تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 472 از 502 اولاول ... 372422462468469470471472473474475476482 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,711 به 4,720 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

اخه واسه بعضیا حل شده بود اینجوری.مطمئنی دقیق همه کارها رو کردی؟نمی شه برای یکی حل شه برای یکی نشه که!بایوس رو هم حتما به اخرین ور÷ن اپدیت کن.در ضمن قبل از حل این مشکل یارو می گه سویچ روی باطری مشکلی نداره گویا؟اینطوریه؟

2. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

اخه واسه بعضیا حل شده بود اینجوری.مطمئنی دقیق همه کارها رو کردی؟نمی شه برای یکی حل شه برای یکی نشه که!بایوس رو هم حتما به اخرین ور÷ن اپدیت کن.در ضمن قبل از حل این مشکل یارو می گه سویچ روی باطری مشکلی نداره گویا؟اینطوریه؟
    نه جفتش مشکل داره
    اگه صفحه دوم همون تاپیکی که دادی رو ببینی میبینی که مشکل چند نفر از اونا هم حل شده که البته همین موضوع بایوس هم پیش کشیدن
    من کلا از بچگی از اپدیت بایوس میترسیدم میترسم که جای کار شانس ما مشکل پیش بیاد و بدبخت شیم

الان یه ورژن جدید برای بایوس 4540 گذاشته hp

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی همون ترس که گفتم نمیذاره دست به کار شم
    راحت ترین روشش چی هست که ریسکش هم کمتر باشه اپدیت کنم بایوسو؟

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

والاه اگه مشکل از بایوس باشه که راه دیگه ای نداره مسلما.من صفحه دومش رو نخوندم.ولی اگه گفتند با اپدیت بایوس حل می شه پس باید اپدیت کنی دیگه.من خودم همین امروز بایوسم رو اپدیت کردم.چون احساس کردم دور فن نا منظم شده و از Hp support assisstant سرچ کردم دیدم ور÷ن جدید داره که دانلود کردم و اپدیت کردم.یه بار هم چند ماه پیش اپدیت کرده بودم.کار سختی نیست.یه فایل فکر کنم exe است که کلیک می کنی روش.یکی دو دقیقه طول می کشه و همه چی قفل می شه و یه کم سر و صدای فن هم بالا می ره و بعد یا خودش ری استارت می کنه یا می گه شما بکنی.کار سختی نیست.مگه اینکه بایوس رو کلا اشتباه دانلود کنی و بایوس مربوط به یه سیستم دیگه رو بریزی که اون مشکل ساز می شه.خب مال شما که hp ه و خودش هم می گه مربوط به چیه و ... است.مال من فقط تو پرانتز نوشته (intel processord).از همون سایت دانلود کنی مطمئنه دیگه.کاری نداره.می تونی از HP SA هم دانلود کنی و خودش نصب می کنه/ببین کلا چیزایی مثل دور فن و بوت و گرافیکهای و سویچیبل و ... از تو بایوس قابل تنظیم هستند.پس احتمال این مشکلها از بایوس وجود داره.البته ممکنه با بایوس هم حل نشه ها.ولی خب باید مطمئن بشی .شاید هم بعد از بایوس اون کارها رو هم انجام بدی درست شه.بعیده HP همچین مشکلی رو تا حالا حل نکرده باشه.مسلما باید درست شه

5. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

قبل از آپدیت بایوس ببین دقیقا چه چیزایی توش فیکس شده نسبت به ورژن قبلی
    جدیدا اچ پی کل بایوس ها رو بعد از اومدن ویندوز 8 آپدیت کرده که موقع استفاده از ویندوز 8 مشکلی پیش نیاد
    مثلا رو مال من که DV6t-7000 هست هیچ چیزی به جز کاربری ویندوز 8 عوض نشده بود منم آپدیت نکردم

7. این کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    I S F A H A N

پيش فرض

یعنی یه گرافیک روش انداختن ولی عملاً هیچ کاربردی نداری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    آخه مگه میشه ؟؟؟؟؟؟؟ به نظر شما میشه همچین چیزی یه کارخونه با این اعتبار ( HP ) همچین کاری بکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    آخه وقتی گرافیک اینتل رو نصب نکنی یا غیر فعالش هم بکنی باز نمیره رو اون گرافیک 7650 پس به چه دردی میخوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

دوستان در مورد باتری بگم که بهتره اصلا باتری شما زیاد پر نباشه و هر چقدر کمتر باشه عمر باتری شما بالاتره. چون لیتیوم عنصر حساسیه و اگه الکترونهای داخل باتری زیاد بشن ممکنه یه نیروی دافعه قوی به وجود بیارن که باعث از بین رفتن لیتیوم بشن. در مورد مدت شارِژ هم اینو بگم که در همه باتری های لیتیومی مدت زمان شارژ به این شکله که مثلا برای 0-30 درصد 15 دقیقه طول میکشه و برای 30-40 هم 15 دقیقه و شاید اون آخرا واسه هر 5 درصد 15 دقیقه طول بکشه. البته مدتش مثاله.
    به این خاطر که موقعی که باتری شما صفره عناصر داخل باتری بار مثبت دارند و جذب الکترون واسشون خیلی راحته. اما کم کم که بار منفی هم وارد باتری میشه نیروی دافعه هم ایجاد میشه و برای غلبه به این نیرو برق بیشتری مصرف میشه.
    به همین خاطر شاید خود اچ پی این کار رو انجام داده که باتری هاش 100 ٪ شارژ نشن. هم صرفه جویی در مصرف برق هم افزایش طول عمر باتری و هم بازده شارژ 100٪ رو میده.

در مورد سوئیچ کردن من هیچ مشکلی ندارم. آخرین درایور رو از سایت hp بگیرید. داخل گزینه های راست کلیک گزینه ای میاد برای تنظیمات سوئیچ بین دو گرافیک که میشه فقط برای برنامه ها تنظیمش کرد. یعنی نمیشه برای خود ویندوز از گرافیک اصلی استفاده کنی.

10. 2 کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    مملکت جهل و جنایت و خرافات ...

پيش فرض

دوستان عزیز که مشکل نصب درایور گرافیک دارن و سیستم نمی تونه بین گرافیک Power Saving و High Performance سوییچ کنه عرض کنم این مورد اصلا مشکل نیست و فقط کمی نصب درایور AMD Catalyst مشکل هست و باید طوری نصب شه که کاملا همه اجزای اون باهم باشه نه که این فقط درایور نصب شه اما Control Center که برای سوییچ کردن هست نصب نشه ...
    اولین کار برای Probook این هست که بایاس آپدیت شه حتما ...
    اون آقایی که می ترسی این کارو بکنی باید حتما این کارو انجام بدی چون بسیار مهم و تاثیر گذار هست این قسمت ...
    از طریق این Page نوع ویندوز رو مشخص کنین و بعد فایل مربوط به آخرین ورژن بایاس رو که F.31 هست نصب کنین

اما مساله اصلی که نصب گرافیک هست اینه که شما نباید درایور رو به صورت تکی از یک سایتی بگیرین و نصب کنین ...
    مثلا فکر کنین الان ویندوز عوض کردین و می خواین گرافیک نصب کنین میرین و از یک سایت خارجی درایور 12.11 که آخرین ورژن هست رو می گیرین و نصب می کنین اما آخرش که نصب شد می بینین که Control Center وجود نداره ...
    این به این علت هست که اون درایور تمام Component های اصلی و اولیه برای نصب گرافیک های قابل سوییچ رو نداره ..
    پس باید چیکار کرد ؟؟؟
    این سوال خوبی از طرف شماست ...
    اول از همه تمام درایور های گرافیک چه اینتل و چه ای ام دی رو ازروی سیستم پاک می کنین ...
    فقط در صورتی اینتل رو پاک نمی کنین که آخرین ورژن باشه ...
    یعنی به عبارتی Catalyst Manager و intel HD Driver و ...رو پاک می کنین ...
    آخرین ورژن درایور گرافیک پردازنده اینتل رو نصب می کنین ...
    برای ویندوز 8 و 7 یکی هست ..

خوب حالا نوبت درایور گرافیک AMD هست ...
    نکته اینجاست که همون طور که در بالا هم گفتم باید پکیج گرافیک نصب شه نه درایور خالی ...
    پکیجی که هم درایور اینتل همراهشه هم AMD اما ما اینتل رو نصب نمی کنیم چون اینتل رو جدا نصب کردیم ...
    حالا اگر ویندوز 8 دارین این رو دانلود می کنین

و اگر ویندوز 7 این رو .

وقتی خواستین نصب کنین نباید از طریق Express نصب کنین گزینه دوم یعنی Custom رو انتخاب کنین و تیک گرافیک اینتل رو بردارین چون ما اینتل رو نصب کردیم و نمی خوایم دوباره نصب شه ...
    نکته دیگه این که بعضی ها اگر نخواستن اینتل رو جدا نصب نکنن و همون نسخه قدیمی تر داخل پکیجی که از سایت اچ پی گرفتن رو نصب کنن اما این بار دیگه تیک اینتل رو برندارین ...
    فقط اگر خواستین درایور اینتل رو آپدیت کنین دقت کنین باید قبلی پاک شده باشه وگرنه ارور میده ...

Last edited by PersianEm0b0y; 21-11-2012 at 15:55.

12. 6 کاربر از PersianEm0b0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    I S F A H A N

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون ولی الان بازم تو بازی کم میاره آخه 2 گیگ باید برا همچین بازی کم بیاره ؟؟؟؟؟؟؟
    از کجا باید فهمید گرافیک سویچ شده یا نه ؟؟؟؟
    آیا میشه گرافیک اینتل را حذف کرد و فقط از گرافیک 6750 استفاده کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by mkIANI_en; 21-11-2012 at 18:44.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    مملکت جهل و جنایت و خرافات ...

پيش فرض

دوست عزیز probook کاربری گیم نداره ام گرافیک ضعیفی هم نداره ...
    شما باید قبل از خرید به این مسائل توجه می کردین ...
    شما نمی تونی انتظار قدرت 7690M XT یا 6770M رو از 7650 داشته باشی چون اونا روی سری pavilion dv6 استفاده شده که سری مالتی مدیا و گیم هست اما 7650 مخصوص گیم نیست ...
    ضمنا 7650 اصلا ضعیف نیست که بخواد کم بیاره ...
    خیلی از مسائل تو اجرای روون بازی ها تاثیر داره مثل تنظیمات خود بازی / تنظیمات Power Option/ درایور و ...
    همه اینا باید دقیقا چک بشه ...
    با تنظمبات در حد Medium باید خوب جواب بده ...
    ضمنا بازی اگر منظورت Most Wanted باشه که باید بگم مشکل افت فریم داره ...

15. 4 کاربر از PersianEm0b0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

بازیهای جدید رو نباید انتظیار داشته باشی با این گرافیک با چزییات بالا اجرا کنی.این گرافیک برای بازیهای الان متوسز رو به پایین هست.نهایت بتونی با تنطیمات مدیوم یا حتی low بازی کنی.mostwanted هم حد اقل برای من یه مشکلی داشت و اینکه تقریبا همه تنطیمات رو High بود به جر یکی دوتا و جالبت این بود که اول که بازی رو ران می کردی فریم ریت روی 20 بود و وقتی بازی رو Minimize می کردی و دوباره maximized می کردی درست می شد و فریم روی 28-30 می اومد(گرافیک من 6770)در هر صورت بازیهای جدید(منظورم اوناییه که برای کنسول ها هم هست و حجم زیادی هم دارند.نه بازیهای زاقارت!)به گرافیکها قوی نیاز دارند و بعضی ها حتی با گرافیک گیم هم تو تنظیمات بالا ریپ می زنند!با گرافیک اینتل کلا مشخصه که چه جوری فریم می ده نسبت به گرافیک اصلی.intel hd 3000 من که همین most wanted رو زیر 10 فریم می داد تو تنظیمات تقریبا بالا.فکر کنم 7-8!
    حتما از catalyst control center هم ببین برنامه و بازیها روی High perfomance باشند که با گرافیک اصلی اجرا بشن

17. 4 کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •