشینی و دسترسی به برق نداری حالا چیکار میکنی مودمت باید به برق وصل بشه تا کار کنه ، تازه شما هر 2 سال یکبار میخوای بری شمال اینترنتو میخوای چیکار ، و اینکه در صورتی که میخوای تو شمال هم بری مودم دانگل سیم کارتی تری جی میخری و تو شمال و تو جاده هم میری

حرفت درسته مودم 3g از مودم usb بهتره همون كار كوشيو ميكنه بس كوشي بهتره 80 تومانم خرج اضافي نكن

داره خودمونی میشه milad.vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ممنون
    الان با 4.2.2.4 پینگ شما چنده؟
    بعد سرویسهای نامحدودش واقعا نامحدوده؟
    هر چقدر دانلود کنی که مشکلی نداره؟

دوست عزیز من در آخر همین صحبتم یه پین میگیرم
    2- سرویس ها نامحدوده من خودم نامحدود نگرفتم که بخوام نظر بدم ولی یکی از بچه ها 1 مگابایت نامحدود گرفته و میگه تو حسابش زده 55 میلیون یعتی هر چی دانلود کنی در ماه تموم نمیشه

تست سرعت 512 همین الان

---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:22 PM ----------

حرفت درسته مودم 3g از مودم usb بهتره همون كار كوشيو ميكنه بس كوشي بهتره 80 تومانم خرج اضافي نكن

دوست عزیز حرف منو متو جه نشدی عزیز من نگفتم دانگل از وایمکس بهتره من گفتم واسه مسافرت به شمال میتونی از تری جی استفاده کنی چون وایمکس اونجا آنتن نداره بعد خواهشا حرف رو متوجه نمیشی الکی جو سازی نکن کیفیت وایمکس بسیار بهتر از تری جی هستش و قابل قیاس نیست مثل مقایسه دایال اپ و ای دی اس ال میمونه پس خواهشا جو سازی نکن

4. این کاربر از milad.vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوست عزيز اولا كه مودم هاي 3G خيلي كيفيت چيپستش از گوشي بهتر هستش و اينكه شما چه با گوشي چه با مودم 3G استفاده كني باز هم به وايمكس و اي دي اس ال نميرسه چون من امتحان كردم ولي مسافرت كه ميرفتم از مودم 3G استفاده ميكردم بد نبود ولي در منزل كه الان گوشي من ان 8 هست و قويه از ايارنسل استفاده ميكنم زياد سرعت خوبي نداره يعني از adsl مخابرات پايين تر هستش چون من الان مخابرات دارم.

.................................................. .............................

milad.vista جواب پست من هم شماره پست 4710 مرسي

داره خودمونی میشه milad.vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ميلاد جان من كه الان ميخوام با پي سي استفاده كنم و خواهرم همزمان از نوت بوك استفاده ميكنه مجبورم كه واي فاي بگيرم اگه با مودم usb ميشد اين كار رو كرد عالي ميشد. ولي من تبليغ مودم usb ديده بودم كه يه جا ميزاشت چند نفر استفاده ميكردن. شايدم واي فاي بوده.
    در مورد مبين نت هم داخل تاپيكش سوال كردم ميگن نصب درست CPE خیلی در سرعت تاثیر داره كه مبين نت خوب انجام ميده - پينگ بالايي داره و سرويس رايگان داره و سرويس 1 ساله رو ميده با مودم رايگان 200 هزار ولي ايرانسل يكي اينكه نامحدود ميده و اينكه به اجبار حتما بايد ماه بعد همون سرويس رو بگيري شايد من بخوام محدود بگيرم. مبين نت اونجوري كه ديدم پوشش بهتره و خيلي از نظر مالي قوي هستش. من چون مستاجر هستم فعلا امكان داره سال ديگه برم جاي ديگه براي همين برام مهمه چيزي بخرم كه آنتن دهي خوبي داشته باشه و كيفيتش خوب باشه. در ضمن ميگن سرويس هاي محدود خيلي با كيفيت تر از نامحدود هستن. الان من سرويس 512 رو بگيرم سرعتش روي چند هست؟؟ بعد بخوام همون 512 نامحدود رو بگيرم ماهي چند ميشه؟ ماهيانه به صرفه تره يا چند ماهه؟ 512 محدود چقدره؟ ممنونم ار راهنماييتون.
    ا

سلام عزیزم راستش اگه نظر منو میخوای میگم ایرانسل بگیر وجدانی نقشه ایرانسل با مبین نت اصلا قابل قیاس نیست مبین نت چند وقته رو اعصاب کاربراش قدم میرنه و اعصاب همه کاربراشو خورد کرده و افت سرعت داره تنها خوبی که مبین نت داره اینه که اط سرعت 2 شب تا 8 صبح دانلود رایگانه و کل روز جمعه دانلود رایگانه ولی افت سرعت داره شما اگه مستاجری فرقی نداره چون وایمکس سیاره یعنی همه جا میتونی استفاده کنی تو تهران و 6 شهرستان خیالت راحت حرف منو گوش کنی و ایرانسل بگیری پشیمون نمیشی و اگه خواستی مودم بگیری وایی فای واسه اشتراک چند نفر بهتره
    512 نامحدود ماهیانه 60 هزار تومن
    در صورتی که پولشو داری چند ماهه به صرفه تره چون حدود 24 درصد تخفیف داره
    512 محدود با 4 گیگ محدو.دیت در ماه 20800 تومن
    سوال دیگه ای داشتی عزیز از خودم بپرس

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

افرين كه انقدر باهوشي اما من ميكم wifi بهتره بحث اصلا اين حرفا نيست مشكل 2 ساعت بيرون رفتن دليلي بر انتخاب مودم usb نيست

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

افرين كه انقدر باهوشي اما من ميكم wifi بهتره بحث اصلا اين حرفا نيست مشكل 2 ساعت بيرون رفتن دليلي بر انتخاب مودم usb نيست
    اولا كه شما ظرفيت شنيدن نظرات ديگران هم داشته باش. مرسي. و اينكه براي 2 ساعت و غيره خود شخص ميدونه من كلا بحثم سر كيفيت مودم و گوشي بود. مودم هم تازه بهترينش الان شاتل هست و بقيه مترفقه هستن اكثرا دي لينك هم كه جالب نيست. موفق باشي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

man ke moataghedam wimax asan be dard nemikhore

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

kolan harchi hamid mige

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

عزيز كي با شما بود؟ منظوري نداشتم ببخشيد ... بحث سر اينه كه دوستمون ميكن مودم usb بهتره

---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------

اينجوري بايد كفت مودم wifi بهتره اما اكه بيرون رفتن خيلي براتون مهمه usb بكيرين نه بكيم فلان جيزو بخرين

12. این کاربر از hamidrezavictor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •