تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 472 از 1211 اولاول ... 372422462468469470471472473474475476482522572972 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,711 به 4,720 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

داره خودمونی میشه mellllanic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من حتی اگه نمره fifa بیشتر از pes بشه بازم تعداد گیمرهای فیفا به پای ما نمیرسن البته به طرفدارای فیفا احترام قائلم .

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

آقا من هر کاری کردم این اسکوربرد درست نمیشه
    همش توی بازی که میرم جای اسکوربرد یه صفحه و تیکه سفید میاد
    چه کنم ؟
    تو صفحه قبل دوستان توضیح دادن
    طبق این عمل کن
    این تیک رو روشن می کنی تا اجازه بده فایلو جایگزین کنی

بعد از جایگزین کردن فایل (اسکربرد ) این گزینه رو میزنی

بعد سیوش می کنی تو محل نصب بازی (یعنی جایگزین فایل قبلی می کنی)

3. 3 کاربر از Mehdi.ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

چون به عقیده خودم نمره گیم پلی فیفا بالا تر از PES خواهد شد
    احیانا منظورتون آرمین جان نسخه pc فیفا نبوده که؟
    مهران امروز ریویوی یورو گیمرو خوندی
    نه متاسفانه نخوندم لینکش را میدی حسین جان؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

همین چند ساعت پیش آدام نسخه نهاییو گرفت میگفت گیم پلی با ریویو کد زیاد فرقی نداره اما گرافیکها بازم بهتر شدن .
    منظورتون از ریویوکد چیه؟ کد چند درصد؟

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بچه ها اين اسكوربورد ليگ انگليس رو پيشنهاد مي كنم نصب كنيد چون لذت واحساسي كه بازي با اون به ادم دست مي ده وصف ناپذيره من كه الان كه با كمك بچه ها نصبش كردم واقعا لذتي كه از بازي ميبرم نصبت به قبل دو برابر شده و ادم حس مي كنه بازي واقعي رو بازي و نگاه ميكنه wow wow wow ...

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

به نظر من حتی اگه نمره fifa بیشتر از pes بشه بازم تعداد گیمرهای فیفا به پای ما نمیرسن البته به طرفدارای فیفا احترام قائلم .
    نه دوست من در کل تعداد مصرف کنندگان فیفا در جهان بیشتر از PES هست البته این هیچ چیز رو ثابت نمی کنه قصدم این بود که از اشتباه دربیای فقط همین. البته این مبرهن هست که توی ایران طرفداران PES بیشترن گواه روشنش همین جامعه کوچیک P30World خودمون هست

احیانا منظورتون آرمین جان نسخه pc فیفا نبوده که؟

منظورم هم PC و هم کنسول ها بود همونطور که می دونی نمره PC فیفا 09 از نمره PC بازی PES 2009 چند دهم درصد هم بیشتر بود! یعنی نسخه کارنت فیفا 09 به لحاظ نمره PES 2009 رو شکست داده بود. در هر صورت همونطور که گفتم فعلا زوده که حتی بخواهیم حدس بزنیم ولی این اواخر نمی دونم چرا این مسئله اینقدر برام اهمیت پیدا کرده. دل تو دلم نیست که بازی زودتر بیاد ببینم چه نمره ای می گیره و این نمرات رو با نمرات فیفا 10 مقایسه کنیم.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

لینکش اینه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به نظر میرسه فردا IGN و GAMESPOT هم میخوان ریویو ارائه بدن .

9. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Locker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

همونطور که می دونی نمره PC فیفا 09 از نمره PC بازی PES 2009 چند دهم درصد هم بیشتر بود!
    با توجه به دو لینک زیر که میانگین کل سایتهای منتقد رو گذاشته ، نمره ها به شرح زیر است :

FIFA09 PC : 77
    PES 2009 PC : 79

کد:
    09
    کد:
    2009

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

به هر حال من منتظر یک Review و نمره برای هر دو بازی هستم چون به عقیده خودم نمره گیم پلی فیفا بالا تر از PES خواهد شد به هر حال باید ببینیم چی میشه.
    فیفا چه گیم پلی قشنگی داره که بخواد از PES بالاتر باشه؟؟؟!!! گیم پلی مزخرف تر از فیفا هم وجود داره؟؟ من حتی فیفا نکست رو هم بازی کردم چرا دروغ بگم نسبت به فیفای PC خیلی بهتره اما بازم به پای PES از لحاظ گرافیک و گیم پلی نمی رسه. پس دوست عزیز که می دونم طرفدار فیفا هستی ( فیفا خور تشریف داری ) با تمام احترامی که واست قائلم لطف کن دیگه اینطور حرفی رو تو تایپک PES نزن !!
    دوستان اگر احیانا بعضی از سایتها نمره بیشتری به فیفا میدن فقط و فقط به خاطر تبلیغات وحشتناک این شرکت مزخرف EA و بازی فیفا هستش وگرنه PES الان تو کل جهان بیشتر از این می ترکوند.
    Last edited by konami-pes; 14-10-2009 at 22:10.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

منظورم هم PC و هم کنسول ها بود همونطور که می دونی نمره PC فیفا 09 از نمره PC بازی PES 2009 چند دهم درصد هم بیشتر بود! یعنی نسخه کارنت فیفا 09 به لحاظ نمره PES 2009 رو شکست داده بود. در هر صورت همونطور که گفتم فعلا زوده که حتی بخواهیم حدس بزنیم ولی این اواخر نمی دونم چرا این مسئله اینقدر برام اهمیت پیدا کرده. دل تو دلم نیست که بازی زودتر بیاد ببینم چه نمره ای می گیره و این نمرات رو با نمرات فیفا 10 مقایسه کنیم.
    همونطوریکه گفتم احتمالا میانگین نمرات چیزی در حدود 8.5 تا 9 برای نسخه 2010 PES باشه .
    البته اینو هم باید در نظر بگیریم که EA حقیقتا خیلی روی مقولات تبلیغاتی کار میکنه و پولای هنگفتی توی این مساله خرج میشه نمونش همون کارناوالی که همین چند ماه پیش راه انداخته بود و اگه اشتباه نکنم تا روسیه این جریانو ادامه دادن نتیجش این میشه که توی همون هفته اولی که فیفا 10 منتشر شده با فروش رقمی بالغ بر 1.7 میلیون نسخه رکورد بیشترین فروشو در کمترین زمان شکست . خب کاملا طبیعیه که سایتهای بازی برای جذب مشتری کمی کفه رو به سمت فیفا سنگین کنن .
    به نظر من انصاف نیست اینا رو توی یک وزن با هم درگیر کنیم EA مثل یک کشتی گیر 120 کیلو میمونه .
    ما باید ترازوهای متفاوتی برای اینا در نظر بگیریم EA چند برابر کونامی ریخت و پاش داره اصلا شرکتهای آمریکایی و کانادایی محصولاتشونو پرخرج و پر ریختو پاش میسازن در تمام زمینه ها اما شرکتای ژاپنی دقیقا سیاستشون بر عکسه بگذریم خیلی حرف زدم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •